Dün aksam caddede hakkı amcayı gördüm sakin sakin gidiyordu![]()
Dün aksam caddede hakkı amcayı gördüm sakin sakin gidiyordu![]()
Ben tum goruslerimi objectif sekilde yazdim.
Jason iyi arkadasim,hatta aracin artilarini eksilerini bir kenera yazip bir birimizden habersiz,oyle konustuk.
Videoyuda izledim 3 gun sonra. Ne kadar ay gecti bilmiyorum.
Ne dediysem arkasindayim;Bu arac alinir ama update versiyonu. Yok cuma gunu leon280 almazdim.
Honda bu yola baş koyduysa bu işin peşini bırakmayacaktır...
1 aydir biniyoruz gazliyoruz frenler filan cok iyi..arka koltuk diz mesafesi bagaj hacmi filan cok iyi..piste girmedik ama defalarca roll yaptik ayni aracla, bir sisme isinma filan yok..hatri sayilir yuruyen bir ep3 typeri cok rahat gectim..tecrube ve izlenimlerim bunlar..
En kötu yani breakboost yapilmiyor))
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
valla bizim araba daha 2000 km de ondan mı bilemiyorum ama trafikte değil ama pistte şişiyor. İzmir ülkü pistine gelecek olursak orasıda Körfez gibi. Arabanın performansı konusunda benchmark alınacak pist değil. Körfezde de istediğin arabayı çıkar şişmez bişey olmaz aynı arabayı istanbul park a çıkar 2 tur sonra ben oldum beni bırakın der. Kısa pistlerde tapa gaz gittiğin süre çok az o yüzden fazla ısınmıyor. virajlar arasında 2 vites ya atıyorsun ya atmıyorsun. Ama istanbul parkta 3 te başlayıp 5 te bitirdiğin yerler var. Diğerlerine göre çok hızlı bir pist. Arabanın her tarafı ısınıyor.
Bide type r da klima istediği kadar açık olsun gazladığın anda klima devre dışı kalıyor. O yüzden klima açık gazlasanızda performans a etkisi yok.
IN BOOST WE TRUST
Baska araclarla denıyen var mı?
Ben sadece Leon 280 ıle denedım yaklasık 10 defa. Baska bırseyle denemedım...
S3 sedan, s2k (egsoz,conta,filtre vs.). 740d gibi abuk denemelerde yaptım sırf geyiğine. merak ettiğiniz bir araç varsa bulabilirsem deneyeyim. Yakın güçlerde sadece vag grubu var benim başka aklıma gelmiyor. Yazılımlı araçla denemiyorum çünkü karşıdaki arabanın gücü net olmayınca bana sağlıklı sonuç vermiyor tabi arkadaşımsa deniyoruz geyiğine.
videosu yok arabada birer kişiydik. Aracı ilk aldığımda denemiştim en iyi vites atabildiğim de 3-4 boy açabiliyordum ama illaki bir hızda beni yakalıyordu. 3-4 boy açtığımda 250-260 gibi yakalıyor. Vites kaçırdığım ya da yanlış attığımda kafa burun gidiyoruz 220'den sonra önüme geçiyor. Diğer araç dsg olduğu için hata yapmaman gerekiyor karşıda robot var ve hata yapmıyorAraç 2015 s3 sedan 11.000 deydi benim araç 1.200 de. Şimdi 3000 oldu biraz da alıştım bir daha deniycez bakalım ne olucak.
Sanırım ben roll konusunda çokta referans olamam mesela breakboost ilk defa duydumbenim ki hobi karşımda işi iyi bilen bir tayyar gelse kesin beni geçer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)