Benim anlayamadığım ve anlamak istediğim tek bir nokta var.Bu arabada veya buna benzer özel araçlarda hep pist konuları konuşuluyor.Kimse günü birlikte pistte kullanmıyor.Kimse bu arabaları şehir içinde gezip zevk almak için kullanmıyor mu yahu ?
Benim anlayamadığım ve anlamak istediğim tek bir nokta var.Bu arabada veya buna benzer özel araçlarda hep pist konuları konuşuluyor.Kimse günü birlikte pistte kullanmıyor.Kimse bu arabaları şehir içinde gezip zevk almak için kullanmıyor mu yahu ?
Focus da iyi duruyor hee...
Fiyat bilen??
Yahu fiyat falan paylaşmayın, şu son arabalar da bitsin 180den ilan koyacağız sahibindene![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
şuraya bak 1 araç alan 1 tane de devlete alıyor
Almanya satış fiyatı 40 binden başlıyor.
Mustang 38 binden başlıyor.
2 gün önce arkadaş St sipariş etti, 26 bin €
…
Ulan demek sıfırı 160.000lira ben bile sıfırının 190-200 bin olduğunu(son gelenlerin) sanıyordum.Hatta değil elde 14 araç olduğunu milletin gelmeye başladığı anda kapıştığını düşünüyordum![]()
Valla ben bu arabaya 200 bin vermek saçmalık diyordum,meğer fiyatı 160binmiş.Benim bile aklımda öyle kaldıysa insanların üstüne 30-40 koyup millete kakalamaya çalışması gayet normal![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Fotoları yabancı bir formdan aldım plaka kapalı olduğu için sorun olmaz galiba
Bu renkten Ülkemize geldimi hiç?
Bu renk çok fena duruyor.
![]()
Ulan şu topice ne zaman girsem acayip derecede Type R alasım geliyor. Akabinde de Jason'ın 2:22 yaptığı arabayla 2:30 yapınca rezillik çıkacağı aklıma geliyor vazgeçiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)