User Tag List

Sayfa 199/498 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
9446 sonuçtan 3.763 ile 3.781 arası

Konu: 2015 Typer

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Bahsettiginiz araba TypeR

2001 yılında Tr ye gelen TypeR larda klıma bıle yoktu
    Japonya dakı EK9 larda klıma yok sunroof yok camlar mekanıktır cunku bu araba TypeR dır "R" yanı race modelın cadde versıyonudur
    konfor arayacak adam cıvıc dısel alacak bınecek
    yok park sensoru yok far sensoru arayacak adam zaten TypeR almaz gıder konforlu bı araba alır neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum
    sanırım Honda oldugu ıcın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Japonya dakı EK9 larda klıma yok sunroof yok camlar mekanıktır cunku bu araba TypeR dır "R" yanı race modelın cadde versıyonudur
    yok park sensoru yok far sensoru arayacak adam zaten TypeR almaz gıder konforlu bı araba alır neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum
    Aynen bende neden bu kadar abartiliyor anlamiyorum kac sayfa typer konusuldu m3 le denk tutuldu bi ara

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen bende neden bu kadar abartiliyor anlamiyorum kac sayfa typer konusuldu m3 le denk tutuldu bi ara
    denk mi? bence geçen yorumlar var geçmiş sayfalarda :-D

buarada hayırlı olsun yeni typer sahibindene düşmüş. ( hergün yazılıyor Bugün ilk ben yazayım dedim :-) )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denk mi? bence geçen yorumlar var geçmiş sayfalarda :-D

buarada hayırlı olsun yeni typer sahibindene düşmüş. ( hergün yazılıyor Bugün ilk ben yazayım dedim :-) )
    Allah gule gule kullanmayi nasip etsin bu sefer agresif olmus ozellikle suspansiyon merak etmedim degil baya sert duruyor, fn2 gibi degil ama o kadar paraya ne bileyim yagmur sensoru far sensoru konur en azindan duz civicte vardir

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah gule gule kullanmayi nasip etsin bu sefer agresif olmus ozellikle suspansiyon merak etmedim degil baya sert duruyor, fn2 gibi degil ama o kadar paraya ne bileyim yagmur sensoru far sensoru konur en azindan duz civicte vardir
    yağmur sensörü ve far sensörü olmaması çok kötü dimi büyük eksiklik...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya koysalar tüm yardımcı sensörleri zaten söküceksiniz aracı hafifletmek için ne gerek var demiş adamlar taban halisini söküp tabureyle rolling yapacaklar bu araçla

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet satın alan tüm kullanıcılar hayırlısı ile kazasız keyifli kullansın.

arkadaşlar bence araba zevktir ve kesinlikle keyif için binilir zaten bence bu forumdaki %99 çoğunlukta benimle benzer fikirde olacak ki saat 00:52 de 450 kişi online o yüzden birimizin beğendiği yada kusursuz bulduğu diğerimize eksik yada gereksiz gelebilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz konusu kimi 300-400 K verir araçta 2 koltuk hatta bazen tek koltuk vardır herşey manuel dir ve bundan çok zevk alır, diğerimiz 30K verir araçta tüm elektronik yardımcı destekleri, deri koltuklar, bi-xenon ister. o yüzden o eksik bu eksik vs yada şu çok iyi bu en iyisi gibi görüşler kişiden kişiye değişir . Herkes görüşünü yazıyor iddalaşıp kırıcı olmaya gerek yok diye düşünüyorum.

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayın Type-R sahipleri, ufak ufak videolar bekliyoruz artık. Hadin gari..
    Umarım herkes yatırım amaçlı almamıştır
    "life is too short to drive boring cars"

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağmur ve far sensörü aslında günümüzde Donanım değil bir mecburiyet , bir zorunluluk. Ağırlık olarak yanlış birşey de Söylemek istemiyorum ama toplasan yarım kg değildir herhalde sensörler . Elektrikli bagaj değil ki amortisör olsun mekanizma olsun ağırlık yapsın vs. Yani Konmamasının gerekçesi ağırlık değil başka birşeydir bence.

Alan memnun satan memnun , bizdeki sadece laf salatası şu dakikada ama olsaymış şık olurmuş, yakışırmış.

Benzer olay yeni Corolla da dikkatimi çekti geçen gün. Geri kamera mevcut ama sensör koymamışlar.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olur mu yahu.daha arabalar turk plaka takmadan 1.4 tsi lardan deneyelım dıyen olmadı mı burada?
    emın ol cok adam vardır burada denemek ısteyen ama 12 senedır ogrendıgım şu. hıcbır hondacı gecılecegı yarısa katılmaz.
    bence 12 senenıze yazık olmuş başka şeylere harcamış olsanız zamanınızı daha yararlı olurdu. Hiçbir Hondacı diyerek genelleme yapmak için bütün Hondacıları tanıyor olmanız lazım
    DR. OWL

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun büyük bir kısmını okudumda birtek bu arkadaşı ben mi anlamadım?
    Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu halde 2.22 yaparsa ben forumdan ihracimi talep ediyorum saka saka ama yapamaz zaten imkansiz.Basit sureler degil 2.22 ler.
    profesyonel bir pilot tarafından yapıldığı için derece kötü.Honda bu kadar iddaalıyken daha iyisi olmalıydı.
    2:25 iyi süre filtre,yazılım,kat iptali ile 500 hp zaten 2:15 ler çok rahat zorlanır.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mantık olarak sizinle beraberim düşünceniz cok doğru fakat değişen piyasa, farklı müşteri tipleri, pazarlar ve rakipleri dedikleriniz tam aksine Piyasada ki yeni hothatch lere bakılırsa donanımda olmazsa olmazı zaten gt paket yapmışlar sensör vs olmazsa olmaz ve hızlı olsun diyen seven gider o paketi alır
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Peki 2001 yılında klima bile koymayan Honda ne olduda R yani Race modeline daha sonra klima koymaya başladı?

Madem honda bu kadar Race modeli yapıyor hala koymasın klima camları falan otomatik yapmasın yine?

Neden yapıyor hiç düşündünüzmü?

Yıllar geçtikçe devir değişiyor hocam. İnsanların beklentileri , talepleri dğeişiyor firmalarda bunu iyi anlamak , ve analiz etmek zorundalar ( ki bu analizler beklentiler yüzünden Type R da dahi donanım artıyor)

Bak mesela 2015 model Type R alan adam yani honda için hedef kitle olan şahıs diyorki keşke olsaymış. bunu neden söylüyor? Muadil araçlar artık bu donanımı sunduğu için , bunlar Honda olduğu için değil Hondada olmadığı için konuşulan şeyler..

Şu başlığa olumsuz yazan herkes zaten Honda düşmanı muamelesi görüyor , Yeni type r ı alan 11 kişiden biri gelmiş düşüncelerini yazmış ona bile Honda olduğu için böyle yazıyorsunuz diyorsunuz. Enteresan valla.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 12 senenıze yazık olmuş başka şeylere harcamış olsanız zamanınızı daha yararlı olurdu. Hiçbir Hondacı diyerek genelleme yapmak için bütün Hondacıları tanıyor olmanız lazım
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda fanatiğiyim yıllardırda Honda kullanırım. 99 vti ile ve b16 swap ile geçileceğimi bile bile çok yürümüşlüğüm vardır...
    şuan yeni tayyarı ben almış olsam geçtiğim yada geçildiğim en az 2-3 videom olurdu sitede..
    eşşek kadar gulucuk koyduk yahu, hemen defence e gecmısınız

he su var kı clıo rs ıle ep3 gectıkten bır gun sonra dugunumde beni arayıp dugunde oldugumu soylememe ragmen o aksam tekrar rolle cagran adam oldu.
    vti,type-r ve s2000... bunların belırlı bır ısmı oldugu ıcın gecıldıklerınde (vaktı zamanında!) cok spekulatıf sonuclar doguruyordu, sahıplerı baskı altına gırıyordu . bundan dolayı bırılerıne(!) dokundurdum sadece. yoksa ben de gecmıste 4 "honda" kullandım ve hıc de gecme gecılme umrumda olmadı (dostlarımla!)

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabaların rodajı bıtmedı daha ne denemesınden bahsedıyosunuz

İlker G.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabaların rodajı bıtmedı daha ne denemesınden bahsedıyosunuz
    ondan sonrada sahibinden zorlanmamış typer ararlar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kalsa spor aracta hidrolik direksiyon dışında başka hiçbi cart curt olmaması lazım. Olsa da söküyoruz zaten. Rollcü tayfa tabureyle yarışıyor ne sensörü Spor arac alfa 4c gibi olacak, teyp bile caiz değildir Ama Türk kafası işte bizdeki fiyatlarla yurtdışında Tesla Model S, M5 vs alındığı için insanımız haklı olarak herşey olsun istiyor
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typer da donanım olur. bal gibi de olur olması da lazım. ha renault gibi rs cup yaparsın aynalar mekanik klima opsiyonel o zaman abs bile koyma arabaya. bunların yerine roll cage koy mesela. sonuçta 200bin lira parayı sadece gazlamak için vermiyosun. uzun yolda klima hız sabitleyici far, yağmur ve kararan dikiz aynası gibi zımbırtılar fena halde bağımlılık yapıyor.
    Bahadır Ustaoğlu

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana kalsa spor aracta hidrolik direksiyon dışında başka hiçbi cart curt olmaması lazım. Olsa da söküyoruz zaten. Rollcü tayfa tabureyle yarışıyor ne sensörü Spor arac alfa 4c gibi olacak, teyp bile caiz değildir Ama Türk kafası işte bizdeki fiyatlarla yurtdışında Tesla Model S, M5 vs alındığı için insanımız haklı olarak herşey olsun istiyor
    aynen katılıyorum, 310 bg ,0/100 5.2 ,400 nm tork,,daha ne olsun,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)