Usada tax haric 649 dolar firsatcilari mutlu etmeyin tr deki ortalama kayitli satilacak cihaz trkcll degil 1450-1550 arasinda degisecek bilgilerinize
Usada tax haric 649 dolar firsatcilari mutlu etmeyin tr deki ortalama kayitli satilacak cihaz trkcll degil 1450-1550 arasinda degisecek bilgilerinize
amcam dün aldı kendime de aldırttım 800 dolar vergisiyle beraber dedi orda sordu etti tr de çalışacak demişler kısmet artık![]()
gerçekten yazık günah püff paraya bak ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
dogubankta dukkan sahıbı ve bugun 3500 e ben sattım dıyen arkadaşım var,ve 4s ten hıcbır farkı yok dıyor telın,eskısıne gore kasa bıraz daha iyi cam cekimi vsvs s3 ezer diyor bilginiz olsun.
Buy iPhone 5 with 16GB, 32GB or 64GB - Apple Store (UK)
Eğer yanlıs hesaplamadıysam tax freelı halı 1.230 felan gelıyor İngilterede
"Korkmadık, savaştık"
adamlar fırsattan yararlanıyor. şu parayı veren ciddi enayidir. 1-2 hafta sonra sahibinden.com 1.500-2.000 tl arası ilanlarla dolup taşıcak az bekleyin.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
iPhone fiyatlari hic Samsunglar kadar cabuk dusmedi ki
Sahibinden'de bile 2000'den asagi 5 satilmaz bence, ben olsam satmam yani burada 3300 istenirken..
eski iphone kullanıcısı olarak söyliyorum eger buna gidip 3500 tl para veripte burda artislik yapan adam olursa kim nederse desin o adam enayıdırparası cokta olsa enayidir arkadas
nedir bu ya. elmadan cektiimiz
tamam adamlar iiyi güzel yapıoda. ben burda taksi cıkması sahin alırım ,3500 e
![]()
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)