https://www.youtube.com/watch?featur...&v=xI5TOtNMj-s
error error error
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=xI5TOtNMj-s
error error error
alt alta aynı postları atıp aynı tavsiyeleri istemeye başladınız konuları takip ederseniz bütün bilgiler orada.
Okumaktan, araştırmaktan erinip zayıflamaya, yağ yakmaya, kas yapmaya çalışan insanlara tavsiyem şudur ; kendinizi yormayın, paranızı harcamayın, araştırmadan, ter dökmeden, kısaca bu işi hayat tarzı haline getirmeden bu iş olmaz.
Bir önceki sayfada yazılanı okusa belki işine yarayacak bilgiler bulacak adam ama yok, buna bile vakti, takatı yok, sonra neden yapamıyorum diyor, ilginç...
yeni başlayan birinde alt yapı bile olsa da günde 14 harekat mantıklımıdır?
Antremanda sağlam gaz vercek bildiğiniz şarkılar varsa yazarsanız sevinirim , bendekiler artık motive etmiyor
2 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. 1,5 aydır aminoasit, 1 haftadırda protein tozu alıyorum.
Aminoasiti ve protein tozunu ne zaman almak lazım? Ben aminoasiti antrenmandan 30dk önce alıyorum. Protein tozunu da antrenman sonrasında alıyorum. Antrenmanlarda bazen güçsüz kalabiliyorum. Bazende çok iyi hissediyorum daha ağır basabiliyorum. Bu konuda yorumlarınız nedir? Beslenmeden mi kaynaklı?
Güçsüz kalmanızın sebebi karbonhidrat eksikliğidir. Özellikle büyük gruplarını çalıştığınız günlerde ekstradan karbonhidrat almanız sizin yararınıza olur. Aminoasit her daim kullanılması gereken bir şey (bence) ama protein tozununu ciddi miktarda şeker içerdiği için abartmadan, aç karnına içmek gerek.
Antrenmanda motivasyonu arttırmak istiyorsanız öncesinde bol kahve öneririm. Kafein almak antrenman isteksizliğini yok edip motivasyonu artırmak için en iyi yöntemdir. Burda dikkat etmeniz gereken şey vücudunuzun kafeine alışmaması için belirli zamanlarda ara vermeniz ve nescafe gibi toz şeklinde değil, demlemelik kıyılmış veya türk kahvesi kullanmanızdır.
ürün hakkında bilgisi olan ve yorumu olan varmı ?
Arama - ViePOWER)
karbonhidrat alıcam butcem kısıtlı ucz ama kalıte bır urun onerıırmısınız
Kepekli prinç. 1 kg Migros marka 5 küsur TL.
Yemeden bir saat öncebir bardağın içine kaynar su döküp bekletiyorsun, bir kaç kere daha bu şekilde kaynar suyu tazeliyorsun, iyice yumuşuyor, yemesi kolaylaşıyor.
En kaliteli karbonhidrat kaynaklarından biridir.
Bilindik bir markanın weight gainer'ına 100 (çok) küsur TL verip kimyasal madde ve bolca şeker almaktan çok daha sağlıklı ayrıca.
Yulaf ezmesi de olabilir.
Bana pek cevap veren olmamış ama sorun değil bildiğiniz bu tarz videolar varsa paylaşırsanız sevinirim
Passion for Bodybuilding - YouTube
Yulaf ezmesin ibiraz zor yer agix tadi seciciyse :D
Ben anca onletle yiyebiliyorum yulaf ezmesini
Yulaf ezmesi o kadarda kötü değil aslında.
sadece sıcak suda bekletmeden yemeyin hepsi o. KAynar suyu üstüne döküp soğutup yiyebilirsiniz. Ayrıca bu sırada içine tarçın dökerseniz güzel tatta katabilirsiniz.
Yine ayrıca soğuduktan sonra yoğurt ve kuru meyve (tercihen protein tzuda olur) ile karıştırıpta çok güzel hale getirebilirsiniz.