User Tag List

Sayfa 226/326 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.276 ile 4.294 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He ya tosyyiyip 10 numara vucut yaparsin sen
    Levent arkadasa da tekirdag gonder alkol yani da cerez falan filan

Sakasiniz harbiden saka gibisiniz tost arasinda ketcap cekti canim

Benim anlatmak istediğim o değildi sonuçta hacim kazanmak için yemek yemek gerekiyor bu kadar şey yiyip kilo almiyan bi vucut et tavuk balık süt v.b ürünleriyle besnelip ağırlık çalışırsa hiç almaz bende ağırlık çalışıyorum kilo almamak için öküz gibi yiyemiyorum malesef yoksa potansiyel var 2 büyük pizza boğabiliyorum haha

anlatılmak isteneni işine geldiği gibi anlayıp bide yargılayan insanlar bana daha çok komik geliyor mesela iyi şaka çok güldüm tebrikler bende severim ketçap mayonez ama kullanmıyorum çok yağlı şeyler sakıncalı

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel.kardesim.adam demiski 200 gram carb 10 gram protein alirsan bir *** olmaz tabi al ogun basina hayvansal 50 60 gram protein 100 gram.kaliteli carb 10 gram kaliteli yag catir catir alir adamin yedigi 10 dakika sonra boka donusuyor
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen önce ilaçla besin desteği arasındaki farkı öğren ondan sonra burada ahkam kes milleti rezil etmeye çalış insanlara.
    Yazıyı yazdığın üslupta hayır yok ki anlattıklarında olsun yok içine atan ciğer var yok gote gelicekler bilmemne. Doktora gitmeme gerek yok varsa BİLİMSEL MAKALE varsa protein tozunun 'içine atan ciğeri' gote getiriceğine dair buyur takipteyim sağdan solda bu işten prim yapmaya çalışan adamların tozlar çok zararlı vs. yazılarıyla gelme ama bana.
    Sene 2015 hala peynir altı suyundan yapılan tozu ilaç sanan var. Sen kendimi 'şişiricem' zannedip günde 10 ölçek toz içmek yerine git 5 kilo et ye gene o döküntüler, rahatsızlıklar yaşanır mesele supplement değil vücudun alabileceği kapasite....
    Ozeldende yazdim burdanda yZiyorum senin canin oyun oynmk istiyor anlasilan bosa laf ebeligi ypma bn orda kimseye kotu birsey yazmadim protein tozunuda kotulemedim ilk biriki ay icin gereksiz yemekle besinle baslamak o aliskanligi ilk sirada tutmayi anlttim protein fazlasinin zararinida sana tekrar yaziyorum makale gir google proteinin karaciger etkileri yaz yuzlerce sayfa oku az birzx mntigin calisiyorsa anlarsin toz degil fazla tavukda alsan fzla yemkde yssen ya sicmaya ya yag olarak yada karacigere baski yapacagini bana anltma orda yazdim zaten senin cnin sikilmis yazcak adam ariyorsun ama o bn degilim kelimede yazdiginada dikkat et kardesim

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özelden numara atmışsın işim gücüm yok seni arayıp bunun muhabbetinimi yapıcam bide dövüşelim istersen protein zararlımı diye ?. Sen bence o numarayı herkeze atma terse denk gelir üzülürsün. burda birinin canı sıkılmış sarmaya yer arıyorsa o sensin senin mesajından sonra insanların yazdıklarına bak herkez makaraya sarmış neyse kral sensin hadi eyvallah

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel.kardesim.adam demiski 200 gram carb 10 gram protein alirsan bir *** olmaz tabi al ogun basina hayvansal 50 60 gram protein 100 gram.kaliteli carb 10 gram kaliteli yag catir catir alir adamin yedigi 10 dakika sonra boka donusuyor
    tamam işte abi bende demek istedim ki yemek yeme potansiyeli madem var o doğrultuda bişeyler yapılabilir sadece kilo almaktansa ağırlık çalışıp şekillenmek hertürlü daha iyi gibisinden

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu konuya yazabildiğim zamanları ozluyorum okuz gibi oldum 15 kg aldım ve spor yapıcak dakika bulamıyorum moralim çok bozuk

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özelden numara atmışsın işim gücüm yok seni arayıp bunun muhabbetinimi yapıcam bide dövüşelim istersen protein zararlımı diye ?. Sen bence o numarayı herkeze atma terse denk gelir üzülürsün. burda birinin canı sıkılmış sarmaya yer arıyorsa o sensin senin mesajından sonra insanların yazdıklarına bak herkez makaraya sarmış neyse kral sensin hadi eyvallah
    Buraya yazacagina arayip bulusup yuzyuze konussaydin delikanli herkese verir o telini sen merak etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya şu konuda kavga etmeyelim gülüp geçiyoruz eğlencesindeyiz. Herkesin elinin altında internet denen canavar var herşeyi öğrenebilir. Testo fazla geldi tabi spor sonrası herkeste ) motivasyon videoları paylaşalım hadi
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canim kardesim bn sana numarami kizarak verdim milletin gazina gelip sende dalga gecerim gulerim makara yaparim gibi yazmissin hatalisin millete uyup gaza gelme yazanlarda bnim tanidigim yanlis anlamicagim bnle bilerek makara yapanlar onlari tanir bilirim senin acindan varsa bnim soylediklerimde yanlis hata dersin yanlis biliyosundur yada eminmisin veya bildigini kontrol et diye ailem doktor annem hemsire amcam teyzem sulalemin yarisi doktor bilmeden cahilce yazmadim hatali uslubum olabilir uyarirsin fakat tassak yaparsan numarami degil adresimide veririm canini sikma arkasindayim kimi cikivahini hesap ederrk atar yapmiyorum ama sennkimin cikicagini bilmeden dalga geciyorsun neyse sen dogru ol biz yanlis problem degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica bak sana guzelce dedim eger sen dogruysan icine atan disa belirtisini vermeyen karaciger varmiymis yokmuymus buyur hangi hastane doktor dersen soralim ustune hala makara yapiyorsun cok biliyorsan buyur gel gidelim videoyu ispat yapalim dedim bunda hic kotu birsey yok emin ol asil sen yaklasimin hatali bnim bildigim yok ole birsey de gec bastim kahkahayi gibi kelimeler sence dogrumu sen bir dusun .nese bosa uzatmiyim uslubum yanlisti kusurumuza bakma

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdığın yazıda üslubun ve o kısım benim komiğime gittiğinden öyle bir alıntı yaptım bende aslında kötü niyetsiz ama yanlış anladın herhalde ki sonra tersleşmeye başlayınca gereksiz yerlere gitti mevzu sende kusura bakma. seni bozmak gibi bir derdim yok inan yazımda sporla alakalı bir konudan gerginlik çıkartıp birde bunu hesaplaşmaya çevirmeye hele hiç gerek yok üslubumuz düzgün şekilde tartışıp bilmediklerimiz öğrenmekte yarar var. Konuyu kirlettiğimiz için kusura bakmayın herkese iyi akşamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bnde ayni sekilde konu kirliligi icin kusura bakmayin , uslub bozuklugu icinde gecenin bir saati gelisi guzel yazdim daha dikkatli olurum

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnde ayni sekilde konu kirliligi icin kusura bakmayin , uslub bozuklugu icinde gecenin bir saati gelisi guzel yazdim daha dikkatli olurum
    karaciğer ölekolayca gitsedi eğer benim karaciğerim şuan yoktu. daha çok adam biliyorum karaciğeri iptal olması gereken isim vermeyim. olay şu, supplementler üzerine yapılan yorumun ardından karaciğer biter kelimesi. hiçbir supplementin karaciğeri bitirdiği dünya üzerinde görülmedi. bunla alakalı tek bir makale çıkart helal derim kardeşim sana. karaciğer bitirmek için ne yapman lazım biliyor musun, anapolon, halotestin, amfetamin, dnp gibi toksik açıdan çok büyük yan etkilere sahip ilaçlar kullanman. zehir kullanman yani. birebir çok yakınım yaşadı ordan biliyorum. ur çıktı karaciğerinde. uyku uyuyamadı, ölüyordu çocuk. bunun sebebide amfetamindi. ben günde 6 ölçek whey 2 ölçek gainer, avcumun alabidiği kadar amino + full ilaç ile tek bir sorun yaşamadım bedenimde. bu işini nasıl yaptığınla alakalı. ayrıca ailem doktor demişsin ama kardeşim bu ülkede sporcu doktoru ayrı, normal doktor ayrı. sporcu doktoru yok denecek kadar az. o adamlar neyin n olduğunu emin ol normal doktorlardan daha iyi biliyorlar sonuçta branşları yani.

dediğin içe atan karaciğeride biliyorum.o en kötüsü ama emin ol hiçbir supplemnt hatta dozajını abartmadığın hgiçbir ilaç seni öldürmez. öldürseydi ne tr de nede dünyada tüm vg ciler ölmüştü. zira 3 gr testo vuran adamlar... 3 gr testo 3000 mg demek. sağlıklı bi kişi haftada 30-50 mg üretiyor. var hesabını sen yap
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Viski, az önce göki mesaj attı, spor oncası viski içiyomuş limon sıkıyomuş içine.
    ???????...................
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karaciğer ölekolayca gitsedi eğer benim karaciğerim şuan yoktu. daha çok adam biliyorum karaciğeri iptal olması gereken isim vermeyim. olay şu, supplementler üzerine yapılan yorumun ardından karaciğer biter kelimesi. hiçbir supplementin karaciğeri bitirdiği dünya üzerinde görülmedi. bunla alakalı tek bir makale çıkart helal derim kardeşim sana. karaciğer bitirmek için ne yapman lazım biliyor musun, anapolon, halotestin, amfetamin, dnp gibi toksik açıdan çok büyük yan etkilere sahip ilaçlar kullanman. zehir kullanman yani. birebir çok yakınım yaşadı ordan biliyorum. ur çıktı karaciğerinde. uyku uyuyamadı, ölüyordu çocuk. bunun sebebide amfetamindi. ben günde 6 ölçek whey 2 ölçek gainer, avcumun alabidiği kadar amino + full ilaç ile tek bir sorun yaşamadım bedenimde. bu işini nasıl yaptığınla alakalı. ayrıca ailem doktor demişsin ama kardeşim bu ülkede sporcu doktoru ayrı, normal doktor ayrı. sporcu doktoru yok denecek kadar az. o adamlar neyin n olduğunu emin ol normal doktorlardan daha iyi biliyorlar sonuçta branşları yani.

dediğin içe atan karaciğeride biliyorum.o en kötüsü ama emin ol hiçbir supplemnt hatta dozajını abartmadığın hgiçbir ilaç seni öldürmez. öldürseydi ne tr de nede dünyada tüm vg ciler ölmüştü. zira 3 gr testo vuran adamlar... 3 gr testo 3000 mg demek. sağlıklı bi kişi haftada 30-50 mg üretiyor. var hesabını sen yap
    Onat o degil de simdi bu saglik programlari artti ya herkes saglik profu kesildi. Herkes bu protein tozlarini fena halde kotuluyor. Ciddi kisirlik yaptigini iddia edenler bile var. Ben de paranoya oldum iyice. Gittim en kalitelisinden aldim sifir yag sifir seker sifir carb olanindan ama yine de icerken billurlarim sizliyor psikolojik olarak Saka yapmiyorum herifler ciddi paranoyak etti beni.

Gerci bu adamlara gore vucut gelistirme sporunu prof derecesinde yapan bir adamin asla cocugu olmaz cunku onlar protein tozunu icmeyi birak kuru kuru yiyorlar Ne bileyim iste memlekette her konuda zilyon tane yorum yapan adam olunca kafa da karisiyor ister istemez...

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onat o degil de simdi bu saglik programlari artti ya herkes saglik profu kesildi. Herkes bu protein tozlarini fena halde kotuluyor. Ciddi kisirlik yaptigini iddia edenler bile var. Ben de paranoya oldum iyice. Gittim en kalitelisinden aldim sifir yag sifir seker sifir carb olanindan ama yine de icerken billurlarim sizliyor psikolojik olarak Saka yapmiyorum herifler ciddi paranoyak etti beni.

Gerci bu adamlara gore vucut gelistirme sporunu prof derecesinde yapan bir adamin asla cocugu olmaz cunku onlar protein tozunu icmeyi birak kuru kuru yiyorlar Ne bileyim iste memlekette her konuda zilyon tane yorum yapan adam olunca kafa da karisiyor ister istemez...
    Abi bari sen yapma yaa )) sen icmene bak, gerisini takma. Zaten yasin gelmis 36 ya testo zaten azalmis. Yapistir gec ��������
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan yapsam galiba ilk seferde 3üz olur ahahha şaka bi yana psikolojik olarak etkiliyorsa abi seni motivasyon olarakta etkiler protein tozu kullanama gerek yok bence.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...Zaten yasin gelmis 36 ya testo zaten azalmis. Yapistir gec ��������
    Nassi yanii??? Onat hemen kafani duvara vur ceza olarak 3 defa

Olm bunun daha 46 si var 56 si var bu yasta testo azalir mi

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler multipower whey 3400 amino ya yeni başladım fakat dev gibi haplar nasıl alışıcam sizler nasıl alıştınız önerisi olan varmı kırmak dışında ?
    up'layalım
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)