Murat abiye Katılıyorum tartışmak laf sokma niye , siz Engin bilgilerinizi paylaşın abiler ki bizde bilgilenelim tartışmaya vs gerek var mı
Ozan artik satmali,suyu isindi onun
Eskisi cikmiyorum,GT3'u bile pist harici 4-5 kez anca kullanmisimdir...
Bencede su an tartismak yersiz
Type r hakkinda iyi kotu yorum yapmak su an olanaksiz henuz tarafli veya tarafsiz karsilastirmali hic bir testi yok
Sadece aciklanan pist sureleri tek basina bisey ifade etmiyor surusu konforu rijitligi hizlanmasi stabilitesi maumma cunku arac hala yok
O yuzden bu testlerin akabinde genis genis konusalim
Su an sadece fikir beyan edilebilir somut veriler cok onemli
Bosuna kalpler kirilmasin
Fabrikaya bi tk 20mm spacer gönderelim arkadaşlar, böyle çıkarmasınlar fuara
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Fiyattan ote teslimat bilgisi veremiyorlar. En onelmisi o. 140-150 ama daha ne iskonto ne talep hic birsey yok belli olan...
Ya dostlar, yanlış anlamayın da... Bu fiyat/ teslimat/ vb. vb. belirsizliği çok salak saçma bir durum. Ne yani, sanki özel üretim zirkonyum şasi Bentley mi alıyorsun ?? Hondacı değilim ama aylardır da dikkatimi çekiyor. Millet yazıyor çiziyor hevesle ama doğru düzgün hiçbir malumat yok... Honda firması olaya bi esrarengiz hava mı katmaya çalışıyor; anlamadım...
Şu arabaya koca camurluk yapıyosun bari lastikler doldursun çamurlukları.. Spacer şart
Elleme Sekelesin...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)