User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
115 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: iphone 5-not 2- s3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 5 al yavrum napcan kocaman şeyi =)

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes doğal olarak kendine göre mantıklı olanı söylemiş. Teknoloji konusunda kesin doğru veya kesin yanlış diye bir kavram yok ki. 'Note2 varken i5 alınmaz' yada 's3 varken i5''in yüzüne bakmam' vs gibi şeyler ancak kişisel olarak kalıyor, bir tavsiye değil yani. Öyle olsaydı, neden bu kadar çok satardı iki marka da, hitap ettiği kitleleri farklı. Ama tabi bizim gibi insanlar, 'ya almışken şunu da yapsın bunu da yapsın' düşüncesinde olduğundan böyle kıyaslamalar çıkıyor ister istemez. Önemli olan hangi kitlede olduğunu bilmek. Zaten ios işletim sisteminin hitap ettiği kişi dönüp de Android'e bakmaz, aksi de aynı şekilde.
    En başa dönersek,
    - Telefonu ıncık cıncık etmeyeceğim, stock kullanacağım dersen, Apple.
    - Telefon benim telefonum, her bir şeyi benim istediğim gibi olsun orasını burasını değiştireyim şu şuradan çıksın bu buradan çıksın vs dersen, Android.

Çünkü iPhone, temel ihtiyaçlar için çıkarılmış bir ürün aslında. Başı sonu belli. Yapabildiklerin şu şu şu, yapamadıkların şu şu şu diye sayabilirsin. Android böyle değil, hayal gücüne ve 'android kurt'larının neler çıkardığına bağlı her şey.
    Şunu söylemeden de geçemeyeceğim, Galaxy S serisi çıktı, her yeni çıkan seri o dönemki iPhone ile kıyaslamaya tutuldu. s2 çıktı, iPhone devri bitti dendi, s3 çıktı s2'den haber yok fiyatları diplerde. s3 çıktı şimdi o revaçta, s4 çıkınca s3 aynı duruma düşecek. Ama Apple, Apple'dır.

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah dimi Kanka
    5 olsunda siyah beyaz farketmez

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 olsunda siyah beyaz farketmez
    Telefon beyaz olacak Kanka ama iphone mu S3 bilemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon beyaz olacak Kanka ama iphone mu S3 bilemem
    her turlu bilgi mevcut internette karsilastirmalar yorumlar videolar vb bakip karar verebilirisn diyecegimde sen gec kaldin

koRay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala s3 diyen var anlamış değilim, koca bir yalan s3, az girin bakın ikinci el bölümlerine herkes iphone 5 ile takas derdine düşmüş samsung kullanıcılarının
    iPhone 5 video inceleme "En iyi iPhone hakkında merak edilen her şey!" [Tekrar Yayın]

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsi görüşüm, note 2 ile iphone 5 ve galaxy s3 ü kıyaslamamak gerektiği yönünde. Sebebi note 2 cep bilgisayarı kategorisinde iken, ip5 ve s3 cep telefonu kategorisinde.

Teknik özellik olarak s3 önde iphone 5 e göre, iphone 5 ise kasa kalitesi olarak daha üstün. Karar kullanıcıya kalmış biraz.

Ben şahsen iphone 5 tercih etmem çünkü fiyatı çok yüksek. Daha az paraya çok daha iyi teknik özelliklerde telefon alabilmek mümkün iken, sadece software olarak özelleştirmek değil, hardware olarak kapasite arttırımı ve sarf malzemesini kendim değiştirebilme rahatlığı olan telefonu tercih ederdim.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle note 2 cep telefonu anlamını yitiriyor benim gözümde de.. büyük bir ekran istiyorsanız ve internette çok geziniyorum diyorsanız benim gibi gidip ipad 3 alacaksınız.. bence kullanım amaçlarınıza en uygun şeyi alın.. dediğim gibi iphone 5 ile note 2 kıyaslanamaz, s3 derseniz bi nebze derim ama o da iphone5'e yaklaşamaz..
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle anroid mi apple mı karar vermeniz lazım
    apple sa zaten sıkıntı yok , ama android olucaksa note 2 daha üstün s3 e göre birde 2 gb ram oldugu icin uzun sure güncellemeleri rahatlıkla alıcaktır (note 2 en büyük sıkıntı büyüklük kimine göre avantaj kimine göre dez avantaj , cogu kisi buyuklugunden sıkıntı cekerken , babam cok memnun genelde ofiste oldugu icin masada duruyor , cebinde zaten telefon tasımaz , mailleri icin nerdeyse bilgisayar kullanmıyor ufak oynamalarıda direk ekran üstünde yapıp gönderiyor,veya acil not alması gerektiginde normalde klavyeden hoslanmaz ama direk kalemi cıkarıp ekrana yazıyor )
    sonuc : hicbiri sizi üzmez piyasadaki en iyi telefonlardan 3ü de , ama kalite bakımından samsung u sevmiyorum android icin htc oneX+ da düsünebilirsiniz cok daha kaliteli bir yapısı vardır samsungdan

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon, araba, elbise statu gostergesi olmaz anca olmayan bilgi, yetenek, egitim ve gorgu eksigi boyle dusuk seviyedeki bir yontemle kapatilmaya calisilir bunu da anca ayni dusuk seviyedekiler yer...
    Keşke insanlar sizin düşündüğünüz gibi düşünebilse...Eski telefon kullanınca insanlar şaşırıyor..Halbuki önemli olan iş görmesi değilmi

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note2 nin sarji 4.1.1 surumunde aktif kulanim 3g wifi acik 30 kusur saat gordum ben. Normal kullanimda 3gun gordum ama 4.1.2 ye gectikten sonra durum cok degisti daha a z gidiyor sarji..
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Note2 nin sarji 4.1.1 surumunde aktif kulanim 3g wifi acik 30 kusur saat gordum ben. Normal kullanimda 3gun gordum ama 4.1.2 ye gectikten sonra durum cok degisti daha a z gidiyor sarji..
    Şu an benimki de 4.1.1; 4.1.2'ye geçmek gibi bir düşüncem yok şimdilik ve dediğiniz gibi 30 saatleri görülüyor rahat bir şekilde.

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk defa iphone kullanıyorum. Çok cihaz kullandım ama iphone kullanınca anladım, daha önce ben akıllı cihaz kullanmamışım.

Note ve iphone arasında tercihimi 5ten yana kullandım. Hayatımda gördüğüm parasını bu kadar hakeden nadir elektronik ürünlerdendir.

Neden iphone;

- istikrar abidesi olmuş bu telefon. Kutusunu açtığım andan itibaren, hala sıfır hatayla yola devam ediyor. Arkadaşların samsung cihazlarını alıp 15 dk karıştırıyorum. 15 dakika içinde bile ufak ufak kasılmalar hissediyorsun, tam adını koyamıyorsun ama bişeylerin eksikliği farkediliyor ve iyiki iphone almışım diyorsun. Çünkü apple sana hatasızlığı sürekli halde sunduğu için, kalite çıtan yükseliyor ve hata töleransını düşürüyor insanın.

- samsungun malzeme kalitesi sıradan yapılmış bir elektronik ürün gibi. Yani eline aldığında sana iphone un üretim sürecindeki özeni yansıtmıyor. Belki 5 s3ten ve note2 den daha narin ve malzeme mukavemeti darbelere karşı daha düşük ama mühendislik kendini hemen belli ediyor. Kutusu da dahil kulaklığından şarj aletine bütün ekipmanları çok özenle hazırlanmış. En azından kendim için söylüyüm, kulaklığı kullanmaya kıyamıyorum.

- samsung piyasada yeni yeni kendi yerini domine ederken ve hayran kitlesi oluştururken, apple bu işi çok daha önceden başardığı için samsunga göre daha fazla güven veriyor.

- samsungun yıllık ortalama piyasaya sürdüğü telefon sayısı appledan yaklaşık 3 kat dha fazla olduğunu düşünürsek, iphone un satarken maddi olarak değer kaybetme eğrisi çok daha uzun süre sonunda aşağılara düşüyor. Samsung kullanıcısına 1 yıl sonunda yaklaşık % 50~60 zarar ettiriyor.

- androidi sana birkaç tane cihaz sunarken, apple sana başka hiçbir markanın kullanmadığı, neredeyse sıfır hata olan bir işletim sistemi sunuyor.

- iphone çok daha ergonomik. Samsung boyutlarından mıdır nedir bilmem iphone kadar ele oturmuyor. Iphone da ekranın tamamına hakim olabiliyorsun.

Sonuç olarak iphone yerine samsung satın alsaydım, gördüğüm her iphoneda içim gidecekti ve hata yaptım diyecektim ama şu an hiçbir cihaz dikkatimi çekmiyor. Bunca zaman nasıl denememişim apple ı kendime kızıyorum.

Tek sıkıntım sarj. Cebinde sarj aletiyle gezenlerden pek hazetmezdim, şimdi aynı duruma ben düştüm.

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her turlu bilgi mevcut internette karsilastirmalar yorumlar videolar vb bakip karar verebilirisn diyecegimde sen gec kaldin
    Ben memnunum s3 ten parasına göre iyi.iphone 5 in fiyatı beli bunu unutmamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 4s kullanıyorum +kılıf şarj var sabah 100 de çıkan telefon aktif kullanımda akşam 5 6 gibi şarjı bitiyor onun aricinde memnunum

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    note 2 tabikide arkadasım .
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neye ihtiyacin olduguna karar ver ona gore secim yap, inceleme sansin varsa biraz kurcala zaten bir fikrin olur..
    Tango-1 never dies.

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ip5 alanlar sıyah almasınlar mumkunse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ip5 alanlar sıyah almasınlar mumkunse
    neden?????

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)