2500 tl ye 4s satiyorum arkadaslar gidip 47 lg led alcam o paraya. deli bu millet yaw
IN BOOST WE TRUST
Simfree,unlock olayları nedir iphone 5'te..Cıktımı ? yoksa öle bisey yokmu artık.Herhangi bir modeli getirip çalıstırabilirmiyiz burda kaydını yaptıgımız takdirde ??
Annemler amerikaya gidiyor önümüzdeki hafta.
1-Apple Store larda halen 4s satışı varmı?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun cıkıyor alma diyorlar gerceklik payı varmı?
3-Iphone 5 turkiyede calışırmı aldırsam cunku sim kartlar sıkıntılı diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma için kullanan biri için 5 gereksizmi olur hafıza olarak ne almam gerekli.
sadece konuşup mesajlarşmak için git 60 liraya nokia satılıyor naapacaksın 3300 tl lik telefonla. 4S halen satılıyor 5den 100 dolar daha ucuz amerikada. İlk seri diye bişey yok yazılımsal sorun olabilir o da ilk seride değil hepsinde sorun demek. 5 çalışır simcard ı ayarlayabilirsen.
IN BOOST WE TRUST
Bir de şöyle bakalım:
Ekmek burada 45 kuruş.Eğer yanlış hesaplamadıysam bu telefonun parasına aşağı yukarı 7200 ekmek alınıyor.Bir aile günde 3 ekmek yese 2400 günlük ekmeğe tekabül ediyor.O da bir ailenin 6,5 yıllık ekmek gideri demek oluyor.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
arkadaslar alacaksanizda 3 ay bekleyin
goreceksiniz 2400 ler civarina dusecektir yine
yazik gunah 3500 lira nedir ya
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Sim kilitli iPhone almayın arkadaşlar sonra çok uğraşırsınız yok gevey'di yok ultrasn0w'du yazılım düşürmesi falan filan İP5'için unlock'un olup olmayacağı bile meçhul Sim kilit'siz tercih edin abd'de sim kilitsiz modeller hala satışa sunulmadı ne zaman sunulacağı hakkında bilgisi olan varsa bana'da haber versin.
bizimkide cuma günü gelsede oynasak şu sim olayı inşallah can sıkmaz kartı 4 te kesmiştik şimdi bir daha kesicez...
Ufacık bişi kaldı koskoca karttan![]()
muştu mesaj kutunu boşalt![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)