User Tag List

Sayfa 190/326 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.592 ile 3.610 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda somon bazli bir supplementi hali hazirda Istanbul'da bulabileceksiniz !

Bagdat Caddesi Suadiye Mevkiine magazamizi aciktik hayirlisiyla, tekstil, ayakkabilar, kettlebell , dumbbell , atlama ipleri, elastik bileklikler, eldivenler, barlar , plakalar ne ararsaniz beklerim

cagataayk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeslerim,abilerim yardımınıza ihtiyacım var.Konu daha önce ilgimi cekmedigi icin takip etmiyordum fakat ocagınıza düstüm.Konu içerisinde arattım kendime lazım olacak az cok bilgi buldum fakat birde size ayrıyeten sorayım dedim.Öncelikle şöyle diyeyim 1.74-75 boylarındayım, 65 kiloyum,18 yasındayım.Bu spora yeni başladım 1 aylık adaptasyon programım bu hafta bitiyor.Daha önce 4 ay boks, 2 ay fitness yapmışlığım var.Bana başlangıç için önereceğiniz supplement ve program var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum asırıya kacmadan vücudumu toparlamak istiyorum.Özelliklede biceps ve göğüs konusunda sıkıntılıyım.Vücudumun değişik bir şekli var göbeğim yok fakat karın kaslarım göğüsümden ilerde duruyor.Vücudumu kasınca iki tarafta eşit oluyor.Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagataayk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeslerim,abilerim yardımınıza ihtiyacım var.Konu daha önce ilgimi cekmedigi icin takip etmiyordum fakat ocagınıza düstüm.Konu içerisinde arattım kendime lazım olacak az cok bilgi buldum fakat birde size ayrıyeten sorayım dedim.Öncelikle şöyle diyeyim 1.74-75 boylarındayım, 65 kiloyum,18 yasındayım.Bu spora yeni başladım 1 aylık adaptasyon programım bu hafta bitiyor.Daha önce 4 ay boks, 2 ay fitness yapmışlığım var.Bana başlangıç için önereceğiniz supplement ve program var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum asırıya kacmadan vücudumu toparlamak istiyorum.Özelliklede biceps ve göğüs konusunda sıkıntılıyım.Vücudumun değişik bir şekli var göbeğim yok fakat karın kaslarım göğüsümden ilerde duruyor.Vücudumu kasınca iki tarafta eşit oluyor.Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
    dostum ben senle hemen hemen aynı boy ve hemen hemen yaş kilomuzda aynı ben 70 kiloyum sana şöyle diyeyim ben bu sporu 3 yıldır gayrı resmi yani evde salak saçma hareketlerle yapıyordum ve düzensiz son 3.5 4 aydırda büyük bir azimle yapıyorum salona bağlı olarak. öncelikle sana şöyle diyeyim hazır program yerine kendini deneyerek yap. ben 10 günde o adaptasyon programını bıraktım bir köşeye çünkü herkesin genetiği farklı yatkınlığı farklı evet aletler aynı ama tutuşun bile farklı olabiliyor bazen. birde bu sporda herkes herşeyi çok biliyor. yok proteinsiz suplementsiz yapılmaz, yok ağırlık çalışmadan olmaz yok yaşın küçük vay efendim sen 2 ay çalıştın ben 1 senedir ypaıyorum senin vücudun daha güzel bla bla bla sana tek diyeceğim programını kendine göre yap. evet hareketler belli ama hangi gün ne çalışacaksın veya neler çalışacaksın ona göre yap. ve her öğrendiğin hareketi bir bilene ama gerçekten bilene yada bir antronöre öncelikle danış, sana göstersin ve yaparken biri seni izlesin. yoksa bence gerisi boş.
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler ataköyde yada Yeşilköy taraflarında hangi Spor salonunu önerirsiniz

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atakoyde A plus mcfit derim. 7 ay calistim cok guzel yer

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu konuya 180+ sayfa yazıldı.Hatta ve hatta bir ara uzun uzun grafikli yazılar yazdım insulin vs hakkında.

Bu sporla uğraşıcak arkadaşlar lütfen okuyun kimseden hazır birşey beklemeyin öneri,program vs. bu kadar hazırcı bir şekilde yapılabilecek birşey değil vücut geliştirme.Zaten bunu yapanlar 2.adım da sendeliyor bırakıyor.
    Eski konuda kaldı onlar galiba.
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum ben senle hemen hemen aynı boy ve hemen hemen yaş kilomuzda aynı ben 70 kiloyum sana şöyle diyeyim ben bu sporu 3 yıldır gayrı resmi yani evde salak saçma hareketlerle yapıyordum ve düzensiz son 3.5 4 aydırda büyük bir azimle yapıyorum salona bağlı olarak. öncelikle sana şöyle diyeyim hazır program yerine kendini deneyerek yap. ben 10 günde o adaptasyon programını bıraktım bir köşeye çünkü herkesin genetiği farklı yatkınlığı farklı evet aletler aynı ama tutuşun bile farklı olabiliyor bazen. birde bu sporda herkes herşeyi çok biliyor. yok proteinsiz suplementsiz yapılmaz, yok ağırlık çalışmadan olmaz yok yaşın küçük vay efendim sen 2 ay çalıştın ben 1 senedir ypaıyorum senin vücudun daha güzel bla bla bla sana tek diyeceğim programını kendine göre yap. evet hareketler belli ama hangi gün ne çalışacaksın veya neler çalışacaksın ona göre yap. ve her öğrendiğin hareketi bir bilene ama gerçekten bilene yada bir antronöre öncelikle danış, sana göstersin ve yaparken biri seni izlesin. yoksa bence gerisi boş.

Önerilerin ve yorumun için tesekkür ederim kardesim dikkate alıcam bu dediklerini

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sporla da illaki verilir ama işin sırrı beslenme imiş.. Diyetisyene gittim, sadece poğaça-börek-pilav tarzı yiyecekleri hayatımdan çıkararak 2 ayda 10 kiloya yakın verdim. Kaçamak illaki yaptım; waffle da pizza da dahildi bu kaçamağa.. Ama kaçamak yapınca, kaçamak sonrası ne yapmam gerektiğini; neyin gerekli / gereksiz olduğunu öğrendim.

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler weider turkey den aldığım elimde weider amino liquid mega forte ürünü var 20 adet var bir kutuda 10 tanesi duruyor. 10 tanesini kullandım. 239TL ye satılıyor. 10 tanesini 100TL ye verebilirim isteyene.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kollarımı daha etkili geliştirmek için biceps ve triceps çalışmalarında hangi hareketleri kombine etmeliyim ?

biceps ve tricepsi aynı gün girmek mi yoksa göğüs - biceps ve omuz triceps gibi başka kas grubuylamı kombine etmeliyim ?

ben kol konusunda hacim kazanmak ve güç kazanmak istiyorum. bunun için az tekrar fazla ağırlık mı çok tekrar az ağırlık mı girmeliyim ?

kol antrenmanlarında makine ağırlıklımı çalışmak iyi yoksa dumbell,bar mı ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dumbell ve bar tabiki. Bar ile daha cok temel olarak calistirirsin ama dumbell ile daha ince noktalara vuruslar yapabilirsiniz.

Ben genelde biceps ve triceps ayni anda calismayi cok severim ama hocalar nedense calisilmaz diyo anlam veremedim.
    Genelde gogus biceps
    Omuz triceps
    Kanar bacak olarak yapiyolsr program hocalar. Ama biraz ilerlediginiz taktirde tek bolgeye indirmek cok mantikli. Hilmi yada ahmet abi hatirlamiyorm hangisi ama bana boyle bi program onermisti, cok ilerlemistim oyle 1 ayda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koşu yaparken nabziniz kac atiyo olcen var mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Protein konusunda ailem tozlara sıcak yaklaşmadıgı için benden antrenman günleri 3 yumurtayı sütün için kırıyorum birde içine muz dilimleyip blenderdan geçirip içiyorum.Sizce iyi mi yapıyorum yararını görüyor gibiyim fakat bi sıkıntı yaratır mı yada daha iyi bildiginiz protein konusunda kazanc nasıl saglarım?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Protein yönünden nesquik içiyorum protein olarakta zengin ben memnunum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Protein konusunda ailem tozlara sıcak yaklaşmadıgı için benden antrenman günleri 3 yumurtayı sütün için kırıyorum birde içine muz dilimleyip blenderdan geçirip içiyorum.Sizce iyi mi yapıyorum yararını görüyor gibiyim fakat bi sıkıntı yaratır mı yada daha iyi bildiginiz protein konusunda kazanc nasıl saglarım?
    Dostum miğden sağlammış
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kollarımı daha etkili geliştirmek için biceps ve triceps çalışmalarında hangi hareketleri kombine etmeliyim ?

biceps ve tricepsi aynı gün girmek mi yoksa göğüs - biceps ve omuz triceps gibi başka kas grubuylamı kombine etmeliyim ?

ben kol konusunda hacim kazanmak ve güç kazanmak istiyorum. bunun için az tekrar fazla ağırlık mı çok tekrar az ağırlık mı girmeliyim ?

kol antrenmanlarında makine ağırlıklımı çalışmak iyi yoksa dumbell,bar mı ?
    Benim programda 1.gün göğüs 2.gün biceps triceps 3.gün omuz sırt 4.gün bacak giriyordum kendine göre bir süre anlarsın sanırım hangisi daha yararlı ama göğüsle biceps aynı gün yoruyor beni pek faydalı olmuyor bana göre tabiki yoksa herkesin bünye farklı
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum miğden sağlammış
    o mide yulaf bile kaldırır bence...
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tehlikeli durum
    http://uvfitness.net/cig-yumurta-efsanesi/
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Protein yönünden nesquik içiyorum protein olarakta zengin ben memnunum
    Nesquik hep iciyorum faydası var tabi ama bu shake kadar var mıdır bilmiyorum
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum miğden sağlammış
    3 antremandır uyguluyorum gözlerimi kapatıp
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okudumda cidden tehlikeliymiş fakat bu tarz kullanım cok yaygın kuzenimde bu sporla ugrasıyor o da cok cig yumurta tuketiyor iyide bir vücüuda sahip bu konuyu bi de salondaki hocamla konusayım en iyisi teşekkürler cevaplar icin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)