Abiii xanax da eczanede satılıyor diye rahat rahat haplanıp konu açamıyoruz :) reçeteli ilaçlar bunlar ve evet tedavi ama biz tedavi olmuyoruz:)
İşin gerçeği ölüme biraz daha yaklaştırıyoruz kendimizi
eyw kardeşim.
reçeteli olup olmaması önemli değil sonuçta yasal olarak reçeteli ve reçetesiz de alabiliyorsun deca, primo, susta gibi roid leri + xanax, lustral vs onlarıda reçetesiz alabiliyorsun.. çok karmaşık bir konu aslına bakarsan.
xanax gibi psikojik ilaçlar anlık sakinleştirici tedavi için değil.. bildiğin uyuşturucu :)
antreman sonrası protein tozunu su veya sütlemi karıştırırsak iyi ??
sporla aranızda ilgilenen ve bos vakt olup bana yardım edebilecek birisi varsa bana mesaj atabilir mi ?
Doktorr federasyonun başına gecmelisin bence :D
günde 12 13 saatimi okulda geçirdigim için düzenli beslenemiyorum meyve sebze vs. ve okulda ölü gibi oluyorum o yüzden
Optimum Nutrition Opti-Men Erkeklere Özel, 180 Tablet, | optimum optimen,on opti-men,optimum nutrition optimen mulvitamin, | OPTIMUM NUTRITION
bu ürünü almayı dusunuyorum iş görür mü
Ilk ve son hata olur dusuncesındeyım :D:D:D
Tekrar soyluyorum steroıd kullanımı olmadan VG yapılmaz. Fıtness ok ama VG malesef :D:D:D He neden boyle soyluyorum lan senelerdır az cok ugrasıyoruz bı *** oldugu yok :p
Bu sezon sıkı gelıyorum hazır olun :cool::D:icon_wack
Bu arada xanax ı recetesız alan delıkanlı varsa bana ulassın :heyoo::hahaha:
Spora başlayalı tam 45 gün oldu ikinci yağ ölçümü için salona gittim. Sıfır supplement ve diyeti çok kasmadan fotoğraftaki değerleri yakaladım. Bundan sonra kilo vermem aynı hızla devam eder mi? Şimdi ki süreçte yapmam gereken ekstra bir şey var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
http://i.imgur.com/095ws0C.jpg
protein ağırlıklı bir diet ve l-carnitine yardımı ile aynı hızda bu 45 gündede kg vermeye devam edersin.
arada program değiştirmek çok yarıyor, yeni omuz ve biceps programına başladım bugün şu an her tarafım ağrıyor ne zamandır ne omuzlarımın ne kollarımın bu kadar çalıştığını hissetmemiştim.
intermittent fasting yapanlar var mı? aralıklı oruç da deniyor. günün 8 saati 2 veya 3 öğünle beslenip geri kalan 16 saat su, çay, kahve harici bişey yok. şekersiz tabi.
bence doktora danışman daha doğru olur , ayrıca tempolu yürüyüşte faydalıdır bi makalede koşmaktan daha iyi olduğunu söleniyordu yağ yakımı için ;) , sen danış doktoruna sıkıntı olmasın .
Hangi vucutcu kosarki ztn !! Rampa yukari tempolu yuruyus en guzeli
Doktor kontrollerimi yapiyorum, yurumemde sakinca yok, hatta kosabilirim bile ama yaza kadar kosmayi planlamiyorum.
Doktor sinir ve doku doktoru oldugu icin az ye diyor :)
Onun icin yuruyus yapilarak nasil kilo verebilirim, ne sikliklarla yapmam lazim bunu arastiriyorum.
Suan cok sukur sagligim yerimde.
tempolu yürümede sıkıntı olmıycağını düşünüyorsan ki sen kendini iyi biliyorsun doktorluk bi durum yok diyorsan , yukardaki mesajda denildiği gibi tempolu yürüyüşle kilo verebilirsin ;)