User Tag List

Sayfa 267/498 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
9446 sonuçtan 5.055 ile 5.073 arası

Konu: 2015 Typer

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başta hem kaza için hemde bu şekilde ifşa edildiği için üzülmüştüm. o yaptığı yeni typer paylaşımı sonrası bir miktar karakter analizi yapabildik.yorumda yapmayacaktım aslında bize düşmez ama olay hakkında olumsuz yorum yapanlara 'çekemeyenler' yaftası yapıştıranlar, adamın parası, sizene diyenler. yazık değil mi bu paraya, adamın emeğine. şu çocuğa, babasına söyleyecek bir çift lafınız bile yok mu ? çocuk çok genç fakat babası için konuşuyorum şu parayı keşke eğitimine harcasaydı keşke üretimini arttırsaydı , işçilerine daha iyi çalışma şartları sunsaydı, yeni iş kapısı açsaydı..ama keşke diyorum işte yapacak başka bir şey yok.

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başta hem kaza için hemde bu şekilde ifşa edildiği için üzülmüştüm. o yaptığı yeni typer paylaşımı sonrası bir miktar karakter analizi yapabildik.yorumda yapmayacaktım aslında bize düşmez ama olay hakkında olumsuz yorum yapanlara 'çekemeyenler' yaftası yapıştıranlar, adamın parası, sizene diyenler. yazık değil mi bu paraya, adamın emeğine. şu çocuğa, babasına söyleyecek bir çift lafınız bile yok mu ? çocuk çok genç fakat babası için konuşuyorum şu parayı keşke eğitimine harcasaydı keşke üretimini arttırsaydı , işçilerine daha iyi çalışma şartları sunsaydı, yeni iş kapısı açsaydı..ama keşke diyorum işte yapacak başka bir şey yok.
    Koskoca muhabbet te en mantıklı post . Yapacak bişey yok geçmiş olsun toplansın da burdan araç ile yakinen ilgilene bilecek birine gitsin

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav ona bişey demiyorum, anlamadığın olay babadaki rahatlık.

Lan götümsonik i30 u pert ettin kaç ay arabaya binemedin? Babanın f30 u sana vermemesini hiç dile getirmiyorum bile Ki o olayı yaşadığında da 24-25 yaşındaydın, bu arkadaş için 18 yaşında deniliyor..

Vectra taklalı, Rocco kazalı, TypeR ilk günden pert. Ertesi gün yeni TypeR diyoruz. Belli ki sonradan gelen bi "görgü" var..
    Ondan önce 18'de tertemiz e36 pert etmemi ve i30un ilk kazasını saymazsak adam haksız değil kanki . herif xlarge spec ben landcruiser falan alırım heralde yada 6x6 G serisi barkın spec senelerce rubiconla gezdi almadı rahmetli babası oglundaki kaynayan kanı görmüş
    1881 - 193

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    15 senedir parayı kimin nasıl kazandığı belli olduğu için parası kesimin kalitesinde de baya bir düşüş olduğu aşikar çok takılmamak lazım. 170+170K arabaya veren adamın giydiği kıyafete bak çay demle.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cocugun adı Enes bılmem nemı?
    Eger oysa Ataturkcu'luge put perestlık demıs kodumun bızans dolu. Anası bellıde babası bellı olmazdı *** attıgı Ataturk olmasa. Sızın allahınız Ataturk,Kabe'nız Anıtkabır olmus ne demek arkadas? Hala typeR falan tartısmaya gerek yok. Insallah karsılasırım bu dını para olmus bu dol ısrafıyla!
    Paranın ve kulturun nereden geldıgı bellı eger oysa...

AdoneuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger oysa Ataturkcu'luge put perestlık demıs kodumun bızans dolu. Anası bellıde babası bellı olmazdı *** attıgı Ataturk olmasa. Sızın allahınız Ataturk,Kabe'nız Anıtkabır olmus ne demek arkadas? Hala typeR falan tartısmaya gerek yok. Insallah karsılasırım bu dını para olmus bu dol ısrafıyla!
    abi cocuğun rakı sofrasında fotografı var ? bence senin enesler karıştı..
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun gidişatı(Sırasıyla):

1-Zengin çocuk hasetliği
    2-Baba parası muhabbeti
    3-Para nereden geldi muhabbeti
    4-15 senelik şirket analizi
    5-Siyasete bağlama
    6-Kapanış(konu kilit)

Bunu da siyasete bağladınız ya helal olsun valla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foto koyamıyorum,Murat'a yolladım koyar. Alper gondermıs gruba,sabah sabah ayar oldum!
    Yanı,ne gorduysem onu yazdım,bırazdan koyarlar buraya. Cıdden sınırlerım kalktı! Kodumun cahıli!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok doğru 17 aralık 2012 paylaşımına bakın profilindeki

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi cocuğun rakı sofrasında fotografı var ? bence senin enesler karıştı..
    Enes Düşer

https://www.facebook.com/enes.duser?fref=ts

17 aralık 2012 Gönderisine bakarsanız görürsünüz altındada helal olsun yigenim diyebilen de var

Din dediğin putperest gibi atatürk'e tapmak değil. Sizin Allah'ınız atatürk Kabe'nizde Anıtkabir olmuş...
    1881 - 193

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1-Zengin çocuk hasetliği
    2-Baba parası muhabbeti
    5-Siyasete bağlama
    6-Kapanış(konu kilit)

Atatürk ne zamandan beri siyasetle alakalı oldu ? Eğer söylenen doğruysa yaptığı büyük terbiyesizlik. Tabii sizin de buna tepki vermeniz gayet normal çünkü yeni ülkemizde geçmişe yönelik saygılarımız sıfırlandı ve çiğnendi ayak uydurmaya devam ediyorsunuz.

ve son olarak söylediği de doğru paranın nerden ve ne şekilde geldiği anlaşılabilir oluyor böylelikle zor değil . Kimler ne arabalara binmeye başladı 2002'den itibaren ekonomilerinin iyileşmesinden dolayı değil , farklı kulvarlarda koştuklarından.

Konu siyasete dönmesin ama ATATÜRK'e yapılan saygısızlığa verilen cevabı da siyaset kefesine koymayın.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1-Zengin çocuk hasetliği
    2-Baba parası muhabbeti
    5-Siyasete bağlama
    6-Kapanış(konu kilit)

Kaza yapması vs ıle hıc ılgılenmedım,bu konudakı tum postlarım otomobıl ıle ılgılı!
    Sıyaset bunun neresınde arkadasım? Ataturk'e laf gecırmek yada korumak ne zamandan berı sıyaset oldu?
    Burada cocugun analızını yapan yada hakkında konusanlara yaz. Ben sabah aldıgım fotodan sonra yazıyorum. Isterse kıcına type r soksun,bana ne. Isterse ferrarı alıp yaksın zevkten,kendı bılıcegı ıs. Baskasına zarar vermesın yeter.
    Ama iş Ulkenın mıhenk taşı ve mılyonların sevgılısı,guzel ulkemın kurucusuna gelıcekse,bu sıyaset ustu konudur....

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Barkın yine yorumu patlatmış Face'te
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Babasi insaallah pert oldukca typer alır.

Benim bu arabayi 60 70 e almam gerek çünkü gozumde o kadar ediyor.

Ölücüyüz vesselam
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babasi cocuk olsun diye ugrasio ama arabalar saglam yapacak bisey yok.
    IN BOOST WE TRUST

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barkın yine yorumu patlatmış Face'te
    hahaha. Bi de Barkın'ın kim olduğunu bilmeyen birisi laf sokmaya çalışırsa sen o zaman gör

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu da pert olursa 16 SAP 16 yakisir, onceki arabasi da sciroccoymus. Turkiyede aile sirketlerinin 2.nesilde dagilmasinin sebebi belli, paranin kiymetini bilmeyen simartimis cocuklar
    genelleme yapmayın bence 99 senesinden beri aile şirketindeyim
    işe günde 2 sefer gelen kamyonlardaki kumaş toplarını sırtıma alıp 2 kat yukarı taşımakla başladım
    şuan firma sahibiyim yanlış düşünüyrsunuz bence
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atatürk ne zamandan beri siyasetle alakalı oldu ? Eğer söylenen doğruysa yaptığı büyük terbiyesizlik. Tabii sizin de buna tepki vermeniz gayet normal çünkü yeni ülkemizde geçmişe yönelik saygılarımız sıfırlandı ve çiğnendi ayak uydurmaya devam ediyorsunuz.

ve son olarak söylediği de doğru paranın nerden ve ne şekilde geldiği anlaşılabilir oluyor böylelikle zor değil . Kimler ne arabalara binmeye başladı 2002'den itibaren ekonomilerinin iyileşmesinden dolayı değil , farklı kulvarlarda koştuklarından.

Konu siyasete dönmesin ama ATATÜRK'e yapılan saygısızlığa verilen cevabı da siyaset kefesine koymayın.
    Ya tamam da ATATÜRK'e yaptığı saygısızlık ile kaza yapmasının mantığını çözemiyorum?? Bunu anlatmaya çalıştım. Yoksa bende farkındayım 2002'den beri neler döndüğünün kimin zengin olduğu kimin fakir olduğunun.

Kaza yapması vs ıle hıc ılgılenmedım,bu konudakı tum postlarım otomobıl ıle ılgılı!
    Sıyaset bunun neresınde arkadasım? Ataturk'e laf gecırmek yada korumak ne zamandan berı sıyaset oldu?
    Burada cocugun analızını yapan yada hakkında konusanlara yaz. Ben sabah aldıgım fotodan sonra yazıyorum. Isterse kıcına type r soksun,bana ne. Isterse ferrarı alıp yaksın zevkten,kendı bılıcegı ıs. Baskasına zarar vermesın yeter.
    Ama iş Ulkenın mıhenk taşı ve mılyonların sevgılısı,guzel ulkemın kurucusuna gelıcekse,bu sıyaset ustu konudur....
    Abi iyi de şunu anlatamadım sanırım. ATATÜRK'e hakaret etmesi onun terbiyesizliği, ayıbı, karaktersizliği. Kaza yaptığı konu ile, burada çenemizi yormamız ile ne alakası var onu anlamıyorum. Ne ilgisi ne alakası var? Bana bunu açıklayabilir misin?

He her ATATÜRK'e hakaret eden ölmeyi hak ediyorsa kusura bakmayın benim düşüncem bu tarzda değil. Kendi bilir kendi ayıbı kendi terbiyesizliği, cahilliği. Kaza ile yaşama tarzının, düşüncelerinin ne ilgisi var onu çözemedim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)