User Tag List

Sayfa 383/498 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
9446 sonuçtan 7.259 ile 7.277 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 barrel, 8 barrel kullanmayan arabam yakıyor demesin, aynısı denizde de geçerli.

cupra'da eco modda cidden az yakıyor ama umrumda değil arabaya az yaktırmak, aslan besleyen yemini düşünmez.
    Bu laf iyiydi başkan Sen daha turboyu büyütmedin mi? Büyütte tayyarlar biraz daha hızlansın. Rekabet olmadığında herkes yerinde sayıyor.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakında büyük turbolu bir leon cupra 290 projesi gerçekleşebilir. Hesef 500+ hp günlük olacak stok motorla.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baybars abi rollinglik değilsin sen yapma basıncın falan kısık asr yi bile kapatmıyorsun bide yahu piste çıksana sen bu ay sonunda artık senden çok ben merak ediyorum ne olacak cooler egzos yazılımlı tecrübeli bir pilotla
    Seyre gelirim valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çıkmamak işime geliyor Zeki. çıkmadığım her ay için ayda 1000 EUR veriyor Honda.
    Banada seat dedi çektir git başımızdan sana destek falan olmayız pist mist boş işlere rahatsız etme diye. Bir kaç kere daha gittim git typır al bunu jettayla takasa alırız anca dediler üzüldüm. O dakikadan beri umudum sendin güzel süre çıkarmak için sen de rollikçi olacam diyorsun.

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roll bahane, bu konudaki muhabbet şahane
    kıkır kıkır gülüyorum şirkette, millet kafayı yediğime kanaat getirdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakında büyük turbolu bir leon cupra 290 projesi gerçekleşebilir. Hesef 500+ hp günlük olacak stok motorla.
    Golf R alsaydım ben de turbo isterdim be yav. Önden kakar arabada bu hali bile çok fazla.
    APR'nin seti muazzam. 7000 EUR'ya falan 520 HP.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimki de o kapasitede bir turbo olacak. Öyle düşünme abi altlar öyle hayvanı dolu gelmeyecek bu kadar olmasa bile tutunur yine belli bir hızda 500 hp civarında. Bakalım nasıl sonuçlanacak başlasında bi hele.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen seneden beri type R'ın ısınma konusu konuşuluyor ancak konuşulma üslubu bazen araç sahiplerini sinirlendirecek seviyeye gelebiliyor. Araçlar hakkında herşeyin yazılabilmesi gerekiyor, bunda bir sıkıntı yok ancak üslubun gereğinden sivri olması ortamı haliyle gerebiliyor. Daha önce de belirtmiştim, type r yüksek oktan benzin seviyor ve söz konusu sorun da ortadan kalkıyor. Eğer konuşmalar sadece arabanın sorununu herkesin gözüne sokmak olmayıp, ısınmanın neden olabileceğini ve nasıl bertaraf edilebileceğini tartışmak üzerine olsaydı, herkes tatmin olurdu. Hem Cupra 280 hem de yeni Type R sahibi olan sanırım tek benim forumda, iki aracın da artı ve eksilerine haizim. Type R'a ya oktan yükseltici koyacaksınız yada downpipe'ı çıkaracaksınız, her ikisini de yaparsanız muhteşem olur, tecrübemle sabit. Aracın sürüş hissiyatı hakkında babaanne arabası, şirket arabası gibi benzetmeler yapılabilir Cupra için, S3 için yadırgamam, olabilir derim geçerim. Type R'ın oturma pozisyonu, direksiyon hissiyatı açısından daha bi agresif olduğunu söyleyebilirim ve şunu altını çizerek belirtmeliyim ki Type R'ın koltuğu şehiriçi 2 saatlik kullanımdan sonra belimi mahvediyordu. Zaten satma sebebimin en başında bu geliyordu, acayip rahatsız ediyordu. Belki bu yaşımın 36 olması, beldeki, boyundaki fıtıklardandır, genç arkadaşları rahatsız etmeyebilir sonuçta bu sübjektif bir konu. Type R'ın ısınma konusuna gelirsek, araca gerçek 98 oktan yakıtı koyun ve o zaman bakın, o ısınma oluyor mu olmuyor mu. Yaklaşık 6 ay gündelik kullandım Type R'ı ve yaklaşık da 4 aydır Cupra'Yı kullanıyorum gündelik. Konfor olarak aralarında dağlar kadar fark var, bu benim tecrübem, zaten Onur'da aracın haftasonu aracı olduğunu belirtmiş. Gündelik diye üretilen bir aracın bu kadar sert olmasını ben yadırgadım şahsen. Cupra'ya dair artı ve eksileri ayrı bir topic'de yazarım.

Kesinlikle iki araç içinde hem kişisel yorumunuz hemde karşılaştırmanız önemli bilgiler verecek düşünenler için. Fazla alternatif olmayan bir sınıf çünkü.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi roll var mi yok mu? Tarih belirlerseniz arkanizdan cekerim...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    1.2TSI ile yürümek isterim. Aracımda soft yazılım mevcut.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2TSI ile yürümek isterim. Aracımda soft yazılım mevcut.
    Gel yiğidim seni burda harcarlar başka konuya gidelim

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Tamam FN2 konusunda geçeyim ben
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu laf iyiydi başkan Sen daha turboyu büyütmedin mi? Büyütte tayyarlar biraz daha hızlansın. Rekabet olmadığında herkes yerinde sayıyor.
    flanş sorununu hallettiğim gün twin-scroll gtx2876 olacak aracım, şuan bu flanş mevcut değil. Sadece APR'in kitinde var ve oda B&W turbo kullanıyor ben de ball bearing twin-scroll turbo istiyorum. Altları ölü bir set up istemiyorum, anlamsızlaşıyor. sadece düz yol arabası oluyor, gerek yok benim için.

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaka bir yana jetta benzetmesiyle sizi üzdüysem kusura bakmayın.Ama harbiden benziyor Aracınız gerçekten çok güzel gidiyor videoyu izledim haftaya bir gün organize edip denemek isterim

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ONUR1000RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaka bir yana jetta benzetmesiyle sizi üzdüysem kusura bakmayın.Ama harbiden benziyor Aracınız gerçekten çok güzel gidiyor videoyu izledim haftaya bir gün organize edip denemek isterim
    benim jetta ile deneyebiliriz, emekli sandığı emeklisi spec.

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O değil de jetta'nın piyasası yükselecek şimdi durduk yere.
    Tufan has no limits.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun son sayfaları sevgi dolu oldu be yav

Type R konusu temsili durum:

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben herzaman sevgi doluyum ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yanlış anlama, sen bu typer'i bu konuda devamlı aynı konular ile kötüleyerek algı operasyonu yapıyorsun
    bu konuya kötülemekten başka birşey yazmadın. eğer devamlı Vag grubunu öveceksen, bunu vag grubu konusuna yansıtabilirsin.
    ne kadar nerede tecrübe edindin ki habire aynı şeyleri yazıyorsun?

hadi diyelim; biz, senin dediklerinin aksini iddaa ederek yalan söylüyoruz,

buyursun yeni arac sahibi " PisCocuk " değerlendirsin, aşağıda soracagım sorulara,

1. araba R modu kapalı iken konforlu mu? ( Orjinal jant lastikli bir Civic 1.6 Elegance kadar konforlu. ben iddaa ediyorum. 19 jant + 35 yanak sert lastige ragmen )

2. Gündelik kullanım rahatlığı? ( sen gündelik kullanılamayacagına iddaa etmişsin. Araba üzerindeki Body Kit'e ragmen, bir o kadar da yerden çok optimum yükseklikte. Ben arabayı izmir şartlarında kullanıyorum ve katiyen yere yakın arabada yaptıgımız gibi tümseklerde sag-sol manevraya ihtiyac duyulmamaktadır. direkt düz olarak gecilebilir.

Araç pistte şişiyor, tıkanıyor diye şehir efsanesi yarattınız. yağ sıcaklıgı yükselince araba bazı avans kısmalarına gidiyor diye şişti varsayıldı. Yazılım güncellemeleri ile bu kısıtlamaların değiştirilebilecegi aşikar.

ben normalde konforsuzluklardan hep şikayet etmiş ve bunca yıldır, bu tarz araçlarla konforsuzluktan yorulmuş birisiyim
    ama bu arabadaki bu süspansiyon sertligi değişimi benim için e f s a ne.

Bana kalırsa ;

Araç Şekil.
    Stok dahi dahi hızlı gidiyor (100-200 'ü 11.3 çıkartanlar var )
    Stok olarak kullanıldıgı takdirde şehir içi kullanıma çok uygun.
    Şehir içi 50-60 krş , şehir dışı 35 krş a kadar inebiliyor
    Araç dünyadaki farklı pistlerde sürelerde kendilerini kanıtladı.
    Çıtır yükleme ile mehzent tarafından geçen aylarda rolling gecesinde, FK2 nin neler yapabilecegini rolling de de kanıtladı.
    herhangi bi kronik sorunu yok
    Teknolojik olarak tatminkar

bana kalırsa dediginiz gibi hakettigi paradan fazlası isteniyor. onu da defalarca tartıştık %90 ötv olayı

bi de koltugu, oturuşu falan rahatsız denmiş. bu tarz araçlarda SPOR KOLTUK yapısı gereği oturuş pozisyonu daha yatay oldugu için normaldir. eski typerlardada böyledi. s2k da da bu şekilde.
    birader okuduklarını anlamakta sorun yaşıosan benim yapabileceğim bişey yok. Spor araba konusuna gelince hayatımda ilk bindiğim spor araba type r değil. ONun dışında şehir efsanesi falan yarattığımız yok araba istanbul parkta şişiyor. Jason kullandı söyledi ben çıktım söyledim geçen hafta sonu başka biri çıktı o da söyledi şişti diye. Merak etme avansla falan alakalı değil avans kısılan araba yığılıp kalmaz gaz tepkisi düşer çok azda performansı bu araba bildiğin yığılıp gitmiyor ısındığı zaman. Onu da biz yaratmadık Honda yaratmış biz ortaya çıkardık. Evet araba sana göre rahat olabilir izmirde trafik yok bişey yok. İstanbula gelde iki yaka arasını geçerken o araba da 2 saat geçir o zaman anlarsın rahat mı değil mi? Baybars leon almadan önce Özgür type r la çıkardı type r alabilecekken gidio leon aldı neden acaba. Yaşın daha 24 sana göre rahat olabilir ama bizim yaşımız 40 ve bize göre konforsuz. Haftasonu kullanmak için 160 bin tl vermem bu arabaya. Onun yerine 30 fazla verir golf R alırım ya da aynı paraya kullanılmış Golf R alırım. Hem haftasonu hem haftaiçi kullanırım. Dış görünüşe gelince steroid basılmış civic. Ama ben arabanın içinde yaşıyorum dışarıdan isterse 1.2 golf olsun bana ne. Kız tavlamak için alsam kız anlayıp binmez gider RCZ ye biner type r a binmez ki evliyim işim olmaz. Hava atmak desen istanbulda hiçbir mekan kapının önüne koymaz. Vale alıp gazlamak için çıkar gider. Adamlar RS6yı bile koymuyor kapıya Civic mi koyacaklar. Eee havada atamadık. Ne işe yaradı arkadaş bu araba. Evet şişmezse pistte süper yol tutuyor frenleri aynı şekilde. Kilit desen gene güzel ama hepsi bu. Anladın?
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)