beyler ben aylardır diyet yapıyorum... sabah güzel kahvaltı öğlen çorba veya salata aksamda pek birşey yemiyorum... bir avuç fındık gibi... veya 1-2 salatalık vs ... günde 3-4 litre su içiyorum... her gün en az 2 litre ice tea içerdim tamamen bıraktım sadece cumartesileri içiyorum ice tea veya pizza yiyorum o gün ödül günüm... neyse sorun şu ki diyete basladıgımda 110 kg civarı idim... sene başında ocak gibi ... şimdi 90 kg a düştüm... Ama 2 aydır falan gram kilo veremedim diyete devam etmeme ragmen... 90 da kaldım neden oldugunu anlayamayıyorum ?? her hafta ortalama 1 kg veriyordum... şimdi 2 aydır gram kıpırdamadı ? Şu anda 70 kg ların sonu 80 lerin başı olmalıydım aylar önceki hesaplarıma göre... Moralimde cok bozuldu... Bünyem falan mı alıstı yememeğe aç kalmaya ? Spor hiç yapmadım bu arada tamamen yemeyerek verdim... Acaba spor a baslama vaktimi geldi... Ama yinede neden kilo veremediğimi anlayamadım... hava değişikliği falan oalbilirmi kış bitti yaz geldi falan ?
şuda 20 kg fark... 4-5 ayda (hatta daha 90 olmamıstım burda 95 kg falanım şimdi daha da zayıfım)
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/07/06/50.jpg