Yaş 18.Ama lise sona gidiyorum.Ehliyetimi de aldım.78 model Golf mk1 var.Hemde otomatik.

Arada peder beyden izin alıp arabayla gidiyorum liseye.Zaten minyon bir tip olduğum için çocuk araba kullanıyor diyorlardır büyük ihtimalle.Ama hiç kural çiğnemiyorum.Okuldan çıkarken birisi şikayet etmiş.Arabada 5 kişiyiz.Hepsi kız.

Neyse kemerler takılı,ehliyet ruhsat tamam,farlar stoplar vs. her şey yolunda.Çıktım 50 metre gittim.Birtane çift kabinli 4x4 jandarma önümüzü kapattı.Ama arabanın frenler zaten allaha emanet.Zor durdum.

Kızlar bastı çığlığı.Birisi diyor araba çalıntı mı öteki diyor ehliyetin mi yok.Jandarmada arkada oturan amca artık kimse kapıyı açtı.Parmakla gel gel yaptı.Aldım ruhsatı,ehliyeti.Gittim.
Merhaba merhaba...Ehliyetin yoktur şimdi senin diyor.Yoo var diyorum.Arabanın vizesi var mı diyor var diyorum.Farları yak,yaktık.Kemerler takılı mı? Takılı.Ehliyeti verdi.Yavaş git dedi.Zaten hızlı gitmiyo ki dedim.Garibim o kadar hazırlanmıştı cezayı yazacağım diye.
Öteki de tam gençlik anısı.Arabayı aldık.İşi öğrendik.Deneme yapıyorum.El freniyle döner mi,suya girip su sıçratma,patinaj çekme vs...
Yerler ıslak.Meğerse bizim sol taraf tutuyor sağ taraf tutmuyormuş.El frenini bir çektim.

Araba geldiği yere döndü.

Ordan çıktım 100 civarı ile giderken su birikintisi gördüm içine bir girdim.Araba zaten 850-900 kg.

Bayağı bir kayıp geldiği yere döndü.El ayak iptal tabi bende.Çaktırmadan yavaş yavaş geldim.O gün bugündür son deliliğim oldu.