Alp bu bilgi kesinmi ?
Kesin Ugur, kıbrısta 31Mart. Yer bu hafta belli olunca yazarım.
"Yeni yasaya göre Besin Takviyesi kategorisindeki ürünlerde taksitle alışveriş yapılamamaktadır."
vitamin falanda dahil mi acaba?
ben daha dün aldım taksitle 2-3 ürün.
Universal gh max kullanan varmi aramizda.uzerinde gunde 6 tane idman oncesi 4 yatmadan once 2 olarak kullanim talimati var ama direk yatmadan once 4 al diyenlerde var.bilgisi olan varmi acaba ?
ben 2 kutu kullandım yatmadan önce 6 tane alıordum işede çok yaradı. idman öncesi ve sonrası ürünler kullandığım için bu şekilde kullanmıştım.
Salona yazılmayı düşünüyorum yardıma ihtiyacım var :) 1.80 boy 75 kiloyum salona başladım diyelim hocalara pek güvenmiyorum program yazıcaz dediler yazdıkları programı burda paylaşırım şimdi ne zaman suplement kullanamaya başlayayım
ya da şöyle sorsam yeni başlayan birinin nelere dikkat etmesi lazım antremanlarım kaç saat sürmeli yardım ederseniz sevinirim
hemen supplement falan düşünme.. daha ne geçmişin var bu sporda nede bişeyin.
ilk 6 ay -1 sene beslenme programını oturt. düzenli idman yap uyku düzenin iyi olsun. ondan sonra bakarsın supplementlere.
zaten beslenme adam gibi olmadan istediğin kadar supplement kullan bir boka yaramaz. konuda kaçkere yazıldı çizildi. biraz geçmiş yazıları oku. benim, onatın, serkanın, minikslerin vs çok yararlı bilgiler var bu konuda..
idman programını ve beslenme programını yazarsın. eksik gedik varsa zaten söyleriz sana ..
dediğin şekilde de verim alabilirsin.
daha önce den çalıştım antrenör hep aynı programa bağladı beni sadece ağırlık arttırdık bi gelişme göremedim beslenemedim sanırım
hocanın programı burda paylaşırım ona göre yanlış doğru yönlendirilirim
göbeğim yok kilolu değilim antreman öncesi 10 dk kardio yeterlidir doğru mu?
açıkcası ben ağırlık idmanından önce kardiyo yapılmasına karşıyım. illa kardiyo yapılacaksa başka birgün olmalı
konuyu canladıralım :)
sizce bulk döneminde drop set sistemi kullanılır mı ? istenilenden daha fazla yağlanmamak adına yapılabilir gibi geliyor bana
ben genelde defi döneminde kullandım drop set sistemini ama bir kaç yerde bulk döneminde de kullananlar olduğunu görünce acaba önümüzdeki ay yapsam mı diye düşündüm :)
bu arada nası gidiyor cut? konuştuğumuz gibi besleniyorsun demi ?
http://i.hizliresim.com/e7DzmY.jpg
http://i.hizliresim.com/eyqQ8j.jpg
Tam gaz devam :smokin:
sigara nasıl etkiliyor beyler çalışmaları ?