User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
289 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Tavukculuk sektörü ve Tavuk eti hakkında bilgilendirme

  1. #115
    senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2005
    Yaş
    39
    Şehir
    -
    Mesaj
    7.430
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nugget / burger / schnitzel gibi kaplamalı ürünler farklı kalitede üretilir.

    İçinde ucuz kıyma ihtiva eden nuggetlar ucuza satılır.

    Yerken ağızda kıyma tadı bırakır.

    İçinde % 100 A kalite piliç eti ihtiva eden nuggetlar yerken keyif verir, kıyma tadı ve parçaları ağıza gelmez. Bu A kalite işlenmiş ürünleri ortadan kestiğinde BEMBEYAZ gözükür.

    Ben nugget, burger, schnitzel, çıtır lokum gibi işlenmiş ürün üretiyorum. A kalite % 100 piliç etinden elde ediyorum. Marketler fiyatı beğenmiyor, ucuz ürün isteriz diyor ve ben de az üretiyorum. Yeni gıda kodeksine göre, İnşallah, mart ayından itibaren ucuz işlenmiş ürün kalmayacak. Kalitesiz ürünler inşallah yasaklanacak.

    Evde bebeğime çocuğuma yedirmediğim ürünü üretmem, satmam.

    Ama i.......e marketler hep ucuz mal istiyor. Kilosu 2 tl ye salam sosis satılıyor. Olur mu?

    100 gram simitin tanesi 0,75 TL . Kilosu 7,5 TL

    Simitin kilosu 7,5 tL. Köfte veya sosis kilosu 2 TL

    Siz düşünün.

    aynen öyle iyi ürün olduğunda pişerken kokusu bile değişik oluyor valla

    şimdi şu yazılanları okuyorum farkına varıyor insan hangisi hangisi kötü yaw
    körler sağırlar

  2. #116
    esimsir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2011
    Yaş
    40
    Şehir
    izmir
    Mesaj
    330
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben farklı bişey sorayım çifliklere girerken arabayı ilaçladıkları suda ne var araba ilaçlandıktan sonra yağmurda silecek çalıştırmaya gerek kalmıyoda su kayıyo...Bide ilaçlama işi tamamen formalitemi sonuç olarak arabanın heryerine işlemiyo bide niye dışardan gelene banyo yap diyolar gerci ben hep yıkanmadan giriyom zorlayınca alıyolar

  3. #117
    Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Mar 2009
    Yaş
    37
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    2.745
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiler icin tesekkurler aklimizda birsuru soru isareti vardi abi saolasin

  4. #118
    OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2005
    Yaş
    38
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    4.387
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt disinda pisirdigim ve yedigim tavugun lezzeti cok farkli.nasil oluyor da hem daha lezzetli hemdaha ucuza tavuk satabiliyolar bizden?
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

  5. #119
    thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Sep 2008
    Yaş
    40
    Şehir
    Türkiye/İstanbul
    Mesaj
    1.266
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köye gidiyorum babannemlerin civcivleri oluyor aradan 2-3 ay geçmesine rağmen babannem hala o hayvanlara civciv diyor ve ancak 6-7 ay gibi bi sürede kesiliyor.
    Sizin dediğiniz bu 41 gün aydınlıkta kalması bu 6-7 ayamı tekamül ediyor ?
    Yoksa tavukların türlerimi faklı ?

    EDİT: üşemedim sordum Et tavuğu köy tavuğu diye ayrı ayrı tavuk varmış fakat ne olursa olsun bence şimdiki gıdaların çoğu zararlı diye düşünüyorum belki cahilce ama medya insanlara öyle empoze etti yanlış ya da doğru bilemiyorum en iyisi pilav üstü kuru.....

  6. #120
    Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2006
    Yaş
    38
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    3.645
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt disinda pisirdigim ve yedigim tavugun lezzeti cok farkli.nasil oluyor da hem daha lezzetli hemdaha ucuza tavuk satabiliyolar bizden?
    coğrafi koşullar, ırk, cins, yetişme tarz,ı verilen yem kalitesi, hayvanın stres durumu

    bunların hepsi dediğinizi büyük ölçüde etkiler tabi sizin açlık durumunuz da etkiler o algıyı


    neden daha ucuz

    yaktıkları elektrik daha ucuz vergi daha az yem muhtemelen ithal değil kendi yaptıkları yem vs ithal yem die bişi yok derseniz üretim de makinaları ithal olmayabilir vergisi az olabilir vs vs


    siz doğru bi soru sormuşsunuz bende size kısa ve öz cevap vereyim

    basiretsiz siyaset vatan hainliği plansız işler deneyimsiz kişiler işte bunları sorduruyor halka
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

  7. #121
    Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2009
    Yaş
    47
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    3.238
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yetiştiricilik yapmak istesek nelere dikkat edicez nasıl bir süreç? Yapanlardan yardım bekliyorum detayları hakkında.
    Zor iş hiç bilmiyorsan girme
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orhan abı kuruyolma tavuk dıye satılan tavukların tadı cıddo başka oluyor bunusırrı varmı ve her yerde bulamıyoruz
    yaşlı hayvanlar o nedenle farklı oluyor aslında yumurtacılardan çıkma tavuk alıp bu şekilde satıyorlar
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu güzel olmuş, bu nugget'ların olayı nedir? İyi diyen var kötü diyen var?

    Birde tavuk dünyasından çok sık yemek yerim ben çokta lezzetli ama yemesem mi bilemedim
    İşlenmiş ürün ben pek tercih etmem eti et olarak tüketin
    Alıntı esimsir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben farklı bişey sorayım çifliklere girerken arabayı ilaçladıkları suda ne var araba ilaçlandıktan sonra yağmurda silecek çalıştırmaya gerek kalmıyoda su kayıyo...Bide ilaçlama işi tamamen formalitemi sonuç olarak arabanın heryerine işlemiyo bide niye dışardan gelene banyo yap diyolar gerci ben hep yıkanmadan giriyom zorlayınca alıyolar
    Formalite değil çok önemli bi konu ve kullanılan dezenfektan gerçekten etkilidir.
    Dezenfekatnın adını biliyorsan sana yardımcı olabilirm
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt disinda pisirdigim ve yedigim tavugun lezzeti cok farkli.nasil oluyor da hem daha lezzetli hemdaha ucuza tavuk satabiliyolar bizden?
    Bize mısır çok pahalıya geliyor et lezzetinde de mısır çok önemlidir.
    Yurdtdışında gdo'lu ürünleri yedirmede bi sıkıntı olmadığı için mısırı dayıyorlar hem et biraz daha sarı ve illlaki biraz daha lezzetli oluyor
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

  8. #122

    Üyelik
    Feb 2008
    Yaş
    36
    Şehir
    İzmir
    Mesaj
    1.024
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gıda sektörünün liderleri meyda ile çok güzel oynayarak insanların aklını çelebiliyor. aynı şekilde ilaç sektörüde medyayla çok oynuyor.

  9. #123
    tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Oct 2005
    Şehir
    Lyonesse
    Mesaj
    7.270
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben nugget, burger, schnitzel, çıtır lokum gibi işlenmiş ürün üretiyorum. A kalite % 100 piliç etinden elde ediyorum. Marketler fiyatı beğenmiyor, ucuz ürün isteriz diyor ve ben de az üretiyorum. Yeni gıda kodeksine göre, İnşallah, mart ayından itibaren ucuz işlenmiş ürün kalmayacak. Kalitesiz ürünler inşallah yasaklanacak.

    Evde bebeğime çocuğuma yedirmediğim ürünü üretmem, satmam.

    Ama i.......e marketler hep ucuz mal istiyor. Kilosu 2 tl ye salam sosis satılıyor. Olur mu?

    100 gram simitin tanesi 0,75 TL . Kilosu 7,5 TL

    Simitin kilosu 7,5 tL. Köfte veya sosis kilosu 2 TL

    Siz düşünün.
    zincir halindeki ucuzluk marketleri yiginla ucuz islenmis urun satiyor,
    bunlarin ureticileri nolur sizce?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

  10. #124
    EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2007
    Yaş
    42
    Şehir
    AnK
    Mesaj
    2.365
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zincir halindeki ucuzluk marketleri yiginla ucuz islenmis urun satiyor,
    bunlarin ureticileri nolur sizce?
    Saglıksız ürün satan ve üretenlere ne olursa olsun onemlımı
    Gelecek nesıllerımızdekı genetık tehlıkenın farkında degılmısınız
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık


    POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

  11. #125
    fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2009
    Yaş
    45
    Şehir
    türkiye/istanbul
    Mesaj
    2.238
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavuk diye bize yedirdiklerine bakın

    İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, tavuk yetiştiriciliğinde uygulanan yöntemleri eleştirdi.

    Entegre tavuk tesislerinde çabuk büyüsünler diye ilaç verilen tavuklar kansere yol açıyor. Kuluçka süresi 17 güne inen tavuklar kesilmediklerinde kendiliğinden 45 günde ölüyorlar. İşte dehşete düşüren veriler;

    İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, sağlığımızla nasıl oynandığını ifşa etti. Verdiği bilgiler tüyler ürpertici.

    HAYVANIN KARNINDAN TÜMÖR FIŞKIRIYOR

    Dizdar'ın aktardıkları şöyle;

    *"Tavuk diye önünüze konulan hayvanın kuluçka süresini kısaltılarak 17 güne indirdiler.
    *Hayvanların bacak yapıları değişti.
    *Bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor.
    *Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü.
    *Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor.
    *Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor.
    *Bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil. Bu işin ilginç yanı, bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar.”

    İLAÇ ENDÜSTRİSİ İÇİN SES ÇIKARMIYORLAR

    Dünyada belli başlı kanserlerde artış gözlendiğini belirten Dizdar, “Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil. Çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor. Geldiğimiz noktada bir ülkenin gıdasını ne kadar endüstrileştirirseniz, ne kadar markete tıkarsanız, uzun raf ömrü ile ne kadar bozulmaz hale getirirseniz hastalığın da o kadar arttığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

    Dizdar, güvenli olan bakliyat ve hububat yenilmesini tavsiye etti.

    _____ ALINTIDIR _____

  12. #126
    BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2009
    Yaş
    46
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    5.050
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orhan hay agzina saglik. Ben de son zamanlarda tamamen kesmistim tavuk yemegi. Resmen irite olmustum. Simdi tekrar bilindik markalarla devam edecegim.

    Firsat buldukca da Kandira' ya gidip hindi aliyorum kestirip dolapta stokluyorum. Tavsiye ederim.

  13. #127
    MeMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2009
    Yaş
    33
    Şehir
    Adapazarı/İzmir/Manisa
    Mesaj
    706
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nugget / burger / schnitzel gibi kaplamalı ürünler farklı kalitede üretilir.

    İçinde ucuz kıyma ihtiva eden nuggetlar ucuza satılır.

    Yerken ağızda kıyma tadı bırakır.

    İçinde % 100 A kalite piliç eti ihtiva eden nuggetlar yerken keyif verir, kıyma tadı ve parçaları ağıza gelmez. Bu A kalite işlenmiş ürünleri ortadan kestiğinde BEMBEYAZ gözükür.

    Ben nugget, burger, schnitzel, çıtır lokum gibi işlenmiş ürün üretiyorum. A kalite % 100 piliç etinden elde ediyorum. Marketler fiyatı beğenmiyor, ucuz ürün isteriz diyor ve ben de az üretiyorum. Yeni gıda kodeksine göre, İnşallah, mart ayından itibaren ucuz işlenmiş ürün kalmayacak. Kalitesiz ürünler inşallah yasaklanacak.

    Evde bebeğime çocuğuma yedirmediğim ürünü üretmem, satmam.

    Ama i.......e marketler hep ucuz mal istiyor. Kilosu 2 tl ye salam sosis satılıyor. Olur mu?

    100 gram simitin tanesi 0,75 TL . Kilosu 7,5 TL

    Simitin kilosu 7,5 tL. Köfte veya sosis kilosu 2 TL

    Siz düşünün.
    Öğrenci evinde yaşıyorum bir gün ***** sıkıntı herkeste para bıttı bızde 4 kısı toplanıp hazır kofte aldık 2 yada 3 lıraya buyuk kutulardan sonra eve geldık pısırcem pısıremıyorum bole jöle gibi birşey kızarmıyor pişmiyor en sonunda biri tavadan kalkıp baba dedi kıyamadım yemeye bıraktım kaldılar öle
    Alıntı MuratT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.

  14. #128
    TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Nov 2007
    Yaş
    50
    Şehir
    ISTANBUL
    Mesaj
    767
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavuk diye bize yedirdiklerine bakın

    İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, tavuk yetiştiriciliğinde uygulanan yöntemleri eleştirdi.

    Entegre tavuk tesislerinde çabuk büyüsünler diye ilaç verilen tavuklar kansere yol açıyor. Kuluçka süresi 17 güne inen tavuklar kesilmediklerinde kendiliğinden 45 günde ölüyorlar. İşte dehşete düşüren veriler;

    İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, sağlığımızla nasıl oynandığını ifşa etti. Verdiği bilgiler tüyler ürpertici.

    HAYVANIN KARNINDAN TÜMÖR FIŞKIRIYOR

    Dizdar'ın aktardıkları şöyle;

    *"Tavuk diye önünüze konulan hayvanın kuluçka süresini kısaltılarak 17 güne indirdiler.
    *Hayvanların bacak yapıları değişti.
    *Bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor.
    *Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü.
    *Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor.
    *Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor.
    *Bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil. Bu işin ilginç yanı, bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar.”

    İLAÇ ENDÜSTRİSİ İÇİN SES ÇIKARMIYORLAR

    Dünyada belli başlı kanserlerde artış gözlendiğini belirten Dizdar, “Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil. Çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor. Geldiğimiz noktada bir ülkenin gıdasını ne kadar endüstrileştirirseniz, ne kadar markete tıkarsanız, uzun raf ömrü ile ne kadar bozulmaz hale getirirseniz hastalığın da o kadar arttığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

    Dizdar, güvenli olan bakliyat ve hububat yenilmesini tavsiye etti.

    _____ ALINTIDIR _____

    Kuluçka süresi Allah'ın belirlediği 21 günden 1 gün bile az değil, olamaz.

    Yapan var ise İNSAN ÜSTÜ güçlere sahiptir. Y O K.

    45 gün sonra ayakta durmaya devam ederler. Eğer yemi kesip tavuğu aç bırakırsan tabi ki ayakta duramaz. İnsanın da yemeğini kestiğinde ayakta duramaz.

    Tavuğun yediği yemin en büyük kısmını MISIR oluşturur.

    Ülkemize giren mısırlar GDO suzdur.

    Mısırda GDO yok. GDO lu mısır ithalatı yasak.

    Yemin içinde soya fasülyesi var. Soya GDO lu olabiliyor. Ülkemizde yeterli miktarda soya yetişmediği için ithal soya kullanılıyor. GDO lu soya olabiliyor.

    Yediğimiz ÇUKULATA ve GOFRETLERİN içeriğine bakın.

    SOYA ÜRÜNÜ İÇERİR yazıyor.

    Soya GDO lu. Demek ki gofret ve çukulata da GDO lu.

    GDO yani genetiği değiştirilmiş organizmaların insan sağlığına etkileri henüz tam olarak ortaya çıkmadı. Daha uzun süreli testler yapılmalı. 5-10-15 sene sonra daha net sonuçlar ortaya çıkacaktır.

    Benim tavsiyem İRİ piliç almak yerine orta boy piliç alın.

    Sektörde 60 yıllık tecrübelerimizle GDO suz tamamen doğal tahıllarla beslenmiş pilici ürettik.

    Google a doğal piliç yazınca çıkıyor.
    Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah

  15. #129

    Üyelik
    Feb 2008
    Yaş
    36
    Şehir
    İzmir
    Mesaj
    1.024
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavuk diye bize yedirdiklerine bakın

    İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, tavuk yetiştiriciliğinde uygulanan yöntemleri eleştirdi.

    Entegre tavuk tesislerinde çabuk büyüsünler diye ilaç verilen tavuklar kansere yol açıyor. Kuluçka süresi 17 güne inen tavuklar kesilmediklerinde kendiliğinden 45 günde ölüyorlar. İşte dehşete düşüren veriler;

    İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, sağlığımızla nasıl oynandığını ifşa etti. Verdiği bilgiler tüyler ürpertici.

    HAYVANIN KARNINDAN TÜMÖR FIŞKIRIYOR

    Dizdar'ın aktardıkları şöyle;

    *"Tavuk diye önünüze konulan hayvanın kuluçka süresini kısaltılarak 17 güne indirdiler.
    *Hayvanların bacak yapıları değişti.
    *Bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor.
    *Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü.
    *Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor.
    *Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor.
    *Bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil. Bu işin ilginç yanı, bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar.”

    İLAÇ ENDÜSTRİSİ İÇİN SES ÇIKARMIYORLAR

    Dünyada belli başlı kanserlerde artış gözlendiğini belirten Dizdar, “Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil. Çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor. Geldiğimiz noktada bir ülkenin gıdasını ne kadar endüstrileştirirseniz, ne kadar markete tıkarsanız, uzun raf ömrü ile ne kadar bozulmaz hale getirirseniz hastalığın da o kadar arttığını görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

    Dizdar, güvenli olan bakliyat ve hububat yenilmesini tavsiye etti.

    _____ ALINTIDIR _____

    okuduğum kitap, mantığım ve beraber çalıştığım doktorlardan çıkardığım sonuç yeterince para verirseniz doktorlar herşeyi yaparlar, iyiye kötü, kötüye iyi, acıya tatlı bile derler kimsede hayır öyle değil demez çünkü adam koskaca doktor.
    sözüm meclisten dışarı

  16. #130
    RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    May 2010
    Yaş
    44
    Şehir
    Türkiye / İstanbul
    Mesaj
    3.812
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marka ismi vermek istemiyorum ama şu sadece tavuk ürünleri satan fast food markaları kullandıkları ürünleri ülkemizden mi temin ediyorlar yoksa ithal mi? ithal olması mantıklı gelmiyor ama bazı arkadaşlar daha kaliteli daha ucuza oluyor demiş.

  17. #131
    Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2009
    Yaş
    47
    Şehir
    Ankara
    Mesaj
    3.238
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    marka ismi vermek istemiyorum ama şu sadece tavuk ürünleri satan fast food markaları kullandıkları ürünleri ülkemizden mi temin ediyorlar yoksa ithal mi? ithal olması mantıklı gelmiyor ama bazı arkadaşlar daha kaliteli daha ucuza oluyor demiş.
    İthal tavuk ülkemizde yok
    Aslında biz birçok ülkeye ihracat yapıyoruz
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

  18. #132
    baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Mar 2009
    Yaş
    39
    Şehir
    türkiye/istanbul
    Mesaj
    846
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu okuyunca çok güldüm arkadaşlar.

    defalarca http://www.facebook.com/babileziz sayfamda hileleri paylaşıyorum kim ne yapıyor nasıl yapıyor nasıl kar ediyor hepsi mevcut

    gıda işine girmeden önce kilom 97 idi şimdi ise 82 soğudum yemeklerden hilelerden.

    hile 6;

    tavuk ürünleri nasıl mı?

    en tehlikeli et ürünü bildiğiniz gibi tavuk etidir.
    tavuk et terbiyeli olsa dahil 2 günde bitmesi gerekir fakat işletmeler maalesef iş olur düşüncesiyle etini fazla çeker ve tüketemez bu sebeple zehirlenmeler çok olur.

    dana şişteki gibi etin suyudur aslında tehlikeli olan mangal ateşinde kuruyana kadar pişirin o et size zarar vermez ama kokusu mutlaka kırıktır.

    bu arada piyasada kırık tavuk ürünleri satılmaktadır. yani kasaptan kokmuş ürün satılmaktadır bu sebeple onların piyasası genellikle hızlı tüketim olan tavuk dönerleridir.

    fabrikalardan düzgün bir şekilde çıkabilir ama ya sonrası?

    istanbuldaki tavuğun tadı başka balıkkesirde tavuğun tadı başkadır buda dağıtıcı firmaların şerefsizliğidir. kimse işin bu tarafına bakmıyorum.

    tavuk taşlığını bileniniz var mı? tavuk eti kilosu 6,5 lira taşlığın kilosu 8 lira

    tuhaf dimi? çünkü taşlığın rengi kırmızı kısaca öyle bir hileler var ki hem lokantalarda hemde kısaca heryerde.

    lokanta ve işletmelerdeki hilelerin hepsini sizlere paylaşabilirim isterseniz
    GOT DİESEL&TORK

  19. #133
    John - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Apr 2012
    Yaş
    35
    Şehir
    Türkiye/Edirne
    Mesaj
    181
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylediklerinize tamamen inanıp gönül rahatlığıyla tavuk yiyebilmeyi çok isterdim, fakat maalesef yapamıyorum. markette sağda solda satılan yetiştirme tavukların hepsi sanki tek bir yerden çıkmış gibi aynı pis kokuyu aynı bembeyaz rengi ve saçma sapan tadı barındırıyor.

    ben küçük bir yerde yaşıyorum ve köyler var etrafımızda. oralarda doğal besleniyor, dolaşıyor hayvanlar. haftada 2 bazen 3 gün farklı köylerden tavuklar geliyor, hazır kesilmiş temizlenmiş. rengi-kokusu-tadı-eti kısacası her şeyi farklı bu hayvanların. adam akıllı tavuk yediğini anlıyor insan. kesinlikle çamaşır suyuyla beyazlatılmış gibi değil rengi. kemikleri marketten alınanlar gibi kürdan kalınlığında değil, bildiğimiz kemik. tadını anlatmanın zaten gereği yok.

    lütfen bana sıkış tıkış serbest dolaşmayan bir tavuğun-pilicin, türlü kimyasal işlemden geçirilmiş, ne olduğu belirsiz vitaminlar, antibiyotikler, prebiyotik mayalar eklenmiş, gdolu tahıllardan üretilmiş yemler ile beslenip, köyde serbest takılan, börtü böcek yiyen bir hayvanla aynı düzeyde sağlıklı olduğunu söylemeyin. benden buna inanmamı da beklemeyin.

    her gün tavuk dönercilerin, tavukçuların çevresinden geçerken gelen o ağır koku, yemeğin içine dahi konduğunda ağıza gelen o acayip tat normal olamaz, doğal olamaz, sağlıklı olamaz.

    benim kendi gözümle gördüklerim, yaşadıklarım ve görüşlerim bunlar ve tavuk yememeye, yedirmemeye devam edeceğim, aynı şekilde 1 hafta bozulmayan sütü-yoğurdu da yememeye devam edeceğim.

    saygılar.
    dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
    futbol enteresan oyun. - ömer üründül
    beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •