Profesyonel bahşişi baştan istiyo ben ona ayar oluyorum :D:D:D
Meraba abilerim 5aydır düzenli spor yapıyorum son iki aydır bcaa ve whey takviyeli yapıyorum baya baya farketti beslenmeyede dikkat etmeye çalışıyrm elimden geldiği kadar şimdi sorum şu balık yağı kapsülü kullanmalımıyım bi faydası olurmu oluyosada günde ne kadar spor öncesi veya sonrası nasıl kullanmalıyım şimdiden teşekkürler
Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha büyük bari belli oluyor. Göğüs çalışırken de eşit bi şekilde ağırlıkları kaldırıyorum hatta bazen sola daha fazla yükleniyorum buyüzden ama dengeleyemiyorum. Çaresi nedir abilerim?
sol tarafdaki resim ilk başladığım halim 94 kiloyum sag taraftaki 83 kiloyum bacaktaki durum budur..
[IMG]http://i.hizliresim.com/27n6JA.png[/IMG]
Kg ya göre bacak kütle almış maşallah :) Damarda cabası
Bu haftaki antremanım, 10 sn aralarla 10 set 10 tekrar. Bugun quadricepsler için 50 kg ile squat yaptım 10x10 - 10 sn ara şeklinde, hemen ardından aynı usulde leg press. Hamstring için de aynı şekilde 50 kg ile Romanian deadlift ve standing leg curl yaptım. İnanılmaz yorucu bir program ama gelişimi çok güzel tetikliyor, özellikle platoya girmekten şikayet edenler için güzel bir rutin dışı program. Dünyanın ağırlığı ile 5-6 tekrar yapıp 3-4 dakika dinlenen arkadaşlar bir denesin derim:)
15 Temmuz'a az kaldı, MuscleUp Sport olarak pek cok idman ekipmanını Bagdat Caddesindeki magazada yada websitesinde bulacaksınız . Reebok'ın crossfit ayakkabısı da hali hazırda olacak . Eger gerekli onayları alabilirsek cok iddialı bir supplementı size sunacagiz :) Sizi sık sık güncelleyeceğim - Coming Soon :)
Benimde tam tersi oluyo off gün sonrası sırt giriyorum :D takıntılarım var benimde bacak günü sonrası kesinlikle kol (psikolojikmen testo tavan hissediyorum kola gitsin bari diye) :P