User Tag List

Sayfa 180/326 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.402 ile 3.420 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapılıcak haraketler çok belli misal göğüse belirli hareketler var eğer genetiğinde anormal durum yoksa gelişimde problem olmaz ama her insanda zorluk çıkaran bölge var onun üzerine gitmen farklı hareketler farklı zorlamalı setler olabilir ama genel olarak eşit büyürsün çok hatalı bir şey yapmadıkça tabi bunda genetik çok önemli faktör emin ol beslenmesi iyi olan adama protein bcaa glutamin amino gerçekten gereksiz bu işi uzun süre yapan insanların çoğu bunları tüketmiyor bakmqyın nettekilere benim imkanım olsa asla tüketmem hiç birini ama günde 6 öğün gerçekten zor oluuyor.Natural başla kafana takarak acabalarla başlama burda bile sana çok güzel programlar yazabilir 69 dolarda almayız
    o zaman sorulara başalayabilirmiyim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılıcak haraketler çok belli misal göğüse belirli hareketler var eğer genetiğinde anormal durum yoksa gelişimde problem olmaz ama her insanda zorluk çıkaran bölge var onun üzerine gitmen farklı hareketler farklı zorlamalı setler olabilir ama genel olarak eşit büyürsün çok hatalı bir şey yapmadıkça tabi bunda genetik çok önemli faktör emin ol beslenmesi iyi olan adama protein bcaa glutamin amino gerçekten gereksiz bu işi uzun süre yapan insanların çoğu bunları tüketmiyor bakmqyın nettekilere benim imkanım olsa asla tüketmem hiç birini ama günde 6 öğün gerçekten zor oluuyor.Natural başla kafana takarak acabalarla başlama burda bile sana çok güzel programlar yazabilir 69 dolarda almayız
    o zaman sorulara başlayabilirmiyim ?

diyet yapıyorum 93-94 kiloydum şuan 85-86kiloyum ama beslenmemde düzensizlikler varmı teyid etmek istiyorum .

yaklaşık 25 gün oldu diyet programımda kendi kendime yapmış olduğum bir program oda netten baktığım bazı abilerden duyduğum gibi bişiler yapmaya çalıştım ilk zaten su kaybı gibi ama göbek kısmı büyük ölçüde indi ilk deinasyon 80 kiloda bulk dönemine girmeyi ve seneye yaza definasyon tekrar yapmak gibi bir plan yaptım

şuan ki program genel olarak sabah 7-8 arası kalkıp 2-3 yumurta , yağsız tuzsuz tavada yada haşlama , 1 dilim tam tahıllı ekmek , 4 zeytin , çok az peynir ve salatalık

öğlene kadar acıkırsam meyveli yoğurt vs gibi apertatif , öğlen 1-2 arası salata limonlu tavuk veya sebze haşlama nadiren yani 25 günde 3-4 defa yağsız pilav ,
    5-6 gibi yine buna benzer yapabilieceğim bir öğün akşam 8 gibi spor salonundayım 20 dk koşu 10 dk bisiklet vs vs gece çok acıkırsam 1 adet meyve

senden aldığım bir bilgiylede yeşil çay içmeye başladım ve atreman öncesi ve gün içinde ciddi anlamda terliyorum aşağı yukarı 93,7 gibiydim şimdi 85,5 86 gibi geliyorum burda düzeltmem gereken veya yumurta vs gibi başka alternatif kahvaltı türleri neler olabilir .

mesela yulaf ezmesi yağsız süt konusu nasıldır , müsli gibi ürün kullanmam yarar sağlarmı ? tokluk vs açısından ? bir örnekte yulaf ezmesi , 30-40 gram protein tozu ve yağsız süt ile kahvaltı örneği gördüm hoşumada gitti aslında . şeker ve tuzu kestim nadiren tuz alıyorum şekeri genelde ya %100 meyve suyundan yada meyveden karşılamaya çalışıyorum .

patates yiyebilirmiyim veya alternatif faydalı sebzeler nasıl pişirip ne miktarda almalıyım .
    örneğin ; akşam öğünde 1 kabak 1 patlıcan 1 havuç varsa biraz karnabahar veya brokoli gibi sebze derlemesi yapıp çok az zeytinyağında çevirip varsa biraz tavukla tüketiyorum .
    öğün öncesi ve sonrası özellikle bu diyetten sonra ciddi su içmeye başladım günde 25-30 bardağı buluyorum
    protein tozu vs kullanmalımıyım spor öncesi ve sonrası fakat şuan sadece kardiyo ve ufa egzersizler karın haraketleri yapıyorum ve koşuyorum tempolu

kardiyoya yardımcı l-carnitin galiba olması lazım bugün salonda hoca yağ yakma için creatin yada carnitin mi ne ondan kullanmam faydana olucak dedi önümüzdeki zamanda başlıcağımızı söyledi ama biraz daha toparlamamı istedi

eminim yeni başlayanları bu gibi soruları vardır yada kilo problemi ile başlayalanların . biraz uzun oldu cem abi aklıma geldiği şekilde yazmayı becerebildim . bilgi ve desteğini esirgemediğin için teşşekür ederim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

diyet yapıyorum 93-94 kiloydum şuan 85-86kiloyum ama beslenmemde düzensizlikler varmı teyid etmek istiyorum .

yaklaşık 25 gün oldu diyet programımda kendi kendime yapmış olduğum bir program oda netten baktığım bazı abilerden duyduğum gibi bişiler yapmaya çalıştım ilk zaten su kaybı gibi ama göbek kısmı büyük ölçüde indi ilk deinasyon 80 kiloda bulk dönemine girmeyi ve seneye yaza definasyon tekrar yapmak gibi bir plan yaptım

şuan ki program genel olarak sabah 7-8 arası kalkıp 2-3 yumurta , yağsız tuzsuz tavada yada haşlama , 1 dilim tam tahıllı ekmek , 4 zeytin , çok az peynir ve salatalık

öğlene kadar acıkırsam meyveli yoğurt vs gibi apertatif , öğlen 1-2 arası salata limonlu tavuk veya sebze haşlama nadiren yani 25 günde 3-4 defa yağsız pilav ,
    5-6 gibi yine buna benzer yapabilieceğim bir öğün akşam 8 gibi spor salonundayım 20 dk koşu 10 dk bisiklet vs vs gece çok acıkırsam 1 adet meyve

senden aldığım bir bilgiylede yeşil çay içmeye başladım ve atreman öncesi ve gün içinde ciddi anlamda terliyorum aşağı yukarı 93,7 gibiydim şimdi 85,5 86 gibi geliyorum burda düzeltmem gereken veya yumurta vs gibi başka alternatif kahvaltı türleri neler olabilir .

mesela yulaf ezmesi yağsız süt konusu nasıldır , müsli gibi ürün kullanmam yarar sağlarmı ? tokluk vs açısından ? bir örnekte yulaf ezmesi , 30-40 gram protein tozu ve yağsız süt ile kahvaltı örneği gördüm hoşumada gitti aslında . şeker ve tuzu kestim nadiren tuz alıyorum şekeri genelde ya %100 meyve suyundan yada meyveden karşılamaya çalışıyorum .

patates yiyebilirmiyim veya alternatif faydalı sebzeler nasıl pişirip ne miktarda almalıyım .
    örneğin ; akşam öğünde 1 kabak 1 patlıcan 1 havuç varsa biraz karnabahar veya brokoli gibi sebze derlemesi yapıp çok az zeytinyağında çevirip varsa biraz tavukla tüketiyorum .
    öğün öncesi ve sonrası özellikle bu diyetten sonra ciddi su içmeye başladım günde 25-30 bardağı buluyorum
    protein tozu vs kullanmalımıyım spor öncesi ve sonrası fakat şuan sadece kardiyo ve ufa egzersizler karın haraketleri yapıyorum ve koşuyorum tempolu

kardiyoya yardımcı l-carnitin galiba olması lazım bugün salonda hoca yağ yakma için creatin yada carnitin mi ne ondan kullanmam faydana olucak dedi önümüzdeki zamanda başlıcağımızı söyledi ama biraz daha toparlamamı istedi

eminim yeni başlayanları bu gibi soruları vardır yada kilo problemi ile başlayalanların . biraz uzun oldu cem abi aklıma geldiği şekilde yazmayı becerebildim . bilgi ve desteğini esirgemediğin için teşşekür ederim .
    bel bölgesinde yağlanmam fazla salon harici pek çalışma dedi hoca vücudun dengesizleşir dedi , evde salon harici veya sabah aç karnına yapılan kardiyo 2 katı daha etkiliymiş sabah sopa ile sağ sol çevirme gibi haraketler yapıyorum bu aşırıya kaçarmı fayda sağlarmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bel bölgesinde yağlanmam fazla salon harici pek çalışma dedi hoca vücudun dengesizleşir dedi , evde salon harici veya sabah aç karnına yapılan kardiyo 2 katı daha etkiliymiş sabah sopa ile sağ sol çevirme gibi haraketler yapıyorum bu aşırıya kaçarmı fayda sağlarmı ?

ek protein tozu, aminoasit , creatin vs gibi destek ürünler neler almalıyım yada kaçıncı ayda başlamak doğru olur ?

kür yapıyormusun abi ? bu kadar

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ek protein tozu, aminoasit , creatin vs gibi destek ürünler neler almalıyım yada kaçıncı ayda başlamak doğru olur ?

kür yapıyormusun abi ? bu kadar
    bende cevaplayabildiğim kadar cevaplayım

öncelikle şunu söyleyim azmini yazdıklarından bile anlayabildim umarım bu azmi kaybetmessin
    bana göre supplement için henüz çok erken.Bu arada daha önce herhangi bir spor alt yapın var mı ? sabah tükettiğin peynir yağsız peynir olursa ''çok az'' olarak belirttiğin porsiyonu büyütmende fayda var.Öğlene kadar olan ara öğününde tercih ettiğin meyveli yoğurt iyi bir tercih değil bence,onun yerine kendin de söylediğin gibi biraz yulafı yoğurtla karıştırabilirsin.Tokluk açısından sormuşsun bu besinler oldukça bol lif içerdiği için seni bir hayli tok tutar.Pilav olarak bulgur pilavı çok daha iyi beyaz pilava göre sonuçta spor yapıyorsun dietle beraber karbonhidratı da bir şekilde almalısın.Meyve suyu içerken (eğer taze sıkılmış içmiyorsan) şöyle bi içeriğine bakmanı öneririm bazılarında çok fazla şeker var.Ben hazır alıcaksam ''Link'' alıyorum onlarda daha az şeker var.Patatesi haşlanmış olarak tabiki yiyebilirsin çok iyi potasyum kaynağıdır.Zaten zeytinyağlı sebze yemeklerini seviyorsan ne mutlu proteinin yanında bol miktarda tüketebilirsin.
    l-carnitin yağ yakıcı gibi ürünleri hiç kullanmadım kullananlar yazarlar muhakkak.
    bel bölgesindeki yağlanma normal kadınlar kalça basen,erkekler bel bölgesine alıyor yağı genelde ve en zor giden bölge de burası oluyor.Yılmadan bol bol cardio yapmalısın.Ben aç karnına yapılan cardioyu sağlıklı bulmuyorum bilmiyorum daha tecrübeli abilerim kardeşlerim yazarlar bana göre yemekten 1.5 2 saat sonra başlanan spor en idealidir.Kolay gelsin dostum her zaman bilgim dahilinde sorularını yanıtlamaya çalışırım
    What Goes Around,Goes Around

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor alt yapım aslında 18 civarı 7-8 ay kadar çok sıkı çalışmıştım hatta hacim filan yapıp büyüdüm ama bırakınca eser kalmadı sadece şuan vücut oranım çalışırsam iyi çıkıcak gibi yani omuzlarım vs düzgün durumda göğüs yapım biraz var ama alt tarafı şişik daha çok üst bölgeler boş , burda gelişim sürecimi tümüyle videolu bile paylaşıcam before after yapıcaz kısmetse acayip moral verdi şuan spor ve hergün daha istekli olmaya başladım sürekli araştırıyorum

yulaf daha denemedim ne ölçüde almalıyım? birde kepekli pilav varmış sanırım bugün nette biri kepekli pirinç yiyorum yazmış ?

ek destek için ekim gibi başlamayı düşünüyorum ocak yada şubatta ufak bir kür hacim haziran gibide tekrar diyet gibi bir plan tabiki çok çok başındayim ama hayal kurması bile güzel , seneye şöleyim böleyim falan göbek şişkiliğimin inmesi wc düzenliliği beni şuan çok rahatlattı , 6-7 kilo atmam da yürüyüşümde bile değişiklik yaptı , sigarayı büyük ölçüde azalttım kısa zamanda komple kesicem .

spor sonrası yemek yemelimiyim peki tavuk vs gibi protein bazlı

cvp verdiğiniz için teşekkürler

alternatif cevapları bekliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor alt yapım aslında 18 civarı 7-8 ay kadar çok sıkı çalışmıştım hatta hacim filan yapıp büyüdüm ama bırakınca eser kalmadı sadece şuan vücut oranım çalışırsam iyi çıkıcak gibi yani omuzlarım vs düzgün durumda göğüs yapım biraz var ama alt tarafı şişik daha çok üst bölgeler boş , burda gelişim sürecimi tümüyle videolu bile paylaşıcam before after yapıcaz kısmetse acayip moral verdi şuan spor ve hergün daha istekli olmaya başladım sürekli araştırıyorum

yulaf daha denemedim ne ölçüde almalıyım? birde kepekli pilav varmış sanırım bugün nette biri kepekli pirinç yiyorum yazmış ?

ek destek için ekim gibi başlamayı düşünüyorum ocak yada şubatta ufak bir kür hacim haziran gibide tekrar diyet gibi bir plan tabiki çok çok başındayim ama hayal kurması bile güzel , seneye şöleyim böleyim falan göbek şişkiliğimin inmesi wc düzenliliği beni şuan çok rahatlattı , 6-7 kilo atmam da yürüyüşümde bile değişiklik yaptı , sigarayı büyük ölçüde azalttım kısa zamanda komple kesicem .

zeytinyağlı ve sebze ile aram süper hastasıyım diyebilirim hiç bıkma olmuyor tam tersine sebzeyi aşırı seviyorum hiç ymek ayırmam asla , bizde şöle bir kural vardır evde

eğer bir yemeği, sebzeyi beğenmeyip yemiyorsan evde 10 gün o pişer istersen yeme , sen yiyene kadar pişer ee bizde seve seve çok sevdik şimdi ayrılamıyoruz

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek tek okudum hayatından şekeri çıkarıcaksın mutlaka tuz alman lazım kesmek diye birşey yok günde maximum 6 gram tuz vucudun ihtiyacı bol suyu asla unutma yediğimiz proteinleri sindiribilmemiz için öğünleri en az 3 saat arayla maximum yap metobolizman yavaşlamasın bence ilk 3 4 ay kasma haşlamaydı falan filan en baba adam 4 ay sonra isyan ediyor uzun süreli yapmak için beyaz unu kes zeytinyağı hariç diğer yağları kes meyva suyu asla bu tarz şeyler içme yediğin herşeyin incelemesini yap çoğu şeyde inanılmaz kalori var salon harici extra antreman yürüyüş olabilir yatmadan önce veya kalkar kalkmaz yemeğini taşıyamazsan yanında dışarda yediklerine bak araştır dışardada beslebeilirsin..bu arada protein bcaa filan gereksiz doğal beslen gerektiği zamanı anlarsın..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zeytinyağlı ve sebze ile aram süper hastasıyım diyebilirim hiç bıkma olmuyor tam tersine sebzeyi aşırı seviyorum hiç ymek ayırmam asla , bizde şöle bir kural vardır evde

eğer bir yemeği, sebzeyi beğenmeyip yemiyorsan evde 10 gün o pişer istersen yeme , sen yiyene kadar pişer ee bizde seve seve çok sevdik şimdi ayrılamıyoruz

kepekli pirinci bilmiyorum fakat kepekli makarna aldım geçen hafta benim hoşuma gitmedi yiyemedim bir arkadaşımın söylemesi üzerine aldım bende mesela o bayılıyor..tadını sevmediğin şeyi de uzun süre tüketmek biraz zor fakat beyaz unla yapılan şeyleri tüketme,ben dışarda yediğimde bile tabakta gelen pilavı istemiyorum onun yerine sebzesini bol istiyorum.Spor sonrası (ben 45-50 dk yı geçirmemeye çalışıyorum) kesinlikle karbonhidrat ve protein içeren bir öğün yapmalısın.Sigara konusunda tebrik ederim bende bu işin başında sigarayı bırakmıştım sporla beraber insan daha çabuk unutuyor
    What Goes Around,Goes Around

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan askerdeyim son 2.5 ayim kaldi fakat gobek yurudu gitti daha yeni spor yapmaya basladim suanlik yaklasik 3km kosuyorum arkasidan sinav mekik ve mekik tarzi hareketler son olarakta barfiks ekiyorum bu 2.5 aylik donemde mideyi gobegi nasil eritebilirim ?
    Ek olarak seker kola tatli filan hepsini biraktim sabahlari kahvaltida eti forma basladim ne yapalim abiler kardesler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mide göbek diet olmasan asla gitmez

Bende şimdi askere gidicem asker öncesi sonrası fotograf çekicem bakalım ne kadar degişim olucak, gelince hemen nisanda yarışma var ona hazırlanıcam 3.5ay süre ile.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bende şimdi askere gidicem asker öncesi sonrası fotograf çekicem bakalım ne kadar degişim olucak, gelince hemen nisanda yarışma var ona hazırlanıcam 3.5ay süre ile.
    merakla bekliyorum kardeşim
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni hardline 3matrix protein hakkında önerisi olan varmı ya da kullanan aranızda,değerleri çok iyi ve ön yargılı yklasmayın kullanın karar verin diyorlar ne dersiniz
    ultimate prostar wheyin de değerleri çok güzel, üstelik kutusunda 80 porsiyon var ve 190 lira. bence glutamin ile kombine edilip kullanılabilir.

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meter in ve benzeri personel trainerların lafı geçmiş yazmadan geçmeyeyim dedim. Meter bir dönem ciddi anlamda yarışma için hazırlanmış birisi medyanında etkisi ile ismi duyuldu ve bu dönemde Kıbrıs'da bu işi yapan prof abilerin söylediğine göre ciddi kürler kullanan growth a da büyük paralar yatıran birisi. Aynı salonda çalıştığımız da oldu. Bunun dışında daha sonra kendini baya saldı clublarda da sıkça görüyorduk. Ben iyi bir hoca olabileceğini pek düşünmüyorum. Şu sıralar Meter'den sonra Taner'de personel trainer işine el attı zaten

Demem o ki BB ile bir geçmişi olan insanlar daha sonrasında bu işten farklı bir ekmek kapısı oluşturmak adına tecrübelerine dayanarak insanlara ücreti karşılığında yönlendirmeler yapmakta ama bence gereksiz bir durum. Türkiye'de bu işi çok daha iyi yapan çok profesyonel isimler var ama ne kadar faydası olur orası tartışılır. Zaten kurumsal iş yapan bir çok fitness salonu eğitmenleri ile bu desteği sağlıyor.

Personel trainer yerine kendinize sağlam bir ortak bulun birbirinize gaz verin birlikte çalışın. Azim olduktan sonra gerisi gelir.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Askerde nasil diyet yapicaz yahuu

O zaman ben boyuna bu kosulara devam edeyim en azindan ustunu eklememis olurum herhalde

LVIII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hydroxycut eski seri elinde olan yada nerede bulabilecegimizi bilen varmidir
    OĞUZHAN KIZILTOPRAK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerde nasil diyet yapicaz yahuu

O zaman ben boyuna bu kosulara devam edeyim en azindan ustunu eklememis olurum herhalde
    Askerde diyeti nasıl yapılır hiç biliyorum, çok zor o psikolojiye girmemek gerek. Ha ne olur şekerli şeylerden biraz kendini frenlersin olur biter yoksa yapılıcak pek bişi yok gibi bakıyorum ben

merakla bekliyorum kardeşim
    6 ay sonra görüşmek üzere abi
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alp bosver dieti napacan 5 ay tatil yapacan dinlen ye zaten kantinde ucuzdur hersey
    Ben magnum un bütün çeşitlerini yiyordum hergun

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işi yapanların ve bilenlerin bu konudaki yorumunu merak ediyorum ;

meter mevsimler hakkında görüş ve düşünceleriniz nelerdir ?

türkiyede meterin yaptığı yurtdışında ise farklı yabancı kişileri çok sayıda uyguladığı online personel trainer programları hakkıdaki görüşleriniz nelerdir .

örk ; jeff seid , lazer angelov vs vs ve meter mevsimler

internet üzerinden kendi kişisel programları çalışma şekillleri haraketi yapış taktikleri , ve kişiye özel program yapma gibi çalışmalar için internet üzerinden bir ödeme yapıp bu bilgileri almak sizce ne derece faydalı ve doğru
    Bu meter gibi adamların hepsi yalan dolan. Sihirli değnek varmış gibi konuşur, paranı alıp ilgilenmezler. Sakın bunlara para kaptırmayın.

Bu iş zaman ve emek ister. Yaşam tarzı haline gelmeli. Herşey nette mevcut.
    セルカン+レーラ=愛

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)