merttepe Nickli Üyeden Alıntı
Selam,
Düşüncemi dile getirmek istiyorum, tr'de yasaların çok saçma yasaklar getirdiğini biliyoruz. Bu yasaklar birilerinin işine gelmediği için de yasak oalbiliyor, yada gerçekten zararlı olduğu içinde yasak olabiliyor. Yasaklanan internet siteleri birilerinin işine gelmediği için yasaklanıyor, uyuşturucu gibi şeylerin yasak olması ise gayet normal. Modifiye üzerine teknik bir forum olan techturkey de yasal olmayan bir işlem olan modifiye üzerine kurulmuş bir site. Türkiyede araç modifikasyonu yasal değil, heleki project cars bölümünde swap üstüne swap yapılıyor :D
Gelmek istediğim nokta, spor başlığı altında özgürce neden konuşamıyoruz, geçen beni banladın anabolizan kelimesini ettim diye. Bence steroidlerin konuşması bu şekilde yasaklanmamalı, çünkü kullanan bir çok üye var eminim. Fikir paylaşımı olabilmeli. Eczanelerden çoğu temin edilebiliyor zaten (primo, deca vs).
Vucut geliştirme forumlarında da çok sohbetleri geçiyor, böyle yasak gelmesi bunların kullanımı azaltacak değil. Bence böyle bir yasak gelmesi herşeyin tartışılabildiği forum ortamında biraz yanlış olmuş diye düşünüyorum.