Olgar abi bel 78 diyorum. Muthis gelisim cidden. Bu isin tavuk pilavla ne kadar zor oldugunu, nokta atisi destekler ile kisa vadede n kadar iyi gelisim oldugunu gormus olduk. Bundan sonraki kurlerindeki dozajlari merak ediyorum. Ins yan etki yasamazsin.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
İnternetten protein tozu almak istiyorum fakat bilgim yok beyler.
Kaliteli güvenilir bir site ve marka önerebilecek var mı ?
hedef nedir? - Hedefim yaz ayinda kizlarin ustume atlayacaklari bir vucuda sahip olmak.
spor ne kadar yapıyorsun? - Haftada 1 gun badi buildink yapiyorum. Her gun de 3 posta kadar ata sporu yapiyorum. Yanliz hafiften sivilce yapti. Onun icin de krem onerisi alabilir miyim?
nasil besleniyorsun? - Manti, ekmek, kuru fasulle. Haa bi de proteyin tozu.
Sizce ben nasil bir takviye almaliyim? Yardimci olurmusunuz?
85 kiloyum 190 boyundayım antreman günlerinde 160 gram off günlerde 120 gram protein alıyorum.Değerler nasıldır ? Arttırmalımıyım yahut azaltmalımıyım ?
Optimum Gold Standard Whey 2273 Gr - Optimum Protein Tozu | Supplementler
Bu nasıldır örneğin. bitane de shaker alıcam
optimum sadece gnc den alınır.
güvenilir siteler, besinmarket.com, supplementler.com, bayvitamin.com
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Abicim bundan 4-5 ay kadar önce doktorun verdiği diyet ile birlikte koşu yapıyordum kendi halimde. 2 haftada 8 kilo falan verdim. totale bakarsak 2 ayda 101 den 90 a düştüm. Sonra okul ve işten dolayı spora vakit bulamadım, sadece diyet ile de kilo veremeyince moralim bozuldu diyeti de bıraktım. Şuan 95 kilo civarındayım. Boyum da 1.78. Haziranın sonuna doğru okulum bitiyor, ardından hemen spor ile birlikte diyete başlamayı düşünüyorum.
Spor yaparken nasıl beslenmem gerektiğini az çok biliyorum. Yani daha önceki diyetimi tekrar uygularım. Protein ağırlıklı olarak. Şuan spor yapmıyorum. Hedef yüksek değil, fit olsam yeter![]()
Kendini sürekli yorgun, uykulu hisseden var mı aramızda?
Ben öyleyim kardeşim fakat sebebim belli. Yaklaşık 15 yıldır hipertansiyon hastasıyım. Kullandığım ilaçlar ciddi uyuşukluk yaratıyor. Çözümü şu şekilde sağlıyorum. Sabah öğle akşam sert bir kahve içiyorum ve antreman önceside nitritoxit kullanıyorum. Tabi bunun yan etkileride var kafein bağımlılığı gibi. Fayda/zarar durumunu iyi tartman lazım kendinde.
spor öncesi filtre kahve ile ventolin ikilisine ne diyorsunuz ? deneyen oldu mu daha önce ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)