olay otomatik olarak böyle oluyor ama, orda burda S2000 böyle şöyle, yok EP3 daha iyi,yok yürümez,yok gereksiz,yok boş araba,donanım fakiri,yok teneke vs. vs.....
Yahu araba sonuç olarak Honda, McLaren değil bu. Donanımı dönemine göre de şimdiye göre de boş. Kalitesi çok üst sınıf değil, bunları görmemek için zaten kör olmak lazım. Şekli güzel, performansı iyi.. Fiyatı şu. Tutup da hiçbir araç için "fiyatı tavan yaptı, lanet olsun yeter artık, zaten tırt bir araba neden bu kadar pahalı" diye konu açmadım, sürekli bu şekilde konuşarak insanların kafasında "ulan bu S2000 harbiden böyle almayalım" imajı yaratılıyor etrafta. Her zaman diyorum hatta araç içinde kullanırken bile diyorum, çok daha iyi araçlar var alınabilecek; ama araba sırf bu kadar spekülatif olması dolayısı ile bile cezbediyor insanı, özel bir araç gibi hissettiriyor çünkü herkes hakkında birşey konuşuyor, gören bakıyor bi daha bakıyor, ve sadece Türkiyeye özgü olarak (çünkü sayı olarak az var, temiz olarak hiç yok) fiyatı da yüksek....
i dont understand ur fuckn brain![]()
hak hukuk görmüyorum zaten. ünal turanmış vırık cırık her kimse piyasada 14 lük arabaya yay jant yaptı diye 19 yazıyorsa o adamın ve alıcının problemidir. bize o arabayı almamak düşer. bu s2k içide geçerli. aynı mantıkta satılan bir s2k beğendiyseniz fiyat uygun değilse almazsın olur biter. ama devamında haydi hoppaaa tt ye gireyimde s2k ları biraz boklayım olmamalı. ben mesela 30-36-46 m3 çok severim. şimdi ankarada yüzde 90 ı ulus cebeci pavyon king diyip boklasam elime ne geçicek ? piyasa mı düşecek ?
lafın özü herkes istediğini alır. ister 50 lik malı 100e alır ister 40 a alır. he ben honda hastası bir adam olarak tasvip ediyor muyum rakamları hayır. alır mısın ? evet. çünkü tek hayalim.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Estafurullah dostum, katılmayan da olabilir illaki. Bu kadar abartılmasını anlamıyorum ben. Tamam eyvallah ben de hondayı seviyorum, teknolojisine; performansına saygı duyuyorum ama ne bu bukadar kardeş, kardeşi düşman edecek kadar? Bırak yahu alan alsın, satan satsın. Diğer arkadaş yorum yapmış benim gönderime. E donanım fakiri hondana serbest piyasa diyebiliyorsan ben bmw'me istediğim fiyatı koyarım. Ha bmw de örnek ha. Mazda sahipleri de koyar, wv sahipleri de, peugeot sahipleri de. Yok sunroof yokmuş yok bilmemne diye aranma o zaman. Hevle vela..
Vallahi bende marka fanatikliği yok kardeşim, Bmw'yide seviyorum, Hondayı'da, Mazda'yıda. Bildiğim iyi araba=iyi para. Bunu bilir, bunu söylerim. Herkesin fikrine saygım var. İlk yazdığın post abes olmuş sadece. Geri kalana katılıyorum.
Drive to win!
onat kardeşin11 e arabasını aldı. 102 bin km de 2. sahibinde. iç kısmında nokta hatasız. kasada kozmetik düzeltmeler farzdı. ben ellemedim orj bozmadım. sonra para sıkıntısı yaşadım okulum için sattım. sattığım adam erman arseven konya camiası bilir. pırlanta gibi çocuk. 2-3 ay sonra konuştuk sen nasıl bir araba almışsın birader dedi bana. orj sinyallerine kadar duran bir araçtı. ben bu arabayı aldığımdan düşüğe sattım ermana. bende bilirdim 14 yazmayı ki hak ederdi bence. ama ben rahat uyuyamazdım. he dicekler ki alan memnun sanane. olsun ben fırsattan istifade etmem. sevmem böyle bir ticareti.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)