dizele gore aşırı yüksek bir rakam hele 1.6hdi ye gore çok fazla bir akrabam aldı 1000km leri goruyor 1 depo ile bir sıkıntı olması lazım yani sürekli gazlasanda bence bukadar çok yakmamalı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
aynı motora sahip focus tdci kullanıyorum dip gazda dahi gezsen o araba o kadar yakmaz yani kullanıcı kaynaklı problem değil bence araçta bir sıkıntı söz konusu, yetkili serviste arıza tespit cihazı belki çare olur.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Yakıt alıp kaç km gittiğinizi test ettiniz değil mi? Yol bilgisayarının ölçüm türünü değiştirmiş olabilirsiniz l/km gibi ondan yanıltıyordur. Fap kontrolü ve sensor kontrolü yaptırmanızı öneririm.
Evet depoyu doldurup ölçtüm yol bilgisayarına bağlı kalmadım.Sıkıntı var bence de ama ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Yetkili servis 4.000 tl fiyat çekti etim ne budum ne a......
Yazılım yaptır tüketimin azalır.
Carbon clean ve manifold temizliğini de ihmal etmeyin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
22 gercekten cok buyuk tüketim bana göre
Servisin dediği şey dalga mı geçiyor anlamıyorum ki..Enjektörler, yakıt pompası, sibop, conta vidaları vs değişecek işçilik dahil 4.000 tl.Şansımı mikeyim...
sat kurtul
bu sorununu söylicek tabiki
Bana aracı satan galeri pek detaya girmeyeyim kısacası dolandırmış beni.Bugün anladım bunu dava açacağız şerefsize...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)