semii işin müsait bi anında benim videoyu atsana özelden.
IN BOOST WE TRUST
Nerden biliisun hocam 15 gun onceden oldugunu ?? Konuyu bidaha oku bence video olan koysun dienler icin koydum. Bi onceki akasam 6 7 sefer denemeize ragmen semihin aracinda sorun oldugunu dusundugu icin dun aksam yeniden cagirdi !! Hee onceki aksamda semihle otoban cikisinda hemfikirdik . Ne yani onceki aksam araba 1,4 dude dun 1,6 mi oldu.
olm ne girecez birbirimize toplam sonuç 1 berabere 1 sen 1 ben. bitti gitti.![]()
IN BOOST WE TRUST
Kameranin acisi siZce normalse benim acimdan sorun yok. Yine soyluyorum gectim kafa burun yuruduk yada gecildim muabbeti yapmiyorum. Onde oldugun ortada.
Videoyu cekebnleri ben tanimiyorum o gece Fn2 den ve roccodan cekilmis. Ortak arkadaslardan bulup aldim.
Uzamasin konu camurla isimiz yok gecildik gectik orda oldu orda kaldi.
Suan burda laf ebeligi yapmamizin bi anlami varmi kadir ? Onceki aksam ben sana sen beni gectin mi dedim yoksa 10 kisi orda arabalar kafa kafaya gidiyomu dedim.sorun oldugunu anladim haliyle cagirdik kirmadin geldin saol da suan bizim durumumuz nasil peki ? Nedir yani sonuc ?
Dr.Ecu
Ne yani semih dun biz gelmekle hatami ettik ? Onceki aksam teche fehli typerla kafa burun gidiyorum yazmistin dun lehine donunce boylemi oldu ?? Bizdemi roocconun defteri kapandi demeliydik ??
Benim acimdan sorun yok bastada soyledim denersin denemezsin senin bilecegin is, bi iddam bi atarim yok arabami gormek icin ciktim denedim ama ortama ayak uydurmak icin bu sekilde olmamiz gerekiomus![]()
şuan tamiyle yanlış konuşuyosun bilgin olsun.
buraya video bile koymıcaktım kalktın yaptıgın yorum üzerine koy dedin koydum bu 1
videolar gelince bi anda sende geçen geceki videoları koydun bu 2
bunların amacı sapmadıda benim laflarımın mı saptı ?
bende neyse varsa yanlış kullandıgım bi cümle hiç çekinmeden yazabilirsin.
kalkıyosun 5 sonunda benim arabamın kafası öndeydi diosun nerde o kafa hangi kafa ? gerçi bunlarda arkadan geldi bana senin agzından duymadım yalan yok.
şayet öle düşünüyosan senin 5 benim 3 oluyor heralde ??
Dr.Ecu
lan olum etmeyın eylemeyın , bı akşam bırınız öndeymişsiniz , dün akşam diğeriniz , vallahi tartışılacak bi durum yok ortada , gerek yok olum bööle tartışmalara , sonra mıllet papaz oluyo yarışmak istese önceden esen soğuk rüzgarlar nedenıyle yarışacak rakıp bulamıyo , hadi öpüşün barışın bakayım
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
abi kavga dövüş laf çarpıtma gibi bi amacım yok abartmaneyse o söylensin yeter
denemem etmem mevzusuna gelincede insan gibi olucaksa doğrular konşulcaksa her zaman her dakika basarım bunu herkes çok iyi bilir benden çok otobana çıkan yoktur heralde
ama böle polemikler bana göre değil...
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)