Connecting site...
Tripkolik yapmayalım...
Hep aynı muhabbetler dönmüş. İii mal tutulur kısaca.
S2000 fiyatları fazla geliyosa bundan al bak keyfine
edit: link düzeltildi.
Connecting site...
Tripkolik yapmayalım...
Hep aynı muhabbetler dönmüş. İii mal tutulur kısaca.
S2000 fiyatları fazla geliyosa bundan al bak keyfine
edit: link düzeltildi.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=RZpm4x4ON8s
Sonra S2000ler neden pahalı![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
lisede kalemtraşla kalem açamayanlar otobanda vtec açınca fiyatları tavan yaptı hondaların ,tabi s2000ede yansıdı fiyatlar, gerçi sadece hondayla sınırlı değil bu , tam 5.5 6 ay once 32 ye zor satılan camarolar oldu 65 70 bin lira![]()
Param olsa 10.000 30.000 km arası s2000e acımam 90.000 veririm s2000 ayrıdır kategorisi olmayan bi araçtır......
bu gayet yerinde mantıklı acıklama aslında
yazının nedeni çok değl 1 post sonra gayet ortada
niye ufo falanmı s2000'in kategorisi yok
Demek ki alıcısı var ki o fiyatlara, sahipleri de yazıyor. Kime ne? Bize ne? İyi araba iyi para. Ha; eşine dostuna arabasını övdürüp, "on numarayız yeaa" diye geçinenler var. Ona kuruş vermem bak. O ayrı mesele.
Drive to win!
O zaman 0 alsaydiniz 2009 da 5 sene tertemiz baksaydiniz. Akil kari olup olmadigina karar verecek merci alicilardir, alici da olduguna gore akil karidir. Butun alanlar aklindan yoksun insanlar mi ? Pertleri ivirlari zivirlari saymiyorum ama insanlar kendine baktigindan daha iyi bakmis bu arabalara senelerce, 0 i da olmayan bir araba, sevilen bir araba.. Ee? Fiyatini bicer, almazsin satamaz duser belkide. Piyasayi belirleyen alicilardir aslinda, saticilar degil.
öyle bi arabaki doğru fiyat verirsen satılamama gibi bi durumu yok
:S
zaten böyle devam ederse ancak bizimde hayallerimizde kalmaya devam eder
yada loto tuttururuz![]()
ne kadar doğrudur sene 2009 falan 207 RC kafa kafaya takas gelen s2000 piyasasını söyler durur tanıdıklarım. klasik arz talep meselesi alan memnun satan memnun ne yazarsan yaz talep olduğu sürece bu fiyatlar bana göre burda bile kalmaz daha tırmanmaya devam eder. şuan hondanın s2000 den tut 1.4 is civic e kadar piyasanın durumunu zaten görüyosunuzdur. artık piyasada sıfırı olmayan her nadir bulunan araç bu fiyatların daha kat ve katını edeceğini düşünüyorum. 207 RC - LE MANS gibi mesela, 106 GTİ bile bu 25 li fiyatları aşmaması zor. bu zamana kadar gelinen nokta hep bunu gösteriyor çünkü.
Ben de alıcı olduğu müddetçe her fiyat istenebilir diyorum.
10 sene daha böyle olmayacak tabii ki, kilometreleri artıyor, ömürlük parçaları eskiyor, busüre zarfında kazalarda oluyor tabii. Top seviyede ki son 3-4 seneleri. 10 sene sonra çocuklarımıza anlatırız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)