@Arda ; çaktırma panpa bende hiç duymadım Sofular köyünü ama tahmin ettiğim, herkesin patladıgı bir viraj var herhalde orasıdır![]()
@Arda ; çaktırma panpa bende hiç duymadım Sofular köyünü ama tahmin ettiğim, herkesin patladıgı bir viraj var herhalde orasıdır![]()
arkadaşın s2000 le ciddi sıkıntısı var acaba hiç sürdü mü yada koltuğuna oturdu mu![]()
Sen iyi dönmüşsün cok yakın bi arkadaşımız o virajı döndükten hemen sonra öldü gecen sene tam bu zamanlarda.Beyaz renk ford ile.Bi tane de bi arkadaşımız 350z ile aynı refüje vurdu.
Bu da kanıtı !
Jandarma Ceset Üzerinde Hareket Çekti - YouTube
Beyler asiri derece de sacma salak konusmaya baŞladiniz sİzİnde bİr gÜn bİ arkadaŞiniz her gÜn geÇtİnİz yolda ÖlÜrse gÖrÜrsÜnÜz ne oldugunu neler hİssettİgİnİzİ.saÇma salak arabalar İle sacma salak hareketler yapmasinlar dİye yazmiŞtim en baŞta belkİ okuyanlar gÖrmÜŞtÜr. 34 vab ... Plakali bİ s2000 İle yolda yariŞmiŞtik ayni gÜzargahta cocuklari durdurdum yapmayin dİye dİkİzden gÖrÜyorum ne kadar kaydiklarini cÜnkÜ benİm demek İstedİgİm bu arkadaŞ İtİŞ abİ olay bu kadar net! Ya bana yetİŞmeye ÇaliŞtiklari sirada benİm arkadaŞim gİbİ olsalar kendİmde vİjdanen rahatsiz olurum yada sİz kendİnİzİ Örnek alin arkanizdan sİze yetİŞmeye calisan bİr araba kaza yapsa Ölseler ÜzÜlmezmİsİnİz heeee sİzlere soruyorum
Konuyuda burda kapatıyorum bir daha da kimseye cevap yazmayacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)