tabıkıde ıphone 5![]()
İphone 5 bencede.
Herkes siyah almayın diyor,bende onları dinleyip beyaz aldım ilk başta 1 gün kullandım ama siyahını görünce pişman oldum ilk fırsatta değiştirdim siyahıylaSiyahın duruşu bambaşka bence.
Siyah çizilmeye daha müsait bi yappıya sahip köşelerden darbe alırsa yada çizilirse altındaki aliminyumun kendi rengi çıkıyor.Güzel,sağlam bi case ile kullanmak gerekli bence.
İphone 5![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Note 2 değil, Samsung 37 ekran bi telefon çıkarsın onu alın
Şaka bi yana, maddiyet sorun değilse iPhone 5
sırf amerikan olması ve müşterisini salak yerine koyması bile apple almama sebebi.
bir de herkes iyi güzel demiş statü göstergesi telefon mu olur demiş ama ne yazıkki acı gerçek. hayatta her şey statü göstergesidir ve buna telefonda dahil. benim çevremde yaklaşık 10 kişide iphone var 1 i hariç diğerlerinin yaptığı şey internete girmek, oyun oynamak, telefon görüşmesi, mesaj. android kullananlarda da durum bu hakkını veren pek yok.
bunları 600-700 tl lik bir telefonda da yapabilecekken milletin 1500-2000 tl telefona vermesini anlayamıyorum ben sırf artistlik olsun, dostlar masada görsün diye bu paralar cep telefonlarına veriliyor yazık..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
O zaman gösterişli ve spor arabalarda tamamen israfAraba bu, bir yerden bir yere gitmek için kullanılır. Ne gerek var cabrio, kırmızı renk araca
![]()
cabrio ve kırmızı araç fikrine katılmıyorum ama arabalarında israf olduğu durumlar var.
hayatında arazinin yanından geçmeyecek kişilerin şehiriçinde kullanmak için oldukça kullanışsız olan, gereğinden fazla yakıt tüketen, frenlemesi normal araçlara göre daha uzun mesafe de olan, park sorunu olan suv'lerin kullanımı da gereksiz..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
note 2 tabiki bugune nerdeyse o aptal iphone denen telefonun her modelini aldım ve ona verdigim paraa okadar pişmanımki ulan alıyoruz 3-4 sonra yok s heberi geliyo hop piyasa öldü satıyoruz s çıkıyo alıyoruz bi bakıyoruz aynısı derken hop yenisi çıkıyo tasarım başka e yine öldü piyasası derken hevesle kulanamıyoruz bilenote2 candır
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
note2 var bendede ancak bazı uygulamalarda gerçekten cok kasıyo misal sahibinden arac secemiyorum daha 1 aylık cıhaz varmı bi fikri olan??
An itibariyle batarya 31 saati geçti. Note II.
+
Edit: 21.01.2013 Ekleme
Dün bu ekran görüntüsü aldıktan sonra yaklaşık 1 saat filan internete girdim çıktım. Akşama kadar da birkaç görüşme yaptım. An itibariyle 2 günü tamamladı ve %14 gösteriyor.
Ama şu an internete bağlandığım gibi bir anda düşer o 14'lük dilim.
Yine de performans gayet güzel.
48 saatin toplasan 20 saatinde internete girmemişimdir. Onda da uyuduğum zamanlarda telefon boşta olduğu zamanlar. Telefon hiç kapatılmadı bu zaman zarfında pili uzun gitsin diye; zaten kapatıldığında yine 0'dan başlıyor saymaya.
bu sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız her cihazda ayrı ayrı temple run açın ve oynayın, aralarındaki bariz dokunmatik hassasiyet farkını göreceksiniz ve iphone 5 sizi tatmin edecektir..![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Herkes söylüyor şu masada bırakma hava atma konusunu da, birisi de örnek gösteremiyor.
Kim bunlar? Var mı o elma logosunun görünmesinin kendisine prim yaptırdığını düşünen?
Herkesin ağzına sakız oldu bu hava atma mevzusu.. Bir ben mi karşılaşmadım böyle tiplerle?
abi aslında oyle tipler var mesela benim müşterilerimin %70i diyebilirim ama sokakta mekanda hiç raslamadım oyle tiplereonların mekanlarıda farklı bence
![]()
iphone5 kasa yapısı olarak çok kibar ve şık ayrıca ben diğer htc vs gibi markalarla tam olarak karşılaştırmayı doğru bulmuyorum farklı cihazlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
nexus 4 nasıl acaba bılen kullanan varmıdır ..
Kullanmayan herkes note veya s3 diyor, kullananlar nedense iphone5 diyorlar![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)