JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim, Profesyonel askerlik olayında aynı düşünüyoruz, bu işi yapacak olan kişi kesinlikle PROFESYONEL PERSONEL olmalı, ama Profesyonel askerlik başlayana kadar gitmesin mi kimse o bölgeye diyorum?
Ayrıldığımız noktayı anlayamadın sen, Olması gereken Profesyonel Askerlik kesinlikle ama bir de şu an ki durum var, biz profesyonel askerliği bekliyoruz diye Sen oraya Gitmezsen Ben gitmezsem Kimse gitmesin dersek eee?
Ben bu şekilde biteceğini sanıyormuşum, o kanıya nereden vardığını da anlamadım ama neyse, Bu şerefsizler kendileri tek başına zaten 3 ay varlıklarını devam ettiremezler, arkalarında dış ülkelerin karanlık güçleri var, Ortada Öyle bir Para var ki: Kaçakçılık, insan ticareti, uyuşturucu ticareti vs... Kürtlerin Hakkı, Bağımsızlık bunlar hikaye. Türkiye Öyle bir Konumdaki, PKK bitse başka bir şey çıkar, Bırakmaz bu diğer şerefsiz ülkeler bizim yakamızı, Güçlü Türkiye'nin ne demek olduğunu tarihlerinden biliyorlar. Maksatları Bizi Bize kırdırmak, zira başka bir gücün Türk'ü kırabildiğine tarihte şahit olan yoktur. 10 adam masaya oturup "tamam hadi bitsin" diyebilirler mi sence? Hangi devlet çıkıp da Biz PKK konusunda Muhattabınızız, gelin konuşalım der örnek verebilir misin?
Sözün Özü, Kesinlikle Olması gereken Profesyonel Askerliktir, ancak o aşamaya gelemediğimiz için de BEN ORAYA GİTMEM, SİZ DKE GİTMEYİN DEMEK, Biz Profesyonel Askerliği hayata geçirene kadar o bölgelerde ER VE ERBAŞ BULUNMASIN demek doğru mudur?
kurtuluş savaşında Sopalarla Sabanlarla taşlarla düşmana sarıldır şehit düşen ninelerimize de ayıptır. Onlar da PROFESYONEL değillerdi ama VATAN İÇİN SAVAŞTIlar...
Keşke O zaman da imkan olsaydı da PROFESYONEL BİRLİKLERİMİZ haricinde savaşta Şehit düşen dedelerimiz ninelerimiz olmasaydı ama durum buyken yapılacak tek şey Vatan Borcunu yerine getirmektir.
PKK terörü 30 senedir sürerken neden hala Profesyonel Askerler orada değil, o da devletin 30 senelik ayıbıdır, ama Hükümetlerle Kızıp da "banane ben gitmem oraya, kimse degitmesin" demek yakışmaz böyle bir ecdadın torunlarına... Hükümetler Saltanatlar gelir geçer, Aslolan Vatandır.
Umarım bu sefer anlaşılmışımdır...