:) 155 de malesef kemer ve bağ olmadan 2. sette öyle oldu 1 ay sonra tekrar deadlifte başlıcam ozamn kemer ve bağ ile birlikte yapıp çekerim.
Vıdeoları ızleyemıyorum abı ama sende 155kg yı de nızamı yapacak bacak kol bel yok. Sen bnce yapma Allah korusun sakatlık kotu bısı. Kg onemlı degıl nızam onemlı
AHMET
Abi bel fıtığı olursun, deadlift öyle yapılmaz
http://www.youtube.com/watch?v=W5qcN_w_m8c
cok kılo kaldırmak hıcbırzman marıfet degıldır onemlı olan dogru hareket dogru yerın calısması tesekkurler:D
abi sen deadlift yapmıyosonkş bildigin yerden agırlık kaldırıp gerı koyuyosun aman dıkkat fıtık olursun
Kemersiz bilekliksiz olunca öyle oldu 155 kg 2 sette. Neyin ne olduğunu biliyoruz . dediğim gibi nizami yapar ceker tekrar o video zaten olesine cekilmis
95 kg ok
155 yapamiyorasun
205 nasil yapican :)
Yalnis yazdim de gec
Vucudunun 3 kati agirligini kaldiran nadir insaardan degilsin kasma haci abi :)
Hilmi
He tmm kardeşim. Yapar koyariz tekrar. Sknti yok videodan sonra ne konusulcak onu merak ediyorum. Su 1-2 ay geçsin eski forma Doneyim
Kimse sana o ağırlığı kaldıramazsın diyemez ama şunu diyebiliriz diye düşünüyorum, o ağırlıkla hareketi nizami şekilde yapamayabilirsin.
Kuruyemıs yedım demın antep fıstıgı 200gram kadar isyan ettim kendime
Abi biz powerlifting yapmıyoruzki boşver rekor denemesini vücuda yedirebiliceğimiz maksimum ağırlıkla yapalım tepki versin yeter Allah korusun sakatlık hepten bütün emekleri boşa çıkartır.
Hocam yanlis anlamada 2 ayda o kilolarla nizami deadlift yapicak fizigin yok bide kiloya niye o kodar takiliyosun az yap oz yap senin olsun bak sagini solunu sakatlamissin bir seyleri yanlis yapiyorsun demekki 8 sene yaptim araliksiz tek sakatlik yasadigim yer tricepsim.oldu oda kisa surdu gaza gelme sen
Bencede 155kg ile nizami 1 kez cekicegime 100kg 8 nizami çok daha iyi :) hayr cidden o videoda sakatlanmaman mucize yazık vucüduna