slave Nickli Üyeden Alıntı
yulaf aslında içinde bir miktar protein ve karbonhidrat barındırmasından ve kolay hazmından dolayı , enzim rahatlığı da yapar karaciğere , bu sebeplerden tercih edilen bir yiyecek içindeki yulaf lifleri kas yapımında yardımcı olucak bir protein kaynağınıda taşımaktadır . tok tuta özelliğide cabası ama tavsiye definasyon yapan kişiler fazla abanmasın yulafa çünkü bir miktar yağ oranıda mevcut, ben yağsız süt ile sabahları 1 su bardağı civarı yiyorum , çok tok tutuyor ve ciddi enerjikde bir etkisi var spor öncesi alınabilir . eti markasını tavsiye ederim yada aktar gibi yerlerden temin edileblir .
buna farklı bir şey kinao tohumu deneyin derim ;)
şuanki diyet şeklim ya sabah yumurta ve kahvaltı ufak tefek yada yulaf ve yağsız süt , arada apretif meyve olabilir ama fazla değil 1 elma max . ,
öğlen salata ve tavuk '' alternatif sebze haşlama , kinao tohumu , haşlama patates yenilicekler arasında , yağsız imkan varsa çok az zeytinyağ ekleyebilirsiniz .
akşam saat 18:00da en geç yemek 8 gibi spor akşam da aslında öğlen tekrarı oluyor ama bu sfer biraz daha karbonhidrat alıyorum sporda kendime gelim diye , spor sonrası 1 adet muz , aslında açık söylim 2 aydır ciddi araştırma içindeyim besin değerleri etkileri , inanın o kadar o sağlam sebze ve bilmediğimiz yiyecek varki faydalı anlatamam ;)
kilo verme durumum ise bu noktada 94.7 gibi çıkıyordum aynı tartıda şimdi 84.5 -85 dolayındayım yaklaşık 45 gün oldu şuan kilo vermem yavaşladı doğal olarak bende biraz yavaşlatıyorum bünyeye zarar vermesin diye ama sebzeye abanın derim tavuk yumurta falan bir yere kadar