İlk izlenim yavaş gibi özellikle sınıfındaki leon cupra 280e göre..
bikaç sayfa önce bir pist videosunda bariz şekilde rs den ve cupradan daha hızlı diyordu adam. 2530. postta ise çok istekli gibi değildi sanki.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Typer gibi bir arabanın bukadar sessiz olması sürüş keyfine direk - puan katıyor en azından vag grubundaki gibi soundaktor koysalardı keşke.
ah be typer artık bi gel ayak bas şu topraklara da sende kurtul bizde kurtulalım,Memleketi böldün bizi bitirdin be![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
yakıt ne alemde acaba.
Hızlanma videoları çok adam üzdü, gözlerimle gördüm.
Hiç 310 beygir bir araba gibi gitmiyor. 280'lik leon'dan bariz yavaş.
Downforce için çok çalıştık demişlerdi belki o yüzdendir ama video can sıktı orası kesin.
Ayrıca ring video'sunda ki arabayla hiçbir alakası yok üretilenin. Orada ki araba canavar gibi hızlanıyordu.
Olmadı.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
pist videosunda da bariz hızlıydı , hatta adam sadece çok sert olmasını eleştirdi gibi anladım ( yanlısım varsa duzeltırler ) video felan hıkaye ne zaman biri alır çıkar dener vıdeolarını koyar ozaman anlasılır ... fıyat ı cok talep olunca dırek yukarı çekmişler ..
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Nasıl gitmesi gerekiyorsa öyle gidiyor bence. Herşeyiyle orjinal şu an araçlar. Egzozlu filtreli, pipelı filan videoları düşünce görürsünüz nasıl gittiğini
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Paylaşılan iki videoda da 200 e kadar hemen hemen aynı gidiyor bence ivmelenme olarak karşılaştırınca, ben gariplik sezmiyorum ancak 200 den sonra fabrika verisi 270 top speed i olan bir araç 268 de kaldı ilk videoda, belki yol şartları yani karşıdan gelen rüzgar falan vardır, zaman geçtikçe belli olacak herşey bence.
Bence fiyattan dolayı herkes konuşmayı bıraktı.
Kur sabitleme falan yok, bugün almaya kalksan neredeyse 170.000tl ediyor.
Kapora verenler de bu yüzden kaporalarını geri aldılar. Kimse kusura bakmasın da o ekranla o direksiyonla 170.000tl etmez bu araba.
Nasıl trophy satılmadıysa bu da fiyat politikası yüzünden çok ama çok az satar.
Almak için ciddi zengin olmak lazım![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)