User Tag List

Sayfa 16/36 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
672 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sana diyorum ki o parayı o arabaya vermem o arabaya 100 bin veren 200 bin verir corvette alır üstünü açar gezer diyorum.
    Mesele üst açmaksa m3 cabrio alırım yada tt yada z4 ne biliyim onları alırım.
    Ama sen acık acık söylemesende ben anlıyabiliyorum senin ne yapmak istedigini üstünü açarım vtec aça aça giderim kavsakta da yanı verir giderim diyorsun bu kadar basit.En son senin yapmak istedigini yapanları gördüm cok yakın arkadaşlarım yaptılar s2000 aldılar kanka bak dikkat edin dedim tamam tamam dediler gecen de beni arıyorlar kanka cekici varmı ne oldu dedim kaldırıma patlamışlar bu kadar net. altında olunca emin ol o digerleri gibi sende yanı vericeksin.
    '' 100bini veren 200binide verir '' bu nasıl bir mantık arkadaşım ? O zaman 200bini veren 300de verir...Hazır paraya kıymışken F430 alalım senin mantığına göre.

Ayrıca hayatında Corvette'e bindin mi sen,kontrolünün ne kadar zor olduğunu biliyormusun, yıllık vergisi ve yakıt tüketimi kaç para haberin var mı ? Masrafı S2K ile aynı olsaydı garajımda duruyor olurdu bir tane siyah C6..
    Ayrıca orta halli geliri olan biri S2k'ya binebilir ancak M3,Corvette falan ocağını söndürür.
    Benimde hiç haz etmediğim bir araç ama kabul etmek gerekir ki piyasanın en popüler aracı.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi goz gezdirdim fiyatlara yurt disindada durum boyle sanirim.biz erkek milleti olarak cok bagiran seyleri seviyoruz galiba yatakta kariyi otobanda hondayi gibi
    ahahuadhuahahuahauhahaha imzalık olmuş bu
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Silvia17
    Misafir
    Orta halli geliri olan s2000 binseydi eger sokaklarda tofaslar tipolar broadwayler kalmazdı arkadaşım.'-
    Benim söyledigimi sen anlamamışsın bu kısımda ''100bini veren 200binide verir ''.Ben dedim ki o araca 100 bin veren adam kafayı yemiştir delidir manyaktır gider 200 bin corvette verir mantıgı ile yürüdüm.

Corvette kullandım arkadaşım merak etme bizim okulda sagolsun istemedigin kadar var ve cok yakın arkadaşımdada var anahtarları masam da duruyor corvette unut farz edelim olayı m3 yada z4 getirebilirisn.HALEN DE DİYORUM ***** sitede suan 100 binlerde gezen araçların 70 binlere gerilemesi lazım ki diger arabalara yazık oluyor

Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    '' 100bini veren 200binide verir '' bu nasıl bir mantık arkadaşım ? O zaman 200bini veren 300de verir...Hazır paraya kıymışken F430 alalım senin mantığına göre.

Ayrıca hayatında Corvette'e bindin mi sen,kontrolünün ne kadar zor olduğunu biliyormusun, yıllık vergisi ve yakıt tüketimi kaç para haberin var mı ? Masrafı S2K ile aynı olsaydı garajımda duruyor olurdu bir tane siyah C6..
    Ayrıca orta halli geliri olan biri S2k'ya binebilir ancak M3,Corvette falan ocağını söndürür.
    Benimde hiç haz etmediğim bir araç ama kabul etmek gerekir ki piyasanın en popüler aracı.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin kanin hizli kayniyor kardesim typer ariyosun bide sanirim konuya bakilirsa, typerda bundan 3 4 sene once 35falandi en kral typeri 37ye aliyodun simdi 44 45 gidiyor

Silvia17
    Misafir
    35 ile 45 arası nerde 70 bin ile 100 bin arası nerde yazarken bari biraz mantıklı yaz bana laf söylemek için boşa konu doldurma lütfen!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ibretlik post

Silvia17
    Misafir
    İşte bu Benim noktayı koydugum yeri paylasmıssın
    Suan 70 bin olan 100 bin
    typer larda 35 bin olan 45 bin de s2000 ler cok deli bir artış yaşadılar

Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ibretlik post

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parası olan alıp biniyor, kimseye de zorla satılmıyor yani bu böyle gelmiş böyle gidecek bir ara Vti piyasası muhabbetleri oldu, şu sıralar s2k. Ne gerek var sayfalarca uzatmaya. Alan memnun satan memnun bize laf düşmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vti a da diyolardi 16 17 18 diye 30a kac tane vtec satildi sanirim yukardaki gazete kupuru 2008-2009 falan yani sifirinin uretildigi zamanlar .o zaman ucuz olmasi normal çünkü 2009u cikiyodu sıkıntı yoktu simdi sifiri uretilmiyo en son 5 yil once üretildi.hala temizinin para etmesi cook normal vtecin temizine hala 30 veren var.diyorum ya arz talep ilgi alaniniza girmiyosa şikayet de etmenize gerek yok

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ve kafamdaki fikri söylemek gerekirse mesela corvette alacağıma s 2000 daha mantıklı ayrıca trilyonluk biri olsam 911 carerra turbo yerine yine honda 2000 derim

S2000 lerin şimdiki piyasa fiyatları bana göre satana anasının ak sütü gibi helali hoş olsun parası olmayıp s2000 alamayanlar ya da parası olup neden bu kadar yükseldi diyenlerde gitsin başka araba alsın yahuuuu sanki millet arabasını ucuza satmak zorunda arkamla gülüyorum
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olaya bak ya arabanin fiyati yuksek diye konu aciliyor oncelikle hicbir arac bu fiyata bu ilgiyi cekemiyor ulkede, yanina M3 le evoyla maseratiyle gelsen istinye parkta bile insanlar onlari birakip s2kya bakmaya basliyorlar. Bu nedense bizim ulkeye ozgu cozebilmis degilim. S2000 alacagima Corvette alirim diyenler icin; 1 tl yakan araca benzin koyacak ve binlerce kusur vergi verecek paran varsa zaten burda konuya s2000 pahali deme hakkin nerden geliyor? SLKydi Z4 idi gak guk gibi araclarla kiyaslamaya bile girecegini dusunmuyorum, spec veya teknik olarak degil, uretimi bitmis, dunyada efsane kabul edilen, tamamen surucu ve performans odakli uretilmis bir otomobille , seri uretimi halen devam eden roadsterlari ancak otomobilleri sadece bir yerden bir yere goturmeye yarayan ulasim araclari olarak goren insanlarin dusunecegi seydir.

Fiyati neden artti? Ulkede temiz sayilabilecek kac tane S2K var? Uretim yok. Neyinize batiyor bu fiyatlar, almak istemiosan bakip gecersin, alicaksan da lafini etmezsin piyasa bu der gecersin. 3 ay almayin bekleyin bakin nasil ucuzlayacak diyorsunz, deli gibi S2000 ariyorsunuz forumda konu olmus 400 sayfa, baska hangi arac ustune bu kadar konusuluyor? Gercekten garip ya insanlar kac paraya isterse satar bunun ustune spekulasyon yapmak nedir paran varsa gelir pazarlik yapar alir/almazsin gider baska bisey alir artik icinden mi gecersin, el mi sallarsin napicaksan yaparsin. S2000 konusuna neden yaziyorsunuz madem bu kadar kiyaslanacak arac varsa

Napalim yani? 90 a giden arabayi 70 e mi verelim siz kiziyorsunz diye her kose basinda popcorn gibi patlayan s2000 ler sagolsun temizler degerleniyor. Biseyin uretimi bitmis, sayisi azalmissa onu var olan modellerle kiyaslamak sacmaliktir, gidip alin sifirini bulabiliyorsaniz.

100 bin veren kafayi yemistir size gore. Bana gore de 69 mustanglarin 100 bin dolar degil 20 bin tl olmasi lazim zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve emre vurdu gol oldu imzami atarim

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonra döndüm ve dedim ki iyiki almışım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve emre vurdu gol oldu imzami atarim
    Dogruya dogru, Deawoo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #296 isyan postu

Bizim millette huy şöyle, alırken bokla öldür, piyasanın en altından almaya çalış.

Satarkende en yüksek fiyattan sat.

Çakal milletiz yapıcak bişey yok. Zamanında 50li rakamlara E46 M3ler varmış, şimdi onlarda 80-100 arası.

S2000de anlam veremedigim olay şu:

100bin veya hangi rakamsa işte veriyosun, ee... Aracın üstünü kapattıktan sonra tenteyi kilitleyen mandalları elinle kitliyosun. 100bin liralık araç buna değermi ?.. Konsolunda herhangi bir donanım yok, ekran vs hiç bişey yok. Boş resmen ama bizim millette yanlama, kesici aşkı oldugundan maalesefki tutulan bi araç haline geldi. Facebookta ergenlerin hayali durumuna geldi bu araç, zaten facebook yönetiyor resmen hayatımızı.

Euro Civic'ler neden tutulmuyor normal iES'lere oranla ?? Tip yok filan diceksiniz. Halbuki boş iES'e verilen parayla 4disk frenli, sunrooflu, airbagli Euro Civic alınabilyor ama gel geleim bizim milletin huyları cidden deişik. Boş arabaya para bayılmayı severler. Dolu VTEC'ler 30bin lira, stock neneden VTEC'lerde 30bin lira. Örnek çok dahada neyse...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    #296 isyan postu

Bizim millette huy şöyle, alırken bokla öldür, piyasanın en altından almaya çalış.

Satarkende en yüksek fiyattan sat.

Çakal milletiz yapıcak bişey yok. Zamanında 50li rakamlara E46 M3ler varmış, şimdi onlarda 80-100 arası.

S2000de anlam veremedigim olay şu:

100bin veya hangi rakamsa işte veriyosun, ee... Aracın üstünü kapattıktan sonra tenteyi kilitleyen mandalları elinle kitliyosun. 100bin liralık araç buna değermi ?.. Konsolunda herhangi bir donanım yok, ekran vs hiç bişey yok. Boş resmen ama bizim millette yanlama, kesici aşkı oldugundan maalesefki tutulan bi araç haline geldi. Facebookta ergenlerin hayali durumuna geldi bu araç, zaten facebook yönetiyor resmen hayatımızı.

Euro Civic'ler neden tutulmuyor normal iES'lere oranla ?? Tip yok filan diceksiniz. Halbuki boş iES'e verilen parayla 4disk frenli, sunrooflu, airbagli Euro Civic alınabilyor ama gel geleim bizim milletin huyları cidden deişik. Boş arabaya para bayılmayı severler. Dolu VTEC'ler 30bin lira, stock neneden VTEC'lerde 30bin lira. Örnek çok dahada neyse...
    Yanlis dusunce degil ama bunu ilerletirsek; F430 da bombos. O paraya S65 Amg alinir dolu dolu binilir. Boyle devam eder ornekler...

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu kafanızı yormayın bu kadar arkadaşlar...kedinin ulaşamadığı ciğer mundar hesabıda olmasın.parayı veren kendi parasını veriyor , alan memnun satan memnun.bu ülkede trilyonluk , milyarlık zengin adam çok...gözünü bile kırpmadan bu paraları verebilecek insanlar var.önceki sayfadada yazmıştım , arz-talep meselesi bu ve serbest piyasa.bana bugün para çıksın piyangodan ertesi gün alırım mesela en iyi s2k'yı.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedense bu s2000ler bitek Türkiye'de efsane durumuna geldi ve bu fiyatlardan satılıyor. Şuan Amerika'da yaşıyorum en baba alacağınız s2000 max 20bin dolar. Bence Türkiye'de bukadar fiyatının artmasının sebebi vergi avantajı sadece. He bide alan adamlar belli siz hiç bu camiya dışından alan hatta alan demiyelimde şuanda sahip olan kaç kişi tanıyorsunuz ? ( Hiç gazlamayan etmeyen )

Burada S2000 birazcık kadın arabası gözüyle bakılıyor. Ben sadece yaşadığım ufacık şehir olan Port Clinton'da 3 teyze gördüm (50 yaş civarı) s2000 kullanan
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre gerekli her şeyi yazmış yeterli cevap olmalı artık böyle boş bir konuya

S2000 i boklayıp fiyatını düşürmeyi denemek güzel , değişik bir çabadır. Ben de farklı araçların piyasası düşsün diye boklama konusu açılsın diyorum. Kim neyi istiyorsa yerin dibine sokalım maksat fiyatlar düşsün

İzmir güzelbahçe , şehire uzak. Yolları berbat ötesi , ulaşım zayıf , yeterli tesis yok , evler güzel müstakil ama bahçe kapısı kendim açıp çimini kendim sulayacağım yazık günah eder mi o kadar para o evler . Bence 120 metre kare apartman dairesi fiyatına satılmalılar

Bu paragrafı okuyup ne yapmaya çalıştığını ve ne kadar aptalca durduğunu anlar umarım bazı arkadaşları...

Her ürün için geçerlidir arz talep meselesi. Alıcı olduğu sürece trilyona da satarsın , 69 model mustang örneği gibi.

Parası olan adam merak etmeyin , m3 de alıyor kullanıp tadını çıkarıp , z4 de alıyor , satıp tt de alıyor , s2000 hoşuna gittiyse onda kalıyor S2000 güzel demek , param yetse alır binerim keyifle demek , diğer seçeneklerden iyi bir araç demek değildir.
    Ülkemizde az bilinen Driver's Car - Sürücü Arabası kavramı vardır. Saf sürüş zevki baz alınır , sürücüyle araç arası iletişim , ruh , karakteristik çizgiler vs vs diye gider liste. Ama asla neden ekranı yok bunun diye eleştirilemez sürücü arabaları saçmadır Neden popodan masaj yapmıyor , koltuğu hafızalı değil , tentesi tam otomatik değil bilmem ne

Bu eleştriler bu araçlara yapılmazlar dünya genelinde , verdiği zevktir değerleri ve zevke paha biçmeye çalışmak saçmadır. Kişi aldığı zevke göreceli olarak imkanının göreceli yüzdesini ayırabilir.
    Örneğin ; Golf sporu , sana çok aptalca gelebilir. Oradan oraya kendi attığım topu bir deliğe sokacam diye koşuşturmak için para mı verecem lan daha neler diye bakabilirsin. Golf kulubu üyeliği ile ilgili fiyatları eleştirmen sonuca etki etmez Halısahaya gitmek daha mantıklı , güzel , keyifli demen de sonucu değiştirmez.

Örnekler uzar gider , S2000 üretimi kalkmış. Temizi sınırlı sayıda kalmış. Tüm zamanların özel Driver's Car - Sürücü Araçlarından biri olarak kabul edilmeye devam eder. İnsanlar da özel bir zevke özel bir para vermeye istemeye - sonuna kadar haklı olarak - devam eder.

Bana sorarsan , e46 m3 de başkadır , subaru'nun boxer sesi de başkadır , evo yüklemek de başkadır , TT de güzeldir , Z4 de severim , Z3 bile beğenirim. Listem uzar gider. m3 parasına 200sx alıp full yükleyip harika bi performans aracı haline getirebilecek olduğumda , m3ler çok para demem. Başkadır keyifleri , durumum yettiğince hepsini yapmak isterim. Type r alıp turbolar s2000lerin yüzüne bakmam , DEMEM Kalın sağlıcakla.
    -Fırat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)