Anlaşıldı beyler Protein alıcaz mecburen :) İstemiyordum kullanmak ama mecbur kullanıcaz.
Anlaşıldı beyler Protein alıcaz mecburen :) İstemiyordum kullanmak ama mecbur kullanıcaz.
arkadaşlar izmir asmaçatı macfit giden üye varmı aranızda?
Baran oglen ve aksam 250ser gram gibi tavuk vs tuketirsen diger ara ogunlerle beraber kg ×1.5 1.7 degerini yakalarsin. Tozada gerek kalmaz.
ben günde 400-500 gr tavuk göğsü, 100 gr lor, 3-4 yumurta beyazı, 1 bardak süt, 1 kase yoğurt tüketiyorum. Her gün böyle devam ediyorum antreman günlerinde hemen antreman sonrası multipower %100 whey toz kullanıyorum 30 gr kadar.
Yeterli midir aldığım protein miktarı sanki hızlı gelişemiyorum gibi hissediyorum
Muscletech Nitro-Tech Performance Series 4 LBS 1800 gr
Ürünü İzmir Vitamax'tan biraz önce aldım. Bakalım antrenmadan 10dk sonra içelim 1 ay sonra artı ve eksilerini yazarım.
Beslenme yeterlide baska etkenler vardir sert antreman yapmama sasirtma dinlenme gibi.
Almissin zaten:) antreman sonrasi psikolojik guzel oluyo tatli tatli:))ama cok bisiy bekleme antreman sonrasi ve ozellikle ertesi gun oglen gibi iyi yemeye odaklan. Recovery sureci ertesi gun cok hizli olur
Sen Ayvalığa geliyormusun görüşemiyoruz :)
Benim gelme tarihim belli deil iyi hatirlattin o konuya guncel cekelim:)
1 gun dinleniyorum 1 gun calisiyorum cok agirin altina girmiyorum girsemde kaldiramam bench press 30 basiyorum ancak. Yardimci yok herkes kendi kafasina gore takiliyor ne yapmak lazim nasil calisayim bosuna mi gidiyorum diyorum kendi kendime sadece kollarim gelisiyor :confused:
Gelişmeyen veya yavaş gelişen bölgelere fazladan bir set yapabilirsiniz 6 tekrar gibi ben faydasını görmüştüm birde ağırlık artırmadan kendinizi zorlamadan gelişmeniz zor eğitmen hoca falan yokmu veya birine rica edin ben hep öyle yapıyorum bir set bile normal girdiğiniz ağırlıktan ağır girseniz ertesi gün rahat 2 set falan çıkar son girdiğiniz ağırlıkla :)
Cok agirin altina girmezsen olmaz o kardesim kendini zorlamadan biseyler.olmasi daha zorlasir. Ben 5x6 calisiyorm genel hareketlerde, isindiktan sonra ilk setimde bile zorlandigim agirliga girip son sete kadar arttiriyorum ki son sette.son 3 tekrar kaldiramicak gibi oluyorm orda arkamda biri oluyo genelde yoksada 4. Setle ayn igiriyorm
Beyler salonda herkes ipini koparmis boga gibi :D herkes bi mod da anlicaginiz :) yardimlasma yok arkadasta yok benimle gelecek. Isimden dolayi saatlerim uyusmuyor arkadaslarimla. Neyse artik agirin altina gireyim biraz.
Göründükleri gibi değiller - Milliyet Foto Galeri
aman dikkat beyler :D böyle albümlere konu olmayalım
Uzun şorttan bacağın ince olduğunu nasıl anlamışlar :)
Benim de dizimin üstü incedir ama yukarıya doğru kalınlaşır. Bence böyle bakmalı.
Kalf ise tamamen genetik bi olay.
Uzun boyda ben nadir gordum hayvan gibi calf kalin diz cevresi filan. Bacagin ustleri ancak daha cok gelisebiliyor.
Tabi hamstrings I guzelce calistirabilmek cok onemli bacakta..