User Tag List

Sayfa 6/13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
231 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Araba Maceralarımız :)

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaş 18.Ama lise sona gidiyorum.Ehliyetimi de aldım.78 model Golf mk1 var.Hemde otomatik. Arada peder beyden izin alıp arabayla gidiyorum liseye.Zaten minyon bir tip olduğum için çocuk araba kullanıyor diyorlardır büyük ihtimalle.Ama hiç kural çiğnemiyorum.Okuldan çıkarken birisi şikayet etmiş.Arabada 5 kişiyiz.Hepsi kız.
    Neyse kemerler takılı,ehliyet ruhsat tamam,farlar stoplar vs. her şey yolunda.Çıktım 50 metre gittim.Birtane çift kabinli 4x4 jandarma önümüzü kapattı.Ama arabanın frenler zaten allaha emanet.Zor durdum. Kızlar bastı çığlığı.Birisi diyor araba çalıntı mı öteki diyor ehliyetin mi yok.Jandarmada arkada oturan amca artık kimse kapıyı açtı.Parmakla gel gel yaptı.Aldım ruhsatı,ehliyeti.Gittim.
    Merhaba merhaba...Ehliyetin yoktur şimdi senin diyor.Yoo var diyorum.Arabanın vizesi var mı diyor var diyorum.Farları yak,yaktık.Kemerler takılı mı? Takılı.Ehliyeti verdi.Yavaş git dedi.Zaten hızlı gitmiyo ki dedim.Garibim o kadar hazırlanmıştı cezayı yazacağım diye.

Öteki de tam gençlik anısı.Arabayı aldık.İşi öğrendik.Deneme yapıyorum.El freniyle döner mi,suya girip su sıçratma,patinaj çekme vs...
    Yerler ıslak.Meğerse bizim sol taraf tutuyor sağ taraf tutmuyormuş.El frenini bir çektim. Araba geldiği yere döndü.
    Ordan çıktım 100 civarı ile giderken su birikintisi gördüm içine bir girdim.Araba zaten 850-900 kg.Bayağı bir kayıp geldiği yere döndü.El ayak iptal tabi bende.Çaktırmadan yavaş yavaş geldim.O gün bugündür son deliliğim oldu.

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaş 18.Ama lise sona gidiyorum.Ehliyetimi de aldım.78 model Golf mk1 var.Hemde otomatik. Arada peder beyden izin alıp arabayla gidiyorum liseye.Zaten minyon bir tip olduğum için çocuk araba kullanıyor diyorlardır büyük ihtimalle.Ama hiç kural çiğnemiyorum.Okuldan çıkarken birisi şikayet etmiş.Arabada 5 kişiyiz.Hepsi kız.
    Neyse kemerler takılı,ehliyet ruhsat tamam,farlar stoplar vs. her şey yolunda.Çıktım 50 metre gittim.Birtane çift kabinli 4x4 jandarma önümüzü kapattı.Ama arabanın frenler zaten allaha emanet.Zor durdum. Kızlar bastı çığlığı.Birisi diyor araba çalıntı mı öteki diyor ehliyetin mi yok.Jandarmada arkada oturan amca artık kimse kapıyı açtı.Parmakla gel gel yaptı.Aldım ruhsatı,ehliyeti.Gittim.
    Merhaba merhaba...Ehliyetin yoktur şimdi senin diyor.Yoo var diyorum.Arabanın vizesi var mı diyor var diyorum.Farları yak,yaktık.Kemerler takılı mı? Takılı.Ehliyeti verdi.Yavaş git dedi.Zaten hızlı gitmiyo ki dedim.Garibim o kadar hazırlanmıştı cezayı yazacağım diye.

Öteki de tam gençlik anısı.Arabayı aldık.İşi öğrendik.Deneme yapıyorum.El freniyle döner mi,suya girip su sıçratma,patinaj çekme vs...
    Yerler ıslak.Meğerse bizim sol taraf tutuyor sağ taraf tutmuyormuş.El frenini bir çektim. Araba geldiği yere döndü.
    Ordan çıktım 100 civarı ile giderken su birikintisi gördüm içine bir girdim.Araba zaten 850-900 kg.Bayağı bir kayıp geldiği yere döndü.El ayak iptal tabi bende.Çaktırmadan yavaş yavaş geldim.O gün bugündür son deliliğim oldu.
    kendin aramışsın

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rahmetli integram çalışmamıştı. Tek kişiydim. Vurdurdum bir şekilde ama yine çalışmadı. Sonra marşa bastıkça marş boşa dönmeye başlamıştı. Tüh dedim, dinamo kaçırıyor. O da zor bir yerdeydi. Neyse, Allah'tan bagajda teçhizat tam. Sokak ortasında, güneşin altında LPG regülatörünün marş dinamosunun üstünde olduğundan dolayı iki saatte söktüm marş dinamosunu. Ama veriyorum dinamoya dışarıda aküden elektriği, çok da güzel kavrıyor dinamo. Var bu işte bir iş dedim. Geri yerine taktım zor zar. Basıyorum, yine boşa dönüyor. Tek kişiyim, birisi geçse marşa bassa tespit edeceğim sorunu ama...

Akşama kadar uğraştıktan sonra sonunda farkettim ki distribütör kilitlenmiş, emme tarafı kasnağına da trigerden diş atlatmış, arabada komprasyon yok, marş basıyor ama komprasyon olmadığından hızla boşa çeviriyor. Kimin aklına gelir ki..? Ama çok kızmıştım kendime, nasıl farkedemedim ben bunu da akşama kadar boşa uğraştım diye...

Ama telafi ettim Yeni distribütörü takarken diş atlatmış trigeri, trigeri değil emme kasnağını söküp, emmeyi çevirip doğru şekilde takarak 10 dakikada çözmüştüm B18 de sağolsun interference motor olmadığından subap eğmemişti. Bastık devam ettik.

O gün bu gündür tek başıma girişmiyorum mekaniğe...
    Bir adamın hikayeleri bile mi bilgi içerir arkadaş bu nedir ya

Buda benden olsun...

Kuzenle gece canımız tuzlama çekti üzerinize afiyet gittik 2 şer tane içtik bol sarımsaklı after then çevirmeye girdik dönüş yolunda adam ehliyet ve ruhsatı aldı eline alkol muaynesi üflermisiniz diye uzatınca bel hizasından bende adamın yüzüne bir nefes üfledim geri verdi evrakları ve gidin buradan dedi
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Minova
    Misafir
    Bundan 3-4 sene önce bursa da bir dönüm bahçe almıstık hafta sonları hep pikniğe gidiyorduk
    Normalde arabayı bahçeye sokmazdık yol zaten 10 - 15 metre ilerideydi park ediyorduk o gun dedık arabayı da içeri alalım neyse mangalı falan yaktık birden bulutlar toplandı falan bır yağmur b stırdı ama nasıl yağıyor arabanın ıcıne girdik yoksa mangalda zıyan olucaktı (Araba H-100) 2 dakıka ıcınde butun her yer çamur babam bındı arabaya bız arkaya dolustuk çıkarmaya çalışıyoruz yok gıtmıyor araba daha çok saplanıyor falan ındık arabadan itelim dedik her yerimiz çamur pıslık oldu sonra köye yürüdük bir traktör getirdik zor bela çıkarttı arabayı bu arada yağmur kesılmıstı sonra bultular dağıldı guneş geri geldi bizde çamur banyosu yaptıgımızla kaldık

Minova
    Misafir
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 sene önce arabayı aldığım ilk gün. Sabah arabayı aldım, öğlen okula gittim dersler bitti eve döneceğim. Okuldaki hocalar ile aram iyi, devamlı muhabbet ederdik, arabalar ile ilgili teknik şeyleri, karşılaştırmaları vs hep bana sorarlardı ben de düzgünce açıklayarak cevap verirdim. Devamlı da başlarının etini yerdim araba alacağım diye Neyse, bindim arabaya çalıştırdım, yola çıkacağım. Hocalar az ileride toplanmış, yanlarına gelince hayırlamak istediler, camları indirdim 1-2 dakika muhabbet ettik. Yola çıkacağım artık hava soğuk, camı kapatayım dedim. Düğmeye bastım, camın arkası yükselmeye başladı ama ön tarafında hareket yok Arkası yükseliyor yükseliyor derken cam üçgen halinde tepeye dayandı. Ben de şaşkınlıktan düğmeyi bırakamamıştım, öyle bakakaldım. Hocalar da şaşkın şaşkın bakıyor. Çaktırmadan bu arabanın özel seri olduğunu, camın arkası ile önünün ayrı ayrı kontrol edilebildiğini söyledim, iyi akşamlar deyip kaçtım
    hahahahah gülmekten yanaklarım ağrıdı abi ya

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gençlik yıllarında arkadaşın babasının Temprayı kaçırdık. Babası balkonda biz arabayı iterek kaçırıyoruz duymasın diye. Gideceğimiz yerde 500 m ileride Yeşilyurt Spor Klübü. Akşam çıktığımızda gittiğimz başka yerde yok babasıda biliyor. Arabayı kaçırdık gittik klübe park ettik. İçeride takıldık akşam 1 oldu eve gitme saati geldi. Marşa basıyoruz çalışmıyor.Alla alla çalışan araba çalışmıo. Kafa çalışmıo yaş 17-18 vurduralım dedik. Klübün otoparkında marş basan arabayı vurdurarak çalıştırmaya çalışıyoruz kafaya bak. Sonra taksici geldi. Ne oldu çocuklar. Abi böyle böyle. Orasına baktı burasına baktı araba çalışmıo. Çekici çağırın dedi. Ulan ne çağıracaz babası duyarsa oyar. Polise yakalanmamak için arabayı ara sokaklardan ite ite eve götürdük bayağı dik yokuş falan çıkardık *** korkusuna. Düşünsene sokaklarda 5 tane çocuk araba itiyo. Arabayı gittik aldığımız yere koyduk. Sabahta çocuk babasıyla işe gidecek. Sabah kalkmışlar arabaya binmiş bizimki babası arabaya binmeden kaputu açmış distribütörün fişini yerine itmiş basmış marşa çalışmış. Herif meğer akşam kaçırdığımızı anlamış. Diğer arabayla klübe gelmiş yedek anahtarla arabayı açmış distribütör fişlerinden birini çıkarıp yerine koymuş bastırmadan. Bütün gün çocukla t.şşak geçmiş akşamüstü eve geldiklerinde de beni gördü bi t.şşak geçti.
    Offf yok boyle bisey yarildim

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda benden olsun, geçen yaz, gençliğin verdiği heyecanla ilk defa araba kaçırma olayına girişmek istedim, babamda inanılmaz katıdır bu konuda elinde olsa ehliyeti al sonra öğrenirsin kullanmayı falan diyecek. neyse biz tabi sabahlıyoruz yazın. bi gece bana vahiy geldi dedim ben alıyorum arabayı, eve girdim çaktırmadan kaptım anahtarları çıktım. oturdugumuz yer site oldugu için zaten polis sıkıntısı yok, anca yuvarlaklar çizebiliniyor. gece gece kimseyede zarar veremem zaten. neyse arabayı çıkartacagım park da çok sıkıntılı. paralel parking olayı. bide ilk defa kullanıyorum araba, hepsi dip dibe aynalar nerdeyse değecek. hani önündede duvar var, yani bi dikdörtgenin içinde manevra yapmak gibi birşey. hemde yokuslu yol.neyse nasıl bir gaza gelmiş isem, tabi arabaya olan aşkımda söz konusu. arabada 2006 jetta. şimdi arabayı çıkartacam ama o araba geri nasıl girer oraya düşünen yok hani ileri cıkaracagım sonra yokustan assa inecek. tabi korkudan marşa basmam mümkün değil çıt çıkmıyo gece, bizim 2 arkadaş park yerinden iterek çıkarmaya çalışıyoruz arabayı. iyi kötü çıkarttık yokus asağıya kayıyor araba tabi marş basmayınca frenler sert. bi baktım bi tanesi bagajı açtı arabanın arkasından koşuyor, kafamı geri çevirmemle beraber. bir çığlık sesi. önüme bi döndüm, bodostlama giriyorum bmw ye, son anda kurtardık allahtan. çokta uzatmıyım. biz baya 1-2 saaat gezdik sitede. geri geldik koyacagız, şimdi bi yandanda arkadaşlar videoya çekiyor arkadan. zaten stres var üstümde, kendimlede gurur duyuyorum nasıl soktuysam. baya 2 manevrada girdim iki arabanın arasına, ama asıl sorun şuki saat 5, beynimiz akmış, görülmemek için farlar kapalı. ve ben yarı uyuyorum. iki arabanın arasına soktumda durmak gelmiyor aklıma. önümde duvar var en sonunda git git git. kütt diye bi girdik duvara. videoyu hala izledikçe gülmekten yarılıyorum. diyalog aynen şu - küüt
    -Berke kaza yaptık sandım olum
    -Yaptık zaten ege
    - hadi laa
    - tabi sen uyuyordun

rahatlıga bak bendeki. ama oyle bi ses tonuyla söylemişim ki

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda benden olsun, geçen yaz, gençliğin verdiği heyecanla ilk defa araba kaçırma olayına girişmek istedim, babamda inanılmaz katıdır bu konuda elinde olsa ehliyeti al sonra öğrenirsin kullanmayı falan diyecek. neyse biz tabi sabahlıyoruz yazın. bi gece bana vahiy geldi dedim ben alıyorum arabayı, eve girdim çaktırmadan kaptım anahtarları çıktım. oturdugumuz yer site oldugu için zaten polis sıkıntısı yok, anca yuvarlaklar çizebiliniyor. gece gece kimseyede zarar veremem zaten. neyse arabayı çıkartacagım park da çok sıkıntılı. paralel parking olayı. bide ilk defa kullanıyorum araba, hepsi dip dibe aynalar nerdeyse değecek. hani önündede duvar var, yani bi dikdörtgenin içinde manevra yapmak gibi birşey. hemde yokuslu yol.neyse nasıl bir gaza gelmiş isem, tabi arabaya olan aşkımda söz konusu. arabada 2006 jetta. şimdi arabayı çıkartacam ama o araba geri nasıl girer oraya düşünen yok hani ileri cıkaracagım sonra yokustan assa inecek. tabi korkudan marşa basmam mümkün değil çıt çıkmıyo gece, bizim 2 arkadaş park yerinden iterek çıkarmaya çalışıyoruz arabayı. iyi kötü çıkarttık yokus asağıya kayıyor araba tabi marş basmayınca frenler sert. bi baktım bi tanesi bagajı açtı arabanın arkasından koşuyor, kafamı geri çevirmemle beraber. bir çığlık sesi. önüme bi döndüm, bodostlama giriyorum bmw ye, son anda kurtardık allahtan. çokta uzatmıyım. biz baya 1-2 saaat gezdik sitede. geri geldik koyacagız, şimdi bi yandanda arkadaşlar videoya çekiyor arkadan. zaten stres var üstümde, kendimlede gurur duyuyorum nasıl soktuysam. baya 2 manevrada girdim iki arabanın arasına, ama asıl sorun şuki saat 5, beynimiz akmış, görülmemek için farlar kapalı. ve ben yarı uyuyorum. iki arabanın arasına soktumda durmak gelmiyor aklıma. önümde duvar var en sonunda git git git. kütt diye bi girdik duvara. videoyu hala izledikçe gülmekten yarılıyorum. diyalog aynen şu - küüt
    -Berke kaza yaptık sandım olum
    -Yaptık zaten ege
    - hadi laa
    - tabi sen uyuyordun

rahatlıga bak bendeki. ama oyle bi ses tonuyla söylemişim ki
    sonra noldu sonraa : D

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-4 sene önce bir gece canım sıkıldı babada 106 ile gelmiş o akşam(4 kapı & otomatik) Baba uyudu garanti olsun diye 1 saat daha bekledim aldım arabanın anahtarını çıktım annem hoooooopp dedi dur bakalım nereye Canım sıkıldı 2 tur atıcam gelicem dedim çıktım evden. Arabanın içine oturdum marşa bastım çeyrek depo benzin var dedim şahane oldu bu (gidip geleceğim yer toplam 10 km yok) çakallık yapıp benzin koymayacağız ya evden çıktım FSM bulvarına geldim o zamanlar her gece alevli oralar yanıyor 1 tur attım tam çıkıcam araba Acıbadem hastanesinin ordaki lambalardan kalkarken tekledi. Dedim yapma bana bunu sakın g.t gibi kalırım burda nitekim de öyle oldu FSM bulvarından İzmir yoluna girdiğim gibi otobüs durağında kaldım Benzin ibresi hala sabit dedim bunu ben çözemem eve tabanvay yapıcaz derken dedim bi depo kapağını açayım açmamla yerinden fırlaması bir oldu kapağın... Gittim kontağı çevirdim tekrar ibre yerin dibine geçmiş o akşam hayatımın sporunu yaptım neden diye soracak olursanız yanımda sadece ehliyet vardı gerisini düşünün FSM çıkıştan ev 4500 metre koşarak gittim, evden para aldım komşunun kzının bisikletini aldım bisikletlede gelirken benzin aldım arabaya koydum çalıştırdım eve gittim ertesi sabah babam geldi uyandırmaya dedim sen git ben gelmiycem dükkana bugün... Babam gülmeye başladı o gülüşünü asla unutamam
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 sene önce 05 yılında, arkadaşın babası 05 model sıfır araba alıyor. Sıfır arabalayı bilirsniz benzini ilk benzinliğe kadar yeter.

tabi arkadaşın babası arabayı alıyo oğluna diyo git şu arabaya benzin al, bu arkadaş hemen bizi arıyo olm babam sıfır araba almış hadi gezelim iyi diyoruz, o zamanda bekarız hatunlar matunlar 5 kişi biniyoruz arabaya arkadada başka bir arkadaşın arabası var o arabadada kızlı erkekli bir beş kişide vardır

Ankarada geziyoruz tam çiflikte henzemin geçitine geliyoruz filim gibi rayların üstünde benzin bitiyor Neyse tabi arabadan inerek arabayı rayların üstünden itiyoruz yola çıkartıyoruz sağa çekiyoruz, bu sityeyede üye olan demibu nikli süper akıllı arkadaşımız deniz sıfır arabaya diyorki bunun yağı yok. artık nekadar içmişse

biz arabaya ilerdeki aslanlar petrolden yağ alıyoruz dolduruyoruz basıyoruz marşa araba gene çalışmıyor sonra arkadaşın aklına geliyor benzin bittiği gidiyoruz bide benzin alıyoruz arabayı çalıştırıyoruz bembeyaz duman ata ata 30 km arabayı bu araba bozukmuş benzin koyunca beyaz duman atıyo diye servise geri götürüyoruz

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-4 sene önce bir gece canım sıkıldı babada 106 ile gelmiş o akşam(4 kapı & otomatik) Baba uyudu garanti olsun diye 1 saat daha bekledim aldım arabanın anahtarını çıktım annem hoooooopp dedi dur bakalım nereye Canım sıkıldı 2 tur atıcam gelicem dedim çıktım evden. Arabanın içine oturdum marşa bastım çeyrek depo benzin var dedim şahane oldu bu (gidip geleceğim yer toplam 10 km yok) çakallık yapıp benzin koymayacağız ya evden çıktım FSM bulvarına geldim o zamanlar her gece alevli oralar yanıyor 1 tur attım tam çıkıcam araba Acıbadem hastanesinin ordaki lambalardan kalkarken tekledi. Dedim yapma bana bunu sakın g.t gibi kalırım burda nitekim de öyle oldu FSM bulvarından İzmir yoluna girdiğim gibi otobüs durağında kaldım Benzin ibresi hala sabit dedim bunu ben çözemem eve tabanvay yapıcaz derken dedim bi depo kapağını açayım açmamla yerinden fırlaması bir oldu kapağın... Gittim kontağı çevirdim tekrar ibre yerin dibine geçmiş o akşam hayatımın sporunu yaptım neden diye soracak olursanız yanımda sadece ehliyet vardı gerisini düşünün FSM çıkıştan ev 4500 metre koşarak gittim, evden para aldım komşunun kzının bisikletini aldım bisikletlede gelirken benzin aldım arabaya koydum çalıştırdım eve gittim ertesi sabah babam geldi uyandırmaya dedim sen git ben gelmiycem dükkana bugün... Babam gülmeye başladı o gülüşünü asla unutamam
    Güzel bi anıymış gerçekten, çokta samimi anlatmışsın, özellikle komşu kızının bisikletiyle benzin şişesi taşıdığın gözümün önüne gelince epey güldüm
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senelerden bır sene. sanctuary denen ınsanla bayramlastık seker bayramının 2. gunu

araba kıralık sıfır sümbül. istanbuldan babamla gidip aldıydık neyse.

bızdeyız babam dedı gıdın bı sayısal oynayın ıyı baba dedık

aldık anahtarı cıktık. sayısalla alakası olmayan bı yola gırdık genıs asfalt gelıp gıden olmaz.

yagmur yagmıs durmus. yerler ıslak jilet...

daha gencız denemek ıstedıgımız hareketler var abılerımızden gordugumuz

yanlıcaz dedık saga sola

50 60 la gıdıyoruz sen elfrenını cek. dıreksıyonu kır araba arkasını atsın. sonra panıkle frene bas toplayama.

sag kaldırıma arabanın sol on tarafını vur cıkart kaldırıma arabayı yan yan.

durduk. baktım yasıyoruz aırbagler yerınde. marşa bastım tekrar aldım arabayı gerı gerı ındı araba kaldırımdan taktım vıtese yuruyım dıye araba gıtmıyo one dogru aha dedım sıctık.

ındım bı baktım sol davlumbaz lastıgın altında. sıs lambasının oldugu yer dusmus baskada gozuken bısey yok

kafayı bı egdım assaa yag akıyo aha dedım karterı de yemısız.

o ara oralarda bıtane nobet tutan polıs varmıs. o geldı gecmıs olsun falan. sagol dedım. nasıl oldu dedı. dedım kaşınan kaşınır. nedemekse adam nasıl dedi. biz kaşındık dedim. sonrada kaşıdık dedim hala salak sacma konusuyorum

adam polisi arıyorum dedı ara dedım gelsin.

bende babamı arıyorum.

-baba kaza yaptık.
    -cıddımısın
    -evet
    -bısey oldumu sıze
    -yok
    -karsı tarafa?
    -karsı taraf yok baba
    -nası yok lan naptınız olum adama?
    -yok baba bırıne carpmadık.
    -surcegın arabayı sk...**

nerdesınız?

tamam gelıoz.

neyse babam geldi senın bu yaptıgın soforlukle alaksı yok salaklıkla alakası var fılan he baba dogru baba. bıdaha kendı arabanı alana kadar yok sana araba. tamam baba.

araba babamın ustune duruyo baskası kullanamaz fılan ya

polıs geldı babam sıkıyo ıste kedı cıktı carpmayım dıye kırdım dıreksıyonu yerler ıslak kaydı falan.

bız arkadan ızlıyoz. ordan arayan polıs gelmesınmı dedı bu adam yalan soyluyo. arabayı bu arkadas kullanıyodu. ama benı gostermıyo sanctuary ı gosterıyo. haydaaaa. ne alaka ya

babam bana ters ters baka baka geldı gıdın ayarlayın.

polısler arabaya gırdıler. yazıyolar bıseyler tutanak fılan. ben bı tarafa coktum onur bı tarafa coktu.

anlatıyoz abı bız ogrencıyız araba kıralık babamın adı yazılması lazım ben yaptım arkadas yapmadı fılan. adam dıyo sıze neden ınanalım zaten yalan beyanda bulunuyosunuz memuru kandırıyosunuz fılan abı ıste kıralık araba ondan sıkıntı olmasın dıye.

ıste orencıyız bıde bıze odetırlerse bıterız fılan. e dedı obur arkadas kullanıyomus. yok abı valla ben kullanıyodum. fılan. velhasıl adamlar onura yazdılar kazayı

ama allahtan onurdada ehlıyet var

alkol fılan olsa ne *** yıcektık bılmıyorum bızımde boyle bı anımız vardı.

araba sonra babamın bı arkadasına verıldı. araba devamlı arka balataları bıtırıyomus. servıse sormuslar neden boyle.

servıs demıs arabanın buyuk kazası varsa bozulmustur puntaları tutmuyodur fılan..

buyuk degılkı ya..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Minova
    Misafir
    Bir Hikaye daha anlatıyım bari
    Bora yı yenı almıstık pazar günün babamın arkadasının köftecisi var oraya gittik arkadaş dedi arabayı al gezelim daha önce clio vardı vırajda yapıstırıyodum el frenı çatur çutur dönuyodu
    Bora da arkadaş gaza getirdi 3 kişiyiz bir asıldım el frenıne sonuna kadar çektim anca kaydı bı ara kendımı subaruda sandım döndugumuz yerin tam tersine direksıyonu falan kırdım 50 ile falan gıdıyoduk araba kendı topladıgı gıbı dıreksıyonu krıdıgım tarafa bir döndü frene asıldım otomatık vitesti araba çöptenekesine yapıştırdım belediyenin metal çöp tenekelerınden kocaman bır şey onla beraber plakada uçtu benimde başıma ilk defa gelıyor ehliyette yoktu neyse plakayı ıple tuttruduk arkadaşalrın yerıne kadar öyle gitti o ana kadar arabanın önune ınıp bakmadım bıle sonrasında vıda ıle tuttrduk önden de arabanın boyası dukulde hafifte ezık vardı babamlar 1 hafta sonra görmüşler o arabanın önune ne oldu dedıler haberın var mı dedım arabayı otoparka bırakmıyosunuz çarpıp kaçmıstır biri

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonra noldu sonraa : D
    allahtan şanıma annem bu olaydan 2 gün önce sucuya girmişti önden babam daha görmemişti arabayı. anneme iteledim, o vurmustu ondan oldu falan dedim bidahada açılmadı konusu

dt8677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED
    bu videodada sağda solda yanladıktan sonra görenler pedere şikayet etmiş

9.33. saniyede peder beni arıyor napıyon sen diye

ertesi günü videoyu kendisine izletince yarıldı dülmekten
    9.33 den sonra

-nasıl ne yapıyorum ya (sessizlik)

ADMISE R1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi roll gecesiydi ***** yerden çıktık bs typer serhat kankamla deniyoruz ozaman bp rc vardı bende bs de sadece cai liydi.o en solda ben orta şeritte sıkmaya başladık 235 civarına geldik hafif yokuş çıkıyorduk düzlüğe çıktığımız anda bir baktım 3 tane rocco 2.vites 50 de denemeye hazırlanıyorlar.allahım o an öldüm dedim ama allahtan heyecan yapmadım frene sert bi şekilde basıp bıraktım o anda serhatla aynalar yanyanaydı ve birden serhat öne geçmesiyle tamponuna yani en sol şeride atladım ama arabanın arkası yana geliyodu derken esp hayatımı kurtardı belkide panik yapıp frene basmaya devam etseydim ve gaza basmasaydım o 206 roccoların arkasından girip önünden çıkardı diye düşünüyorum.çok korktum ve sinirklenmiştim ancak roccocular sevdiğim kardeşlerim olduğu için bişey diyemedim.

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şimdiye kadar yakalanıpta yemediğim ceza görmedim yada bırakanda görmedim yada bana denk gelmedi çok yolculukta yapıyorum..sadece 154 değil 72 kesiyorum bi sigaranı hak ediyoruz dediler Allah razı olsun demekten başka bi çarem olmadı yazmadan salan varmı gerçekten
    örnek olarak ukraynada yayaya yol vermedim diye( bana yeşil yanıyor bu arada) 1200 grv civarı bi para kestiler aşagı yukarı tl ye vurdugumuz zaman 250 tl civarı yapıyor
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezel de 47 numara ayak varmış haftasonu gazetede yazıyordu...varın siz düşünün malzemeyi

göz döndümü eyşan meyşan paklamaz

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursadayken ceza yemişim. Babam aradı az önce,oğlum nabıyosun dedi iyi baba okuldayım dedim. Bu ay harçlığından 154 lira kesiyorum haberin olsun dedi,neden yaa diye isyan eder bi şekilde sordum. Ceza yemişsin,bi daha kameralara daha çok dikkat edersin dedi. Baba onu erken ödeyince indirim oluyo bana da yansır mı o indirim dedim,telefonu suratıma kapattı.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 yılı lise sondayım ygs lys hazılık dönemi okula fazla gitmiyom, o zaman ehliytte yok, sabah arabanın kataloğunu buldum işte hangi devirde ne kadar güç veriyor ne kadar tork veriyor diye bakmıştım
    öğlene doğru babamla bi işimiz çıkmış gittik ,gelirkende kurttepe'de bir yere uğradık .Eve giderken babama dedim:
    eve kadar ben götürim zaten 2 km anca var bişe olmaz ne çevirme ne radar olurdedim. Babam da al sür dedi
    arabaya geçtim kurttepeden ruhsağlına kadar bişe.
    düzlüğü bulunca yardırmaya başladım işte 6000 devirde vites atmalar falan ibre 100 e dayandığında bana gülümseyen beyaz clio symbol'ü görünce frene bi asıldım artık nasıl bastıysam radarın önünden kızaklaya kızaklaya geçiyorum o görüntüyü hiç unutmam slow motion gibi aracın içinde ki polisler bana bakıyor tabi o anda babam da bana saydırıyor araç durduktan sonra babam geçti, gidiyoz çevirme aracına yaklaşınca bende 3,5 atmaya başladım bizi durdurmadılar, eve geçtik ben hemen ders çalışma bahanesiyle odama kaçtım sonra dersaneye gittim akşama da eve geç geldim evden bişe demediler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)