User Tag List

Sayfa 19/36 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
672 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: s2000 Devasa Fiyatlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bertone vardı kardeşim. Bertone 210 beygir benim. İsteyen varsa da şile yolunda vsa sız s2000 alan gelebilir kapısabiliriz.Yanlız boşa yarışmam onu da söyliyeyim.
    Cünkü denemek isteyen cok oldu denedik yendikte yenildikte.
    ya kardeşim tamam yenebilirsin yenilebilirsn vsa sız diyosun konu bu değil geçmek geçilmek değil mevzuyu anlayamamışsınız hala cebinde paran varsa zevkine göre araba alırsın birisi açtı konuyu para yok s2000 pahalı ee pahalı napacan yani olay bu ama sen diyosun ki geçerim yenerim normal yola çıkın bakalım kim yencek

Silvia17
    Misafir
    İşte bende onu diyorum Kardeşim s2000 pahalı ama yapılacak birşey yok insanlarım talep ediyor fiyatlar yükseliyor bu kadar yani gerisi yalan. !

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes S2000 almak için yanıp tutuşmasa bu forumda 550+ sayfalık S2000 sorgulamaları konusu olmazdı bu 1. Fiyatı en çok irdelenen araç olmazdı. Piyasada bu kadar konuşulmazdı. Bu 1+1 daha 2. Ben aracı eleştirmenize birşey demedim konunun başındaki tepkimi anlatamadım sanırsam? Eleştirdiğim nokta S2000 fiyatlarına söylenenler. Pahalı olabilir,pahalı da, Türkiye şartlarında 90 bin 100 bin TL para demek ciddi bir mebla demek,ancak aracın piyasası şu an bu durumda, eskiden 70 bin TL idi,şimdi 90 bin TL, öyle veya böyle bir şekilde fiyatı arttı, bunun için gelip konu açmak, S2000 kötü araç,bu paraları hak etmiyor demek - elbette ki hür iradenizdir yazabilirsiniz - piyasayı düşürme amaçlıdır sadece.

S2000'in üretiminin bitmiş olması, S2000'e olan talep bittiği için olmadı bu arada. Öyle olduğunu düşünüyorsanız yeniden araştırmanızı öneririm. Dönemde genel olarak spor araç satışları gerilediği için kaldırıldı.10 sene boyunca üretilen ve kasa değiştirmeyen bir araç demek, üretim ve satışta başarı demek. Yeteri kadar talep görememesi spor araç olduğundan dolayı. Honda'nın satış & pazarlama stratejilerinden dolayı vs. vs. evet talep azlığından dolayı kaldırıldı ama bu kötü bir araç olduğu bulgusu değildir.

Son olarak i8 gibi saçma bir araç hiçbir zaman almayacağım için görmezsiniz o tarz yorumları merak etmeyin

550+ sayfalık sorgulama sayfasının yarısından çoğu s2000 sahiplerinin kendi arasında muhabbeti.. s2000 bine olan talep o kadar azaldı ki çıktığı platformun masrafını karşılayamadığı için kaldırıldı. mx-5 dediğiniz araçta seneler boyunca ufacık makyajlarla senelerce satıldı ama bu onun deli gibi sattığı gibi bi sonuç doğurmaz. keza dediğiniz gibi talep azlığı da kötü bir araç olduğu olgusunu doğurmaz.
    fiyat konusu zaten beni ilgilendirmiyor benim almak gibi bir düşüncem yok o yüzden en başından belirttim bunu. alan varsa bu fiyatlardadır bunu tartışmak manasız.
    hiç bir araç kusursuz değildir ve eleştiri yapılırken fiyatına göre bu kusurlar ortaya çıkar. şimdi size linea nasıl araba desem neler neler duyarım ama 5000bin liraya satılık var bir tane desem herkesten önce satın alırsınız. fiyat çok yüksek olduğu için ufacık kusurlar bile göze batabiliyor ve insanlar bunu dile getirebiliyor.

i8 sizin için saçma bir arabadır değerini haketmiyordur, s2000 başka biri için bu yüzden bunu yazan birine çullanmak mantıklı bir hareket olmasa gerek.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abiler kardeşler napıyosunuz aklınız başınızdamı

pahalı ucuz alan satan düşünsün bırakın yaw alan adam üçünü beşini düşünmez satanda yapmayın

konuşulacaksa her otomobil konuşulur bu şekilde piyasası yüksek yada düşük olan kandil gecesi kalp kırmayın bırakın teneke parçası sonuçta ne fanatiklik yapmak lazım nede körlemek lazım saygı duymak gerekir görüşlere
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 is bence 15 ten fazla etmez ama ünal turan diye biri çıktı bastı jantı çaktı komple boruyu çekti yetmedi tavana kadar çıktı egzoz 22-23 lira fiyat çeker oldu 1.4 arabaya hayırdır ya clio rs var o paraya 2.0 172 hp neyi yaşıyor bu millet bnce 1.4 civiğe o paraları veren arkadaşlara söleyin sonuçta s2000 bu hem şekil hem hızlı bence o parayı hakediyor

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slk yı z4 ü o söylemedi ki. o sayfalara dön oku bak. slk z4 dendiği için oradan yürüdü emre de. oda diyorki slk z4 sıradan araçlar. ben 80 verir s2k alırım sen 250 bin verir slk alırsın. o bana sıradan gelir diyor. s2k o kadar sıradan değil diyor. ki slk amg z4 m olmadığı sürece aynı hissi verme şansı yok kanımca.
    Tamam abi eğer SLK-Z4 ona sıradan bi araç olarak geliyorsa zaten burda 40 kişi tartışsak bu konunun içinden çıkamayız.

Accord'un Audi A4 ve BMW 5 kasadan daha kaliteli olduğunu bu forumda okumuştum.
    Honda'nın malzeme kalitesinin Mercedes'ten daha kaliteli olduğunu bu forumda okumuştum.
    Civic'in Passat'dan daha iyi bi otomobil olduğunu bu forumda okumuştum.
    Stock Civic VTİ'nın stock İbiza Cupra'nın içinden geçebileceğini bu forumda okumuştum.
    Bunları okuduktan sonra bunu okuyunca çok fazla şaşırmadım Onat emin ol buna.

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    550+ sayfalık sorgulama sayfasının yarısından çoğu s2000 sahiplerinin kendi arasında muhabbeti.. s2000 bine olan talep o kadar azaldı ki çıktığı platformun masrafını karşılayamadığı için kaldırıldı. mx-5 dediğiniz araçta seneler boyunca ufacık makyajlarla senelerce satıldı ama bu onun deli gibi sattığı gibi bi sonuç doğurmaz. keza dediğiniz gibi talep azlığı da kötü bir araç olduğu olgusunu doğurmaz.
    fiyat konusu zaten beni ilgilendirmiyor benim almak gibi bir düşüncem yok o yüzden en başından belirttim bunu. alan varsa bu fiyatlardadır bunu tartışmak manasız.
    hiç bir araç kusursuz değildir ve eleştiri yapılırken fiyatına göre bu kusurlar ortaya çıkar. şimdi size linea nasıl araba desem neler neler duyarım ama 5000bin liraya satılık var bir tane desem herkesten önce satın alırsınız. fiyat çok yüksek olduğu için ufacık kusurlar bile göze batabiliyor ve insanlar bunu dile getirebiliyor.

i8 sizin için saçma bir arabadır değerini haketmiyordur, s2000 başka biri için bu yüzden bunu yazan birine çullanmak mantıklı bir hareket olmasa gerek.
    Tamam kardeşim kalp kırmaya,tartışmaya gerek yok... Daha fazla yazmayacağım, i8 benim için saçma bir araç , fiyatı da aşırı pahalı, ama ben bunun için konu açmıyorum. Olay özetle bu. S2000 Türkiye'de değerli bir otomobil,dünyada nasıl boşverin, ben verdiğim parayla max keyif ve ilgiyi alıyorum, sayısı az, temiz olarak kalmadı ve aracım emsallerine göre oldukça temiz. Bu sebeple satmak istesem bende bu fiyatlardan satarım artık.

Buradaki durum, piyasayı düşürme amaçlı olarak yapılıyor diye nitelendiriyorum ve doğru bulmuyorum olay bu.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sözün zaten tüm konuşmanın geneli olmuş.
    aynen öyle. bende bunu diyorum herkesin sevgisi fanatikliliği kendine. bende hastasıyım ölmeden binmezsem gözüm açık gider. nolcak şimdi ? sana saçma gelen bana gelmez. fiyatı eleştirin beraber eleştirelim. tutupta teneke dediniz mi orda iş değişir.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 sayfa sorgulama olması s2000'in bir efsane olmasından dolayı değil, 10 arabadan 9'unun patlak çıkması yüzünden olabilir.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet uzaya çıktı yakinda ev yapip orada yaşayacak siz burada s2000 fiyati tartisiyorsunuz . 100 milyara satan ve 100 milyara alan var mi ? Var . E hala bu neyin tartismasidir ? Ya da sonu nereye varacak saticilar fiyatları düşürüp alicilar mutlu mu olacak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    500 sayfa sorgulama olması s2000'in bir efsane olmasından dolayı değil, 10 arabadan 9'unun patlak çıkması yüzünden olabilir.
    işte tam olarak bu noktada fiyatlar artıyor. Temiz araba yok. Temiz araç isteyen de paraya kıyacak. Durum bu.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 e laf edenlerin cogu alacak parayi buldgunda hemen alir

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam abi eğer SLK-Z4 ona sıradan bi araç olarak geliyorsa zaten burda 40 kişi tartışsak bu konunun içinden çıkamayız.

Accord'un Audi A4 ve BMW 5 kasadan daha kaliteli olduğunu bu forumda okumuştum.
    Honda'nın malzeme kalitesinin Mercedes'ten daha kaliteli olduğunu bu forumda okumuştum.
    Civic'in Passat'dan daha iyi bi otomobil olduğunu bu forumda okumuştum.
    Stock Civic VTİ'nın stock İbiza Cupra'nın içinden geçebileceğini bu forumda okumuştum.
    Bunları okuduktan sonra bunu okuyunca çok fazla şaşırmadım Onat emin ol buna.
    bak honda fanatiği biriyim. hiçbir accordu tercih etmem bir merconun yanında. hiçbir civic passattan iyi değildir. stock vti stock çupradan geçer mi bence imkansız. malzeme kalitesine gelince 94 model ex aracımda 1 cm bile çizik, deforme yoktu. o konuda mütevazi olamam.

iş kişiye yaşattığı tatmine gelince, benim tüplü ex aracım hiçbir aracın bana vermediği tatmini veriyordu. o derece sevdiğim bir araçtı. 0 güncel kasa astra alma şansım oldu ex i satarak. dokunmam dokundurmam dedim. iş orada değişir yani. yadırgamamak lazım.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

görüşüne saygı duyuyorum arabaya da saygı duyuyorum ama 10 tane s2k param olsa almam ben ısınamadım nedense alana da satana da saygı duyarım ama zevk meselesi
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gece kandil. Dualar kabul olurmus. S2000'lerin daha da değerlenmesi için dua edicem

Şaka bi yana, bu vesile ile hepinizin de kandili mübarek olsun

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte tam olarak bu noktada fiyatlar artıyor. Temiz araba yok. Temiz araç isteyen de paraya kıyacak. Durum bu.
    Aynen ama 80 bin trameri olan arabaya 85 bin yazmış. Bu da demek ki, temiz s2000ler patlak s2000lere örnek oluyor. Şahsen kötü araba vs. demicem alırım kesinlikle ama fahiş fiyata boyasız alıp garajda yatırmam, tramersiz boyalı alır keyfini çıkarırım.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arz talep meselesi

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Silvia17
    Misafir
    Bak sen cok daha yanlıs bi yere hitap ediyorsun Ünal Turan bu işin en iyisi diyebiliriz buna keza modifiye yapılan araba para eder çünkü parça parası da var emekte var ama s2000 al 9000 de devir cevir her kavsakta yanla araba 5000 bin lira deger kazansın 1 ayda Hayırdır sen ????

Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 is bence 15 ten fazla etmez ama ünal turan diye biri çıktı bastı jantı çaktı komple boruyu çekti yetmedi tavana kadar çıktı egzoz 22-23 lira fiyat çeker oldu 1.4 arabaya hayırdır ya clio rs var o paraya 2.0 172 hp neyi yaşıyor bu millet bnce 1.4 civiğe o paraları veren arkadaşlara söleyin sonuçta s2000 bu hem şekil hem hızlı bence o parayı hakediyor

Silvia17
    Misafir
    Abi kusura bakma ama suan cevimde 100 bin lira olacak emin ol son alacagım araba olur diyebilirim.
    Yanlayacaksam gider silvia alırım yada ne biliyim gaza mı basıcam gider typeR alırım motoru doldururum ne biliyim üstünü accaksam da gider z4 yada 350Z Alırım bu kadar yani

Sadece bu düşüncelerim s2000 için geçerli degil mesela rocco yuda sevmiyrum ama 2.el fiyatı normal sıfırı cıkmasa fiyatı gene yükselse gene almam gene almam roccoyu

Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)