Tartışma ne kadar da uzamış yaBiz Türk insanı her konuda olduğu gibi bu konuda da takım tutuyoruz,fanatiğiz... Bir konuyu eğrisiyle doğrusuyla adam akıllı konuşamıyoruz,bir taraf sürekli Hondayı eleştiriyor bir taraf da Hondayı eleştirenleri eleştiriyor. Hondayı yıllardır fanatikleri yüzünden sevmezdim fakat şuan öyle bir durum var ki her markanın bir fanatiği var herkese göre kendi markası bir numara.Bu durum o kadar vahim ki adam Seat kullanıp Vw laf edebiliyor
![]()
Bence Honda yeni turbo motoruyla güzel bir şey yakalamış görüntüsü diğer modellerinden çok daha güzel.Honda nın sıkıcı modelleri var evet ama çoğu markanın hiç bir zaman aynı zevki yaşatamıyacağı hatta Hondanın bile tekrar aynı zevkleri yaşatamıyacağı modelleri var. (S2000,Ep3,Type R,CRX)Honda nın burada yaptığı hata pist rekoru iddiasıyla çıkıp hiç bir şey yapmamasıdır.
Pist rekorunu ne zaman kırdı bu Type rHelal olsun baya fark atmış, iddalarında haklılarmış, boşa konuşmamışlar demek
http://www.milliyet.com.tr/civic-typ...aleri-2022919/
eleştiri gizli hayranlıktır.
vay arkadaş renault sevenleri anlıyorum haklılar megane ciddi bir araçta fordcuların kuyruk acısı nedir
bi focus rs vardı 306hp di pistte megane güzel tokatlamıştı sonra yeni type r iddaası çıkmıştı ortaya ee focus 4çeker oldusebep belli başa çıkamadığını gör klasman değiştir..
306 bg yüzünden çok kaydığı söyleniyordu bu yüzden megane geçilememişti ford tarafındançok manidar çoook..
Ya Görkem Allah aşkına ben yapınca kirleniyormuş.Aç biraz oku konuyu ne yapıyorsunuz Uzay Bilimi mi konuşuyorsunuz ? Metalurji üzerine tezlerinizi mi paylaşıyorsunuz.Burda Miami tek kapak yekpare mi değil mi konusunu açtı 2-3 kişi dahil oldu.Geri kalan Varsa yoksa ooo type-r sokucak çıkarıcak şöyle yapıcak Honda böyle.Bunun üzerine yazıldı zaten herşey.Hangi konuya başka yazmışım bir bak,toplam mesaj sayıma bak.
Ford konusuna istediğini yaz umrumda olmaz bak bende söylerim eleştiririm seninle birlikte Fordu.
Tamam Type-R çok üstün,2.eli de prim yaptı.
Şimdi o bilimsel konuşmalarınızı yapında bizde okuyalım öğrenelim.
Hacım herkes araç hakkında bişeyler yazıyor kımı çakıp geçecek dıyor o onun yorumudur illa konuda aracın genetık yapısını ınceleyecek halı yok herkesin ama sen zıtlamak *** atmak alay etmek için uğraşıyorsun, bugün ben yazıyorum sana yarın başkası yazacak konu type-r olmaktan çıkacak saçma sapan şeyler dönecek konuda uçakla ilgileniyor diyoruz rolls royce varken kım napsın dıyorsun kımse bişe yapmasın Hondanın uçağını ama rolls royce ne alaka konuyla ? Takdır edeceğine başka yolunu bulup çamur atıyorsun markaya. Hondanın eksıklerını bende oturur eleştiririm, eleştiriyorumda ama konuya paralel şeyler yaz çiz yada ilgi duymuyorsan geyik çevirmek için konuda boşa yazma dıyorum sadece gene yazacaksan engelleyecek halımız yok sen bilirsin.
DR. OWL
Hayır tabıkıde turkıyyegorekıyaslamadım. Ama satış rakmaları ıstısnasız typer her zaman fazlasıyla onde olmustur. Tabıkıde turkıye pazarı için
dusuncek deılız turkıye pazarı ıcın honda cok gerılerdeki. Honda turkıe sagolsun
En basıtınden bır amerıkan fılımını ızledıgınızde bıle arka planda renault goruyor musnuz? hiç
Satış rakamalrının dogru olabılecegıne ben zaten ıanamıyorum.
*** yoluna sidik yaristiriliyor. Abi bu honda size ne etti? Sevmeyen almaz, parasi olan alir biner. Bizde hayirli olsun deriz. Herkesin araba boklayacak yada taa milattan once gidecek bilgisi var bu ulkede ama nedense hala cakilmis bi civimiz yok bu konuda dunyada.
TR - B13
şimdi sidik yarıştırmaya gerek yok ford cephesınden.
Son 25 yıllık serı uretımdekı butun fordları ınceleyecek olur isek. honda cephesınden. Hiç sansı yok FORD markasının.
yanı 2 tane 3 tane uretılmıs sınırlı sayıda uretılmıs bır aracın basarısından bash edıyorsak sadece kendımızı kandırmıs oluruuz..
Bende kendi adıma konuşim ben her markayı severim sadece bir marka vardır oda çocukluk hayalim olduğu için taparım okadar eski aracım honda olmasına rağmen ve severek kullanmış olsam da konuyla dalga geçiyorum çünkü herkez arabayı çok büyütüyo consept haliyle çıksaydı tamam dicektim haklısınız gerçekten çok hoştu ama dalga geçer gibi honda bunu koydu milletin önüne ben şahsen kandırıldığıma kızdım ford renault honda kavgasınıda saçma buluyorum renault sport serisi gibi yoltutan aracı ford la honda yapamıyo honda gibide hiç biri motoru yapamıyolar hiç biride focus gibi hoş değil konun özeti hepsinin bir kusuru var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)