onat Nickli Üyeden Alıntı
karaciğer ölekolayca gitsedi eğer benim karaciğerim şuan yoktu. daha çok adam biliyorum karaciğeri iptal olması gereken isim vermeyim. olay şu, supplementler üzerine yapılan yorumun ardından karaciğer biter kelimesi. hiçbir supplementin karaciğeri bitirdiği dünya üzerinde görülmedi. bunla alakalı tek bir makale çıkart helal derim kardeşim sana. karaciğer bitirmek için ne yapman lazım biliyor musun, anapolon, halotestin, amfetamin, dnp gibi toksik açıdan çok büyük yan etkilere sahip ilaçlar kullanman. zehir kullanman yani. birebir çok yakınım yaşadı ordan biliyorum. ur çıktı karaciğerinde. uyku uyuyamadı, ölüyordu çocuk. bunun sebebide amfetamindi. ben günde 6 ölçek whey 2 ölçek gainer, avcumun alabidiği kadar amino + full ilaç ile tek bir sorun yaşamadım bedenimde. bu işini nasıl yaptığınla alakalı. ayrıca ailem doktor demişsin ama kardeşim bu ülkede sporcu doktoru ayrı, normal doktor ayrı. sporcu doktoru yok denecek kadar az. o adamlar neyin n olduğunu emin ol normal doktorlardan daha iyi biliyorlar sonuçta branşları yani.
dediğin içe atan karaciğeride biliyorum.o en kötüsü ama emin ol hiçbir supplemnt hatta dozajını abartmadığın hgiçbir ilaç seni öldürmez. öldürseydi ne tr de nede dünyada tüm vg ciler ölmüştü. zira 3 gr testo vuran adamlar... 3 gr testo 3000 mg demek. sağlıklı bi kişi haftada 30-50 mg üretiyor. var hesabını sen yap :)