Ya birakin bu fordculugu.. 2 litre den 310 hp lik hangi makine cikarttiniz ne basariniz varda burda bos konusuyorsunuz.. Bak mis gibi yeni teknoloji var ortada.. Hepinizin agzinda salya kalmadi sirf sabote etmek icin yazmayin.. Turbo Vtec onu cok acik bir motor gecmise degil onunuze bakin..
US Performance
Yav beyler, bazı aşırı Honda fanatikleri yüzünden Honda'dan soğuyoruz bizim gibiler.
Mercedes 2.0 lt den 360 hp çıkardı ona bakarsak, sanki NA motordan 310 hp çıkmış gibi yazmayın şu emisyon şartlarında. VW de 300 hp olarak lanse etti Golf R ı mesela ki max tork verilen devirlere bakarsak turbosu daha küçük Hondadan. İşi bilmeyen insanlar değilsiniz hiçbiriniz, exh. housing çapı 1-2mm farketse ne kadar fazladan güç alınıp alınamayacağını alayımız biliyoruz.
Honda'nın torquesteer i azaltmak için "tasarladığı" ön süspansiyon sisteminin temelini Ford MK1 Focus RS te, Renault ise Megane 2 RS te kullandı. Yeni şeyler keşfediliyormuş gibi yazılmasın bence ki trolleyerek olayı espritüel konuma getirmeye çalışan arkadaşların da temelde anlatmak istediği ilk paragrafta yazdığım şey temelde. Fanatizminizle dalga geçirtiyorsunuz kendi kendinizi..
Pist rekorunu üretim geliştirme aracı şuan için kırdı görünüyor diye yol versiyonu kırabilecek anlamına gelmez bu arada, bi çıksın piste de bi çıksın görelim "official" verileri diyorum ben hala
Ford ile Honda karşılaştırmasında bi motorsporları geçmişlerine dönüp bakın iki firmanın.. Bence anlatmak istenilen temellerden birisi orada.
Valla konu açıldı açılalı honda fanatikleri diye anılan kişiler genelde yeni type-R hakkında konuşuyordu . Ben de fanatik olmasam da honda seven bir kullanıcı olarak diğer firmalara kuşumu kaldırmadım . Her firmanın yaptığı araba kendi alanında güzeldir imkan olsa hepsini garajımıza çeksek orası ayrı konu.
ama ne zaman ki yeni type-R konusunda başka firmaların araçlarıyla sidik yarışına sokulmak istendiğinde bu muhabbetler çıktı . Kimse en iyi honda demiyor , hondayı boklama yoluna girenler var![]()
imzasız..
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Renault Amerika pazarına araç üretmiyor, o yüzden görmüyor olabilir misin? Daha doğrusu Kuzey Amerika pazarına üretmiyorlar, yoksa Brezilyada falan mevcut.
1980 lerde de American Motors Corporation (AMC) ye ürettirerek bizdeki Reno 9 ları Alliance adı ile satmışlardı en son. 87 de AMC nin Chrysler bünyesine geçişi ile bu da son buldu, sanırım Reno ondan sonra K.Amerika (yani bildiğimiz ABD ve Kanada) pazarına araç ithal etmedi/üretmedi/satmadı.
Satış, üretim vs yaptığı yerleri görebilirsin.
http://group.renault.com/en/our-comp...ult-locations/
Allah aşkına sıkılmadınız mıbu tartışmanın sonu 150 sayfa görür oda kilit yer öyle biter zaten.Etmeyin bitirin artık
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Trt de alt yazı geçerler Typer rekoru resmi olarak kırdığı zamanGüzel araç gerçekten beğendim de uzay mekiği muamelesi yapmaya gerek yok resmi süresi açıklansın bakalım bende merak ediyorum kaç ay zirvede kalacaklar
![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)