bir arabanın sana göre efsane olabilmesi için nurburgring te kendi sınıfında 1. olması mı lazım ?
Bir arabanın gözüne girmesi için hızlı mı olması lazım illa?
Bir arabayı efsane yapan ne kadar güçlü olduğu veya ne kadar hızlı gitmesi değildir.
Ruhu ve tasarımı güzel olması bunun için yeterli. Şuana kadar efsane olmuş arabaları bi araştırırsan bir kısmının zamanına göre hiçte hızlı olmadığını görürsün.
Örn Mg Mga - bmw 2002 tii - ae101 - ae86 vs.
Bir arabayı albenisi artıran unsur sadece motor değildir.
Senin de haklısın tabi yarana bastık Fotonda anlaşıyor s3 hayranı olduğun.
En son cikan under 8 meganedan once ki rs trophynin standart bir cok surucunun under 8 sureleri vardi. Yani o lavuk kacla donduyse o rekor degil. En son cikan under 8 in suresi upgrade yapmadan cok daha gelistirilebilir. Benim gorusum megane rs daha bi racing alt yapisi pist araci. Typer biraz street vari olmus. Kalitesi kiyaslanmaz bile megane la hic dusunmeden typer alirim o kesin. Yorumum sadece sure ile ilgili
Fuarda bindim hayran oldum. Almaya niyetlensem kesin siyah alirim simsiyah mermi gibi olur
Pist suresi icin herkes konusuyor. Honda ciksa piste dereceyi yapsa bu sefer satisi olmayan arac rekor kirdi ne anlami var denilecek.
Firma bence birseyleri kanitlama cabasinda degil. Kendini ispatlamis bir firma. Cikmis 1 yil once test araci ile rekoru kirmis. Kendi calismalari sonucu yaptiklari seri uretim aracinda rekor kiran arac ile herhangi bir agirlik lastik vs fark olmadiginin bilincinde ise kendi kendilerinin iddialarini yenilemelerinin gostermelerinin bi anlami yok.
Kaldi ki ben hondanin nurburgringte rekoru biz kirdik diye tarihi boyunca hicbir ilanini gormedim. Ama Renault hep rekor bizde rekor bizde diye neden caba gosteriyorlar onuda incelemek gerekir. Sonucta taaaa japonyada birsuru pist var araclarini test ettikleri. Firmalarinda da farkli test ortamlari yollari pistleri vardir. Nissan bunu yapti zamaninda porsche yi gectik vs gibi. sonra aralarinda zaman cekismesi oldu. yok lastik yok koltuk vs. Amac yeni cikarttiklari aracin alim kitlesinin hedefine ulasmak. Hondanin bir korkusu yok bu konuda diye dusunuyorum. Baktiginiz zaman hondanin en az 1 modeli hit olmustur her donemde(TUM DUNYADA). Renault un hit yapmis araci sayilidir. Hit yapmaktan kastim hedef kitlesine ulasma.
Araci illa birileri nurburgring e sokacaktir videolarini koyacaktir. Daha iyi bir sure yapsa bile official sure olmayacaktir. Bunu Hondanin yapacagini sanmiyorum. Japonlar asil insanlardir. Sen gectin ben gectim olaylarina fazla girmezler diye dusunuyorum.
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Once bi sakin olben megane alirim demedim ki suan pist rekoru onda.S3 un zaten bir iddaasi yok pistte ring de birinci olmak gibi.Hiz konusuna gelirsek belki s3 stock olarak hizli olabilir typer dan bilemiyorum ama isin sonunda typer zaten daha hizli olur.O yuzden pist rekoru ve hiz ile ilgili bisey soylemedim.Yeni typer k20 olsa hadi bi derece derim ruhu var da simdi ne ruhu kalmis tfsi lardan ne farki kalmis ses olarak cok az bi sesi degisik olabilir.
200 bin de olsa typer alirim demek biraz abes kaciyor.Miami tayfun abi bile 200 e s3 alirim honda abartmasin diyorsa sende bir otur dusun bence
Ayrica typer sevmedigim bir gercek 160 bin tl bile olsa sifiri 10 daha koyup 2000 km de golf 7R alirim.
Buraya yazan herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor hatta imreniyorda, hazmedim tebrik edemiyorlar.
Bu araba alınır alınmaz kısmet olur olmaz kimse bilemez japon otomobilini yıllardır kullanıyoruz seviyoruz.Renault 19 beymen club,megane,clio,clio,clio aileye aldığımız araçlar hepsi ayrı yıllarda alındı al getir götür o kadar.Ama 93 senesindeki 1.6xli bile daha güzel bi araçtı.
Almanyada pist dışında japonya'daki pistlerede gitmiş renault vw.Hatta japon pilotlar denemiş arabayı sonuç ortada.
Keşke biraz araştırma yapıp konuya yazsaydınız.
https://www.youtube.com/watch?v=icKewGk0uN0
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
kaporayı yatırdık metrobusle beylıkduzune gecmem lazım bındırırler mı metrobuse bılen var mı ?
İlker G.
" Japonlar asil insanlardir. Sen gectin ben gectim olaylarina fazla girmezler diye dusunuyorum."
Fransizlar zalim apacilerdir. Offical unoffical deler gecerler.
Olayi etnik kokene de indirdiniz ya helal olsun)
Japon dardır, Fransız kıllıdır![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bu arada golf R yarış mavisi full cam tavan vs 183 den 170 civarına düşeceklerini söyledi bana telefonda yüzyüze fiyat daha da düşer
Miami abinin önceki sayfalarda da yazmıştı k20 blok var, Hiç ne kadar sevmesem de devir turbo devri turbo koymasaydı rakiplerine anca arkadan selektör yapardı.
Şimdi ise rakipleri göreceği tek şey arka stoplar
Arkadaşım muhatabım sen değilsin az ötede oyna hadi.
Bence Honda, bu kadar reklamdan sonra 130, hadi bilemedin 140 bandını geçerse kendi dalını kesmiş olur. Hee 180 de olsa alan olur mu? ? İlla ki olur ama az olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)