Bunlar hep hormon fazlalıgından.![]()
Mesela hormon fazlam var, 3gün karın çalışıp 1 gün omuz çalışsam gögüsüm şişer mi?
Omuz başları ve trapez çok iyi duruyor![]()
Maşallah, bel ve omuz orantısı mütiş.
yav olgar kendi işine bak. ben burda kimseye şunu yap bunu yap die zorlama yapmadım.
burda herkes gibi yardımcı olmaya çalıştım. onat, serkan, hilmi , ahmet falan nasıl yardımcı olmaya çalışıyorsa.
spora başladığımla şuan ki halim arasında dağlar kadar fark var ( yaşadığım sakatlıklar, özel sıkıntılar nedeniyle sporu uzun bir süre bırakmama rağmen).
ayrıca herkes gibi yardımcı olmaya çalıştığım arkadaşlar burda benim hakkımda herhangi bir kötülemede bulunmuşmu?
yardımcı olmaya çalıştığım kişilerin bir kaçını yazayım
kemal ertek
ertuğ
kadir özer vs vs daha bir çok kişi var.önceki sayfalarda var. görürsün kişileri. konuş bakalım onlar ne diyecek
herkesin genetiği oyu buyu farklıdır. belki kür yapsam yaramıcak bana yada başkası yapsa onada yaramıcak. bu demek değildir ki yanlış yönlendirme de bulunuyorum vs.
birşey yaparken, birşey alırken vs vs en ince detayına kadar araştırıyorum (kullanıcı yorumları, bilimsel makaleler, vs vs )
mesela şöyle bir örnek vereyim.
neden şuana kadar hiç ilaçlar hakkında herhangi bir şey yazmadım?
kür yapmadım yapma ihtiyacı duymadım bu sebeptende araştırma gereği duymadım ve bu yüzden tecrübem olmayan, araştırmadığım bilgi edinmediğm hiçbir şey hakkında birşey yazmadım. yazmamda.
madem bukadar taktın konuya bakar çıkarım. kim ne yapıyorsa yapsın.
neyse cevap verme boşuna uzatma konuyu. Bu da son mesajım.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
flexamin kendi bildikleri dogrultusunda elinden geldigince yardimci olmaya calişan bir kişilik bence. kişinin su anda hangi durumda oldugundan ziyade nerden nereye geldigi daha önemli. ben bile çok çok bişi bilmesemde bende işe yarayan teknikleri soranlar ile paylaşiyorum genelde. güzel bir paylaşim ortami var burda , yalan yanliş ya da yasakli bilgi paylaşmadikça konuyu baltalamamak lazim..
Bence sen bu konuyu sadece okusan daha iyi olur, hatırlıyorum zamanında da antalyadan ugur abiye sarmıştın. Amacın sadece ortalık karıştırmak , koy fotonu al maşallahını geç, niye adama bulaşıyosun ki?Bir abim en büyük erdem alçakgönüllüküktür derdi.
Daha 1 yılın bile dolmadan, eklemlerin bile spora alışmadan yapmadığın kür vurmadığın kimyasal kalmamış (ki istediğini yapabilirsin kendi iradendir kimse karışamaz) kendi halinde çabalayan, insanlara yardımcı olmaya çalışan birisine gereksiz gövde gösterisi yapıyosun , en çok ben biliyorum tavırlarındasın. 2 sene önce sana pullover deseler o ney derdin şimdi şurda şu yaptığına gerek var mı? isterse kolun 50 göğsün 130 olsun?
not: Aylardır konuya yazmıyordum , benim gibi üşengeç birine bile gecenin şu saati şunları yazdırdın, helal olsun. Zaten cevap vermicem istediğini yazabilirsin ama emin ol eski konu da dahil bu konuya takılan çoğu kişinin kafasındakileri yazdım. Haydi sağlıcakla kal...
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)