User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
115 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: iphone 5-not 2- s3

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseyi kolay yoldan kazanmaya calisan bir millet haline getirildik bu sebeple statuyude para ile alabilecegimizi sanar hale getirildik. Bilmezler ki bu milletin en ustun degerleri bes para kazanamayan gercek sanatcilardir aslinda...

Hadi yozlastik, kendimizi para icin satar hale geldik, e be cahil, sana bunu memleketini parcalanmaktan kurtaran adam soylemis zamaninda hala nasil anlamiyorsun degerli olanin ne oldugunu? Cevabi basit, ruhu satilik cunku adamin, ver parayi cal dudugu...

Ataturk ile ilgili ileri geri bir suru laf edebilirsiniz, iyidi kotuydu, masondu degildi diye tartisabilirsiniz, ama bir gercek var ki o da ulkesini o gunku parcalanmaya ramak kalan durumdan kurtarmis oldugudur, bunu asla inkar edemezsiniz...

Bu yaziyi "sekil" ile statu yapildigini sanan tum insanlara ithaf ediyorum, boyle dusunen biri degilseniz kendinizi lutfen tenzih ediniz...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herseyi kolay yoldan kazanmaya calisan bir millet haline getirildik bu sebeple statuyude para ile alabilecegimizi sanar hale getirildik. Bilmezler ki bu milletin en ustun degerleri bes para kazanamayan gercek sanatcilardir aslinda...

Hadi yozlastik, kendimizi para icin satar hale geldik, e be cahil, sana bunu memleketini parcalanmaktan kurtaran adam soylemis zamaninda hala nasil anlamiyorsun degerli olanin ne oldugunu? Cevabi basit, ruhu satilik cunku adamin, ver parayi cal dudugu...

Ataturk ile ilgili ileri geri bir suru laf edebilirsiniz, iyidi kotuydu, masondu degildi diye tartisabilirsiniz, ama bir gercek var ki o da ulkesini o gunku parcalanmaya ramak kalan durumdan kurtarmis oldugudur, bunu asla inkar edemezsiniz...

Bu yaziyi "sekil" ile statu yapildigini sanan tum insanlara ithaf ediyorum, boyle dusunen biri degilseniz kendinizi lutfen tenzih ediniz...

neden bu kadar kızdın hocam yahu bu sadece bir telefon tavsiye konusuydu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden bu kadar kızdın hocam yahu bu sadece bir telefon tavsiye konusuydu
    Yo sana kizmadim yanlis anlama, bugun bu sekle gelmemize sebep olanlara kiziyorum, kizilmayacak gibi degil ki hani derler ya "memleket elden gidiyor" iste bu surecin sonlarina yaklastik iyice ondan geriliyorum bu kadar...

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yo sana kizmadim yanlis anlama, bugun bu sekle gelmemize sebep olanlara kiziyorum, kizilmayacak gibi degil ki hani derler ya "memleket elden gidiyor" iste bu surecin sonlarina yaklastik iyice ondan geriliyorum bu kadar...
    Yo bana kızmadığını anladım , genel konuştun da heralde patlama anı oldu senin için, keşke gecenin bu saatinde elin gavurunun iosuydu aniroidiydi diye tartışacağımıza , kendi Türk malı telenfonlarımız için tartışsaydık , seni çok iyi anlıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu millet kadar akilli bir millet arasan zor bulursun, bu kadar pratik zeka bu kadar ince dusunebilme hakikaten bizim en buyuk ozelligimiz. Ama su tembellik yok mu, bizi bitiren bu oluyor iste. Ham zeka hicbir ise yaramiyor, biraz akilli olabilseydik bugun en azindan bir rusya seviyesinde olurduk, hos onlarda yahudilerin gazabindan kurtulamadilar ama naparsin belki biz kurtulabilirdik...

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne prestijli olduğunu düşündüğüm için, ne de başka saçma neden için iphone kullanmadım. i3g,i4,i4S ve i5 kullanıcısı olarak söylüyorum, ben ana ekranda rahatlığı arıyorum. İstediğim herşey elimin altında olmasını ararım.
    Teknik veriler bazında samsung hep üstün oluyor. Peki hız anlamında neden o kadar iyi yansıtamıyor? Bunun işlemcisi 4 çekirdek. Ee, iOS daha pratik ve seri..
    Örneğin, bir bilgisayara macos yüklersiniz aynı donanıma windows7 yüklersiniz. Macos'un özelliğidir win7'den daha seri çalışır. E aynı donanım var üzerinde.
    Yada forumun teknik bilgisi dahilinde gidiyim, 180hp polo ve 204hp e class e class daha hızlı olması gerekir ama üzerine yüklenen ağırlık fazla. Burada motor gücünü işlemci, araç kasasını yazılım olarak alabilirsiniz. Note2 kullanan arkadaşımda var, s3 kullananda, akıcı ve pratiklik bakımdan i5 kadar değil...

iPhone için kişi kaydetmeyi bilmeyen gördüm denilmiş te, bende android kullanıp bunları yaşayan gördüm, android'de olamaz mı, herkes mi bilgili

Zamanında windows yüklü Samsung Omnia'yı iPhone 3G yerine tercih edip almıştım. Ömrümde yaptığım en büyük hatalardan biridir. Ve ondan sonra dedim, samsung asla

Ayrıca virüs programlarına değinilmiş napalım pc kullanmayalım mı denilmiş, kullanabilirsiniz hiçbir sakınca yok. Ama Mac çok daha rahat o konuda 14 yıllık windows deneyimimi bırakıp macos'a geçmiş biri olarak söylüyorum.
    [VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
    CNK62

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 5 kalite

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ekran buyukluğu problem değilse

şuan note2 ile yapabiliceğin şeyleri şu telefonlada yaparsın diyebiliceğim bi model yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 5 yada Note2 arasında seçim yapmalısın.
    Note2 boyutları rahatsız etmezse kullanabilirim derseniz güzel telefon.Kışın cekete taşınabilir ama yazın 45 derecede nerede taşınacak bilemiyorum.
    İphone 5 e gelincede yarım elma gönül alma iphone iphonedur.
    #eksikpazar

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsen boyutu yüzünden s3 ü seçerdim boyut önemli değilse note2.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S4 çıkacak S3 felan almayın.
    internetle işiniz çoksa Note 2
    o kadar çok yoksa ayfon5
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note 2 ile İphone 5 i elinize alın ve temple run oynayın, aradaki bariz dokunmatik hissiyatı anlayacaksınız ve İphone alacaksınız ayrıca 1500 liralık telefonun ne statü kazandırdığını da anlamış değilim
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta USA'dan iPhone 5 getirttim. Telefon bildiğim iPhone'du işte. Şarjının biraz daha iyi olması ve ince olması sebebiyle tercih etmiştim.

Telefonum geldi; ofiste Samsung Note II alan birisi vardı. Ama iPhone 5 almak isterken istediği telefonu bulamadığı için özellikleri güzel diye alıp, büyüklüğüne alışamadığı için kutusuna koyup, kullanmadı bile. Benim telefonu görünce takasa girer misin dedi; ben de hiç düşünmeden evet deim. Üzerine istediğim rakamda anlaştık, 5'i verip; Note II'yi aldım.

Önceden de iPhone 3G kullanıyordum bu zamana kadar ve 5'te beni şaşırtan aman aman bir özellik de yoktu. Sadece yenileme yaparken yine iPhone'la yola devam ettim USA fiyatının uygun olması sebebiyle.

Ama iyi ki böyle bir takas yapmışım dedim. Note II bildiğiniz bilgisayar gibi. 4 çekirdekli işlemci, 2 Gb ram var. Pili 3100 Mah; ki en çok da bu özelliği güzel. Telefonla sürekli internete gir çık yaparım, programları olabildiğine sık kullanırım. Buna rağmen şarjı 1.5 güne kadar gidiyor.

Perşembe gecesi saat 01:00 gibi şarjdan çektim ve hiç internete girmeden deneyeyim dedim. Sadece telefon görüşmesi ve kısa mesaj yaptım. Sıfır internet. Bataryası Cuma akşamı; yani dün akşam 23:20 gibi bitip, kapandı. Yani yaklaşık 48 saate yakın gitti dolu batarya.

iPhone 5'in bataryasının gücü ne kadar bilmiyorum ama aralarında "Mah" olarak baya bir fark olması gerek.

Telefona ben de büyük diye alışamadım ilk başta ama şimdi tek elle de gayet rahat bir şekilde kullanabiliyorum.

5.5" ekran gerçekten çok kullanışlı.

S-pen denilen ve telefonla birlikte verilen kalem de güzel bir özellik. El yazısı yazsam bile telefon algılayıp ne demek istediği yazabiliyor.

App Store olayına gelince; eskiden kullandığım ne varsa Google Play Store'dan onları yine indirdim. Seçenek burda da çok.

Kısaca; iPhopne kullanıcısıydım. Telefonu yenilerken de ön yargılı davranıp hiçbir Samsung modelini incelemeden direk USA'ya giden birisine iPhone 5 siparişi verdim. Telefonum da geldi. Ama iyi ki böyle bir takası yapıldı. Note II bariz şekilde teknik özellik bakımından daha üstün. Buna bir de aktif kullanımda bile 1.5 güne kadar dayanan şarjı da dahil.

S3'ü boşver derim. Biraz nette araştırma yaptım ve 1300-1400 TL aralığında S3'ler satılıyor. 1599'a da İstanbul Bilişim'in sitesinde sıfır Note II var mesela. Dün akşam baktım daha fiyatlara bakarken..

Sorgusuz sualsiz iPhone 5 yazanlar da öylesine yazmış sanırım. Ya da iPhone'u sevdiklerinden olsa gerek?

Kısaca Note II diyorum. Fanatiklik filan değil. iPhone'dan üstün. Sadece büyük. Sorun denilebilecek tek sorunu budur herhalde.

Edit: Bu arada hafta içi kumaş pantolon, hafta sonu da kot pantolon giyerim. İki pantolon türünün cebine de sığıyor Note II.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Cep telefonu'' anlamını yitiren bir cihaz NOTE . Eyvallah özelliği güzeldir çok kullanışlıdır ama cebinize koyduğunuzu düşünün,sürekli elinizde de taşıyamazsınız . Kimse yanlış anlamasın ama o telefonu kulağıma götürüpte alo diyemem . Tablet amacıyla kullanmak isteyen alabilir yoksa iphone 5 iyidir.
    imzasız..

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence s3 mantıklı olan, note biraz büyük, iphone5 te 4 kullandıysan hemen hemen aynı.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 5 lede hücresel veriyi kullanma vede oyun falan oynama oda 48 saate yakın gider

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kararszdm 4s aldm cogu siteye girmiyor video sitelrini acmiyor alisveris sitelernde sorun cikartiyor foruma resm yukleyip link alamiyorsun sonra s3 aldm on numara flash bellek takiliyor cihaza mause klavye bile takabiliyorsun daha ne deyim tak flashi ac film muzik oyun
    Ayrica son surum 4.1.2 jely bean ile iphone 5 ten daha hizli bi cihaz test sonuclarina bakabilirsn fazladan 500 veripte hicbi isini yapamicaksan ne gerek var iphone ye

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence s3 mantıklı olan, note biraz büyük, iphone5 te 4 kullandıysan hemen hemen aynı.
    bunu 4 ve 5 kullandıktan sonramı söylüyorsun?

4 ile 5 arasındaki büyük fark 4s ten 5 e geçen biri olarak ancak bi süre sonra eline tekrar 4 alınca anlaşıyıor.

bende aldıgımda öyle düşündüm bütün ip5 ciler gibi keşke 4s dursaydı o kadar para boşa verdik dedim 15 gün sonra elime 4s i alınca bu ne dedim yaa bunu nasıl kullanıosunuz dedim.o ekrana o hafifliğe farketmeden o kadar çabuk alışıyosunuzki ip4 kütük geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone 5 lede hücresel veriyi kullanma vede oyun falan oynama oda 48 saate yakın gider
    Gider. Lafım yok.

Ama aktif net kullanımında %100 dolu olan bataryası 24 saati de aşamaz.

Note II, aşıyor. Sebebini de yazdım. 3100 Mah bataryası var. Farkı da bu aktif net kullanımında ortaya çıkıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)