R26R ile karıştırdım doğrudur roll cage olmaması ve yola nasıl çıkıyorsa öyle test edilmesi lazım arabanın
Video'dan belli ki zaten, sertlikten arka sürekli gelme eğiliminde yarış arabası karakteri var çok net
Ayrıca trophy-r arka düzlükte 255-260 görüyor, type-r 270. Şimdi kafamda şöyle bir soru var 270 yapıyoruz iddiası o videodan mı çıktı acaba?
Eğer öyleyse ayıp olmuş kadran hızını vermeleri![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
İşin kötüsü bu video renaultun viral reklamı gibi oldu. İstese böyle reklam yapamazdı. Ring ring diye bağırdı honda, bende eski hondacı olarak umutluydum ama renault gerçekten başarılı bir firmaymış.
.
trophy r 'ı tekrar izledim şimdi roll cage yok, kırmızı kemer ve bir yatay bir boru var sadece.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
arabada arka koltuğu bile sökünce sürekli oynuyodu viraj içinde viraj çıkışında , hatta nette 207 test videosu var koltuğu sökük olan çok kötü zaman cıkarıyodu galiba.videodaki civic hem hafiflemiş hem bar var
Evet canlı bekliyoruz
http://www.nurburgringlive.com/
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ya Güneş ne sorunu olacak kaç yıldır bu forumdayız ayıptır neyse dönelim konumuza
Bu kaynakta şöyle bi yazı okudum ve sanırım bunun üzerine bi video gelmeyecek tahmin yürütüyorum.
http://www.roadandtrack.com/new-cars...-world-record/
The lap car, notably, had its A/C, stereo, and front passenger seat removed, to offset the weight of a full roll cage—which Honda says was added "specifically for safety reasons and not to add rigidity."
amerikalilarin bir lafi vardir burdan honda ya iletiyorum " bullshit " ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Arkadaşlar hiç canlı yayında denerler mi rekoru ? Zaten bu saate kadar süre yayınlamadılarsa bugün süre beklemek anlamsız. Zaten şu anda hava 6 derece soğuk asfalt tercih edeceklerini de sanmıyorum .
Bence denemeyi havalar biraz daha ısındığında yapacaklar çünkü çok büyük bir hedef koydular. Bütün şartların en iyisi için zorlamaları gerekiyor. Ben hala kıramayacaklarını düşünüyorum rekoru, hadi diyelim kırdı cevap çok kısa sürede gelecektir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)