User Tag List

Sayfa 335/498 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon
9446 sonuçtan 6.347 ile 6.365 arası

Konu: 2015 Typer

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sana diyorum ki bunu sadece 1-2 kere değil sürekli olarak 5 dakika boyunca yap. Yani yaklaşık olarak 30 kez. Bi de kimse yolda kaza durumu yokken frene allah ne verdiyse basmaz. Sen yolda gazlarken ileride trafigi görürsün ve ayağını frene ona göre basarsın. O arabaların arkasında giderken de araba soğur. Pistle trafiği birbirine karıştırıyorsunuz.

Komik misin kısmı tanımadağın bir adamı arayıp birader senin arabada sorun var git göster mi diyeceksin. Sahibi dediğim adama bunu desen ağır makara yapar seninle.
    Pistle trafiği karıştırmıyorum, orasını netleştirelim. Sen normal yolda da sıkıştır anlarsın dediğin için yazdım, yoksa Pistte şişmesine birşey demem, şartlar kesinlikle bir değil. Koşu bandında depar atmakla açık havada depar atmak arasındaki fark gibi, buna ne diyebilirim ki? Hiçbir şey. Aracın sahibini de ben makarasına değil cidden merak ettiğimden sormuştum, hemen hemen bütün type r sahipleri birbirimizden haberimiz var, konuşur bilgi alış verişinde bulunuruz diye istemiştim, problem değil. Senin bindiğin Type R da, honda team'in Type R'da şişsin, benim için sorun değil ben keyif ile biniyorum. Type R'ı alırken Cupra ile yanyanaydı ikisi, daha önceden 2 tane cupra kullandığım için istemedim, tadına varayım diye type r aldım. Hatta Özgür'deki CUprayı da heran alabilirim yanına sırf ikisini eşit karşılaştırayım diye ama hiç heves edemiyorum cupra'ya. Velev ki Type R pistte şişti, bir oil cooler, intercooler çerez parası, alır takarım öyle gazlarım. Turbo araçların çoğu zaten pistte nefessiz kalıyor, bu da kalsın ne olacak? Hiç birşey. Megane, Cupra Type R'dan daha iyi olsun, benim keyfimi etkilemez ki, ben son kullanıcıyım, aldım biniyorum. Bu arada Allah sana da nasip etsin bir Type R yada daha iyilerini, pistte şişiyor vs ama cidden keyifli, tavsiye ederim.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acy;yazdıkları mı okudun mu? Okumadıysan oku yada sacma yorumlar yazma lutfen.
    100 sayfa yorum yazıldı,aynı seylerı 5-6 kez yazdım ama hala saplantı sekılde aynı seylerı nasıl yazabılıyorsun,aklım almıyor....
    Honda konusunda gosterdıgın resistansı bırde anlamak konusunda gostersen,sorun cok basıtce cozulecek...
    Jason Tahıncıoglu
    Utku Uzunoglu. Eger bu adamlar bırbırınden ayrı sekılde aynı seylerı dıyorlarsa.
    Benım 1 depo ful gazlayarak test ettıgım arac(8000km de) da yasadıgım artı ve eksıler,Jason ıle hıc daha once konusmadıgımız halde ortak ıse.
    Ve bunca ornege ragmen hala ustume alınarak soyluyorum "youtube yorumlarına bakarak yazıyorsunuz" dıyorsan.Sen once kullandıgın aracdan log al defalarca.Aynı yerde ust uste 7-8 kez deneyıp dbn al,ha ınsallahda kısmet olur pıste cıkarsın,bak ozaman tartısırız senınle. Yoksa yazdıkların suya yazı yazma ıle aynı.
    Hıdrolık kaynatan-abs kıtleyen cuprada benım ya,hakkatten KOMIKmıssın... Yahu,Allah'ın adıyla oku yazılanlarıda,dedıkodu yazma.....

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla type-r ı bilmesek f1 aracı gibi sadece pistte kullanılıyor sanıcam.ne pistmiş . şişse ne olur şişmese nolur. keyif alınıyorsa binerken ne alâ. olsa da binsek

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yol koşullarında aracımda herhangi bir zorlanma, ısınma, şişme vs görmedim Allaha şükür şu ana kadar. He pist ortamını bilemem. Aracı kullanan pilota göre değişir belki de bu durum. Benim pist ile işim olmaz. ne diye aracı durup dururken yorayım. benim için önemli olan yol koşulları. basmak istiyorsam çıkar otobana basarım ki öyle yapıyorum zaten.

bu arada Cem'in yani ACYV'nin de dediği gibi pistte şişse ne olacak. Sanki her gün pistte turluyoruz. Araçların keyfini sürelim. Önemlisi bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanı su arac hakkında yazılanlar neden bu kadar alınganlıkla karsılanıyor,anlamıs degılım.
    Golf R ı roll da gecıyor,hala denensın gorelım denıyor.
    Yol tutusu ıyı denıyor,neden kotu yol tutuyor dıyorsunuz denıyor.
    Frenlerı zamk gıbı,muthıs dıyoruz,neden begenmıyorsunuz denıylıyor.
    E bırde ustune sısıyor,oerformansı dalgalı yada 8.vırajda ısık yakıyor dedıgımızde,kıyamet kopuyor...
    Demekkı bu aracın kalıtelı yakıta ıhtıyacı var,yurtdısında 98+ benzınler oldugu ıcınde,gayet sorunsuz yuruyor demekkı araclar...
    Tekrar edıyorum ve sahsım adına yazıyorum;Ben hıc bır aracı kotulemek yada ovmek ıcın maksatlı yazmam.Cıktıgım her aracda ne yasadıysam yazdım. Bu senede neyle cıkarsam onu yazarım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EwReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yol koşullarında aracımda herhangi bir zorlanma, ısınma, şişme vs görmedim Allaha şükür şu ana kadar. He pist ortamını bilemem. Aracı kullanan pilota göre değişir belki de bu durum. Benim pist ile işim olmaz. ne diye aracı durup dururken yorayım. benim için önemli olan yol koşulları. basmak istiyorsam çıkar otobana basarım ki öyle yapıyorum zaten.

bu arada Cem'in yani ACYV'nin de dediği gibi pistte şişse ne olacak. Sanki her gün pistte turluyoruz. Araçların keyfini sürelim. Önemlisi bu.
    Sısme denılen sey,aracın kendını korumaya alıp,100-200km 11 sec yururken bırden 18 seclere dusmesı degıl.
    2 boy ondeyken,2 boy gerıye dusmesı 5-6. Roll'da.
    Bunuda sureklı aynı aracla denerken yada PBox baglayıp,sureklı aynı yerde,gazlayarak alıyabılırsınız. Bu tıp yavaslamayı hıssetme sansınız yok.Ya yanınızda referans arac olmalı(Ben 14 den fazla roll yapmıstım) yada Pbox ıle dbn....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acy;yazdıkları mı okudun mu? Okumadıysan oku yada sacma yorumlar yazma lutfen.
    100 sayfa yorum yazıldı,aynı seylerı 5-6 kez yazdım ama hala saplantı sekılde aynı seylerı nasıl yazabılıyorsun,aklım almıyor....
    Honda konusunda gosterdıgın resistansı bırde anlamak konusunda gostersen,sorun cok basıtce cozulecek...
    Jason Tahıncıoglu
    Utku Uzunoglu. Eger bu adamlar bırbırınden ayrı sekılde aynı seylerı dıyorlarsa.
    Benım 1 depo ful gazlayarak test ettıgım arac(8000km de) da yasadıgım artı ve eksıler,Jason ıle hıc daha once konusmadıgımız halde ortak ıse.
    Ve bunca ornege ragmen hala ustume alınarak soyluyorum "youtube yorumlarına bakarak yazıyorsunuz" dıyorsan.Sen once kullandıgın aracdan log al defalarca.Aynı yerde ust uste 7-8 kez deneyıp dbn al,ha ınsallahda kısmet olur pıste cıkarsın,bak ozaman tartısırız senınle. Yoksa yazdıkların suya yazı yazma ıle aynı.
    Hıdrolık kaynatan-abs kıtleyen cuprada benım ya,hakkatten KOMIKmıssın... Yahu,Allah'ın adıyla oku yazılanlarıda,dedıkodu yazma.....
    Honda'ya karşı bir direncim yok Murat Bey, sadece konu hakkında yorumlarda bulundum. Youtube yorumları'nda da sizi kastetmedim, google chrome ile çeviri yapıp sağda solda okuduklarını kendi yorumu gibi yazanlara bunu söyledim, sizin üzerinize alınmanızı gerektirecek bir durum görmüyorum, çünkü sizin deneyimleriniz sonucu yazdığınızı düşünüyorum ancak her yazdığınızı da evidence based olarak kabul etmiyorum. Ampirik sonuçlar yazıyorsunuz ve tamamen değişken şartlara bağlı bir çoğu. Yazdıklarımı okursanız, araç şişse de sorun değil keyifle biniyorum diye yazdım, sanırım daha açık ve net yazamam. Bu arada evet araç sizinmiş, geçmiş olsun. Bu arada Allah'ın adıyla oku vs konularını bu foruma taşımayın lütfen, ortamın seviyesi Allah'ın adına yakışmıyor.

Utku ve Jason, araba sorun yaşadı diyebilir, olsun benim için sorun değil, sonuçta Honda da bunu illa çözer; ben keyifle biniyorum. Sıkılırsam veririm parasını gider alırım daha pahalısını,iyisini çözümsüz değil yani. Şahsınıza da bir şey alınmayın, sizinle ne gibi bir problemim olabilir, otomotiv camiasından biri de değilim, kendi halinde bir armatörüm ben.

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem'in sölediklerine birebir harfiyen katılıyorum,en baştan beri okuyorum,öncelikle aracın koltuğuna bindiğinde sana pozitif enerji veriyorsa zaten yola 1-0 önde başlıyorsun demektir.Bunu illa rolling kalkış pist olarak algılamayın,araba bana sürüş esnasında zevk veriyor,oturma pozisyonu olsun vites geçişleri olsun.Gerisinin hikaye olduğunu düşünüyorum..Aracı test drıve yapanlardan çok araç sahipleri artıları veya eksileri hakkında bilgi paylaşımı yaparsa kendi adıma söylüyorum okumaktan ve yazmaktan daha çok mutlu olacağım..herkese keyifli sürüşler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu zaten amac keyıf alak degıl mı?
    E keyıfde alıyorsunuz,mısss...
    Sadece yasanan ve bırebır tecrube edılen seylere kaytsız sartsız resıstans gosterınce garıp oluyor. Tekrar edıyorum;defalarca almak ıstedıgımıde soyledım.Bu kadar kotuyse neden almak ısteyım?Daha bu arac yenı,eksıkler zamanla gıderılıcektır.Sanırım yakıtımız sorun,ondan yanma odası sıcaklıgı cokk yukselıp kesıyor.Bırde yakıt pompası 8. vırajda yetıstıremıyor.Bunlar asılabılıcek seyler kı,benzınden kaynaklanıyorsa,Honda bu konuda TC ıcın yapıcak bırseyı yok.Cooler takılsına ama bu fayda etmıyecektır,yanma zamanlamasının elden gecmesı gerek,oda maharetlı yazılımcılarla cozulur....
    Ben yasanılan herseyı yanı Cupra'nın pıstte yasattıkları-Honda ıle yasadıklarım-Honda cupra roll'u vs,herseyı acıkca ve makınanın verılerıyle paylastım...

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece yasanan ve bırebır tecrube edılen seylere kaytsız sartsız resıstans gosterınce garıp oluyor. Tekrar edıyorum;defalarca almak ıstedıgımıde soyledım.Bu kadar kotuyse neden almak ısteyım?Daha bu arac yenı,eksıkler zamanla gıderılıcektır.Sanırım yakıtımız sorun,ondan yanma odası sıcaklıgı cokk yukselıp kesıyor.Bırde yakıt pompası 8. vırajda yetıstıremıyor.Bunlar asılabılıcek seyler kı,benzınden kaynaklanıyorsa,Honda bu konuda TC ıcın yapıcak bırseyı yok.Cooler takılsına ama bu fayda etmıyecektır,yanma zamanlamasının elden gecmesı gerek,oda maharetlı yazılımcılarla cozulur....
    Ben yasanılan herseyı yanı Cupra'nın pıstte yasattıkları-Honda ıle yasadıklarım-Honda cupra roll'u vs,herseyı acıkca ve makınanın verılerıyle paylastım...
    Typerin orjinal coolerini çıplak gözle görmüş biri olarak aftermarket cooler takıldıktan sonra aracın hayatı değişecek bunun garantisini kendi adıma kendi aracım için verebiliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pistle trafiği karıştırmıyorum, orasını netleştirelim. Sen normal yolda da sıkıştır anlarsın dediğin için yazdım, yoksa Pistte şişmesine birşey demem, şartlar kesinlikle bir değil. Koşu bandında depar atmakla açık havada depar atmak arasındaki fark gibi, buna ne diyebilirim ki? Hiçbir şey. Aracın sahibini de ben makarasına değil cidden merak ettiğimden sormuştum, hemen hemen bütün type r sahipleri birbirimizden haberimiz var, konuşur bilgi alış verişinde bulunuruz diye istemiştim, problem değil. Senin bindiğin Type R da, honda team'in Type R'da şişsin, benim için sorun değil ben keyif ile biniyorum. Type R'ı alırken Cupra ile yanyanaydı ikisi, daha önceden 2 tane cupra kullandığım için istemedim, tadına varayım diye type r aldım. Hatta Özgür'deki CUprayı da heran alabilirim yanına sırf ikisini eşit karşılaştırayım diye ama hiç heves edemiyorum cupra'ya. Velev ki Type R pistte şişti, bir oil cooler, intercooler çerez parası, alır takarım öyle gazlarım. Turbo araçların çoğu zaten pistte nefessiz kalıyor, bu da kalsın ne olacak? Hiç birşey. Megane, Cupra Type R'dan daha iyi olsun, benim keyfimi etkilemez ki, ben son kullanıcıyım, aldım biniyorum. Bu arada Allah sana da nasip etsin bir Type R yada daha iyilerini, pistte şişiyor vs ama cidden keyifli, tavsiye ederim.
    Merak ediyorsan söyliim Type R ı bayaa km kullandım test ettim. Ne olduğunu ne olmadığını biliyorum. Type R kadar hızlı Megane ım vardı merak ediyorsan. Megane rahatlık olarak Type R ın yanında mercedes gibi kalırken bile bana rahatsız edici ve yorucu gelmeye başladığı için sattım. Bi daha hothatch alıcak olursam o araba Golf R olur başkası olmaz. Type R kötü araba değil bende çok beğendim ama benim kriterlerime uymuyor. Trafikte kaldığım zaman ızdırap çekeceğim araba istemiyorum. İstanbul artık akıl almaz seviyelere geldi trafik konusunda. İstanbuldan ciddi anlamda taşınmayı düşünüyorum. İstanbul trafiğinde hızlı araban olsa ne olacak. köprü geçmeye kalksan 1 saat min. İsterse altında P1 olsun gene 1 saat. O nedenle benim bu şehir için kriterim rahat geniş az yakan konforlu bir araba. Yürümesede olur.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar söyleyeyim, yazdığınız yorumlara saygı duyuyorum ama hepsini gerçek olarak kabul etmiyorum, bunun neresi resistance, çünkü yorum bunlar, realite değil. Sadece sizin deneyiminiz.

Yanma odası sıcaklığı, intake sıcaklığı, yakıt vs gibi şeyler için illa çözüm bulunur. Bu araçlar gündelik kullanım için üretilmiş binek tipi araçlar gündelik kullanımda sorun yaratmaz.

16 yıldır gemiler ve gemi makineleriyle iç içeyim, arabalarda yaşanılan sorunlar bizlerin gemilerimizde yaşadıklarımızın yanında çok basit kalır. Bunların hiçbiri çözümsüz değil, ne belalar gördüm çözümsüz duran ama gereği yapılınca çözülen. Herkes cuprasına, type r'ına , arabasına ağız tadıyla binsin keyif alsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ediyorsan söyliim Type R ı bayaa km kullandım test ettim. Ne olduğunu ne olmadığını biliyorum. Type R kadar hızlı Megane ım vardı merak ediyorsan. Megane rahatlık olarak Type R ın yanında mercedes gibi kalırken bile bana rahatsız edici ve yorucu gelmeye başladığı için sattım. Bi daha hothatch alıcak olursam o araba Golf R olur başkası olmaz. Type R kötü araba değil bende çok beğendim ama benim kriterlerime uymuyor. Trafikte kaldığım zaman ızdırap çekeceğim araba istemiyorum. İstanbul artık akıl almaz seviyelere geldi trafik konusunda. İstanbuldan ciddi anlamda taşınmayı düşünüyorum. İstanbul trafiğinde hızlı araban olsa ne olacak. köprü geçmeye kalksan 1 saat min. İsterse altında P1 olsun gene 1 saat. O nedenle benim bu şehir için kriterim rahat geniş az yakan konforlu bir araba. Yürümesede olur.
    konfor konusunda oldukça haklısın, type r çok sert kalıyor İstanbul içinde ama ben yine de gittiği kadar kullanmaya çalışıyorum. sıkıştığım yerde f10 520 var, golf 7 var, c3 var, mustang var ,range Rover'ım var, onlara biniyorum ama yine de type r ile yol yapıyorum. Megane'ı bilmez miyim, kardeşime almıştım, ama bi type R değil. eskinin güzeliydi. belli bi yaştan sonra konfor ön plana çıkıyor, hele bir de fıtık vs var sa belde/boyunda...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konfor konusunda oldukça haklısın, type r çok sert kalıyor İstanbul içinde ama ben yine de gittiği kadar kullanmaya çalışıyorum. sıkıştığım yerde f10 520 var, golf 7 var, c3 var, mustang var ,range Rover'ım var, onlara biniyorum ama yine de type r ile yol yapıyorum. Megane'ı bilmez miyim, kardeşime almıştım, ama bi type R değil. eskinin güzeliydi. belli bi yaştan sonra konfor ön plana çıkıyor, hele bir de fıtık vs var sa belde/boyunda...
    Megane tabii ki type r değil. aralarında 10 sene var. Benim arabam sağlıklı olarak type R kadar hızlıydı sorunsuz sıkıntısız biniyordum ama fren vs olarak boy ölçüşemez ve yormaya başladı trafikte. Gittim A6 2.7T aldım huzura erdim sandım o da yakıt tüketimi konusunda can sıkmaya başladı. Benzin 4.2 tl iken ben km de 1.2 tl yakıodum. Şu anda emektar Volvoma döndüm. Yakın zamanda da izmire yerleşirsem golf r yok istanbulda kalırsam Jetta TDI alıcam. İkisi de bana yeterli gelir bana.
    IN BOOST WE TRUST

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane tabii ki type r değil. aralarında 10 sene var. Benim arabam sağlıklı olarak type R kadar hızlıydı sorunsuz sıkıntısız biniyordum ama fren vs olarak boy ölçüşemez ve yormaya başladı trafikte. Gittim A6 2.7T aldım huzura erdim sandım o da yakıt tüketimi konusunda can sıkmaya başladı. Benzin 4.2 tl iken ben km de 1.2 tl yakıodum. Şu anda emektar Volvoma döndüm. Yakın zamanda da izmire yerleşirsem golf r yok istanbulda kalırsam Jetta TDI alıcam. İkisi de bana yeterli gelir bana.
    Ukrayna ofisimde infinity fx37s, rusya/rostov'da da land cruiser 4.5 diesel kullanıyoruz, en rahat ettiğim land cruiser oldu, belim hiç ağrımıyor. s500L bile aşırı rahat değildi. Audi'leri hiç sevemedim, Ukrayna'da arkadaşımda s8 var, çok güzel ve konforlu ama yine de şahsi olarak tercih etmem. bu arada, bu dediğim araçları 80-120,000 dolar arasına alıyoruz biz vergi olmadığı için. Burada almam, zaten trafik de yok oralarda fx37 benzinli 12 litre ortalama yakıt tüketimi var. İstanbul'a gediğinde 23/24leri buluyor.

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de 1.4 hitler motor polom var, atmosferik ne soğuma derdi var ne şişme. Tek sorun 8 litre ortalaması var. Eğer üniversitemden arta kalan zamanda part time olarak bir benzinlikte pompacı veya bir mekanda vale işi bulursam o da sorun olmaktan çıkar.

Terbiyesizlik olarak algılanmasına lütfen arabaların ismini duyunca şok oldum resmen
    MR.EVO53

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadigim burada a kişisinin arabası gitmiyor , b kişisinin arabası sorunlu vs denilmiyorki
    Arac sahiplerı neden üstüne alınıyor ?
    Tabiki istedigimiz gibi kullanirsiniz isterseniz pistte isterseniz sehir ici buna kimse karisamaz zaten kimse de birsey demiyor buna.
    Kullanan kisiler arabanin eksi ve arti yonlerini konusuluyor , gayet dogal birsey
    Bence eksi yönlerinin olusabilmesi sizin üstünüze alinicaginiz birsey degil , sizinle de alakasi yok zaten
    Yeni Type r herkesin senelerdir bekledigi ,merak ettigi , test etmek istedigi bir araba
    Bence böyle bir araba hakkinda detaylica eksi ve arti yönlerini konusmak , arabayi iyice cözmenin her acidan herkes icin faydali olucagini düsünüyorum oyuzden bence olaya farkli bir gözle bakin.Type r sahipleri icin soylüyorum bunu
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fümesi çok güzelmiş
    tabi ya ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)