İzmirde arkdaşım 2.250 den elindekileri bitirdi şimdi ön sipariş 1.999 dan satıyor sim free. Ben Vodafon getirdiğinde kontratlı alıcam o yüzden almadım.
İzmirde arkdaşım 2.250 den elindekileri bitirdi şimdi ön sipariş 1.999 dan satıyor sim free. Ben Vodafon getirdiğinde kontratlı alıcam o yüzden almadım.
Ya bırakın ne iPhone5' i yaaa çok çabuk çiziliyor arka kapağı yanlardan atma yapıyor. Yapmayın etmeyin üzülürsünüz onları görüp verdiğiniz paraya..
şimdi ben bu akıllı telefonların cahiliyim
geçen sIII kullandım samsung telefon kullanmam bir daha diye büyük konuşuyordum ama adamlar yapmış sanki bu sefer
hani şimdi bu iphone 5 in sIII ten farkı ne
ya da iphone4 ten farkı ne
bunların hepsini istiyorum
geçenlerde SIII alacaktım bilmediğimden vazgeçtim![]()
İzlemekte fayda var.
iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test - YouTube
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
SIII, ip4S ve ip5 arasında yapılan performans testlerinde özellikle ekran performansı açısından ip5 en iyisi seçilmiş.
Kaynak iPhone 5 Galaxy S III Display Technology Shoot-Out
s3 un ekranı zaten çok cansız hiç beğenmedim gozle bile ciddi fark var iphone 4s arasında
benim ekranını en kaliteli bulduğum urun onex super ips lcd2 kullanıyor ve ciddi canlı sadece siyah ağırlıklı bolumlerde film klip falan oynatırken super amloled gibi başarılı değil ama çok az bir fark var
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben bu adamın testine 1 Gram inanmadım SGIII sürekli yüz üstü düşüyor ama nedense iP5 hiç yüz üstü gelmiyora allah allah.. iPhone5 vs Samsung Galaxy S3 videolarına bakıyorum her yaptıklarında iPhone yüz üstü gelmiyor samsung' dan önce ama sürekli samsung önce yüz üstü geliyor![]()
Yüz üstü düşmenin sebebi ağırlık merkezi olabilir mi acaba?
Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.
yüz üstü düşmesi değil, darbeyi köşeden alması daha önemli.
zayıf noktaları köşelerdir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)