Merhaba arkadaşlar anlamlı bi dövme olsun istiyorum, aklımda bileğime ''Annem'' yazmak var sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşlar anlamlı bi dövme olsun istiyorum, aklımda bileğime ''Annem'' yazmak var sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
'' en iyisi ben değilim ama benden iyisi yok ''
José Mourinho
Teşekkürler.
'' en iyisi ben değilim ama benden iyisi yok ''
José Mourinho
herzaman uzakdoğuyu anlatan modellerden yanayım koi ve Geisha başta olmak üzere diğerleri
The King Of Reptile
benim tavsiyem günah oldugudur !!
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
gercekten anlamli birsey icin yapilirsa karsi degilim dovmeye.
ama ozlu bir soz yazicam diye dovme yaptirmaya karsiyim. dovme olsun diye dovme yaptiranlara yani...
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
gökturkce hosuma gıdıor bırde kurt ekledınmı dadından yenmez annem yazarsın bayablar ana kuzusu dıye alay eder...
babanızın imzasida olabilir veya kalbinizin üstüne annenizin doğum tarihibende geçen hafta omzuma kartal dövmesi yaptırdım yapması dert değilde yaptıktan sonraki bakımı adamı sıkıyo sureklı krem sür gece folyo sar sabaha kdar nemlı kalsın dıe vs vs
![]()
Bir ara bende yaptiriyim dedimde ne yaptiricagimi bulamadim vaz gectim , anlamli espeirili bisi olsun diye ugrasiyorum ama bulamadimarada bir depresio yine yapiyim diyorum ama yine ne olucagini bulamiyorum , p yuzden sizede kolay gelsin
![]()
Ne yyaptıracağın tamamen seni ilgilendirir banada cok yardımcı oldu arkadaşlar ama yinede gidip kendi istediğimi yaptırdım.
Günahtır ,değildir bu bireyi ilgilendirir boşuna yazıp ortamı germeyin her koyun kendi bacağından asılır..
Bence tavsiyeyle olacak birşey değil ilk dövmemi yaklaşık 1 yıl düşündükten sonra yaptırmıştım çok iyi düşünüp sıkılmıyacağınız birşey yaptırmalısınız.Tavsiyeyle değilde gerçekten içinize sinecek sizin için değeri olan birşey olmalı bence.
Vede unutulmamalı ki bu bir hastalık bir taneyle başlar iki,üç...
dövme hastalık arkadaşlar. 37 yaşıma kadar dövmem yoktu. Kuzenim dövmeci abi yer açtık gelmedin der dururdu. Uzak diye gitmezdim. Sonra çok hoşuma giden bişey gördüm dedim yürü bunu dövdürüoruz. sonra 2 haftada 2 dövmem oldu. Şimdi bekliorum kuzenin eli kırık iyileşsin gidicem gene.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)