GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı
6 ayda 20 KG vermiş birisi olarak bende faydalı olabilecek seyler yazmak isterim. hemde sporsuz.. boy: 1.88
butun sulalem normal kilolu insanlardan ibaret. bende cok zayıf bi genclik gecirdim. 17 yasimda asiri zayif oldugum icin, internetten bi kilo aldırıcı toz bile alıp kullandım. daha sonra 4 sene yogun asosyal hayat ve pc basında geçirip, sabah burger, aksam dominos yiyerek yaklasık 30-35 kg aldım.. kendimi en yüksek gördügüm kilo, 104 idi. kilo vermek, diyet yapmak istiyordum ama her açlık bastırdıgında kafam dominosa gittiginden durduramıyordum kendimi. sonra fast food u kesme kararı aldım. her açıktıgımda, evden bisiler atıstırıp, bol su icip, fast food istegini dindirdim. sanayi de sureklı tatlı mesrubatlar uzatıldıgında hayır demesını bıldım ve çay a şekeri kesinlikle kestim.. sanayide yemek yeneceginde, EKMEK ARASI FULL et doner yiyecegime, LAVAŞ içinde sadece bevaz tavuk eti ve marul koydurdum.. Ve en onemlisi AÇ yattım yani midem dolu halde uyumadım. bu da demek oluyo ki 20:00 dan sonra hicbisi yemedim...ilk 1 ay fast food u kestikten sonra artık hersey daha kolaydı. zar zor bi kere mc donald yedim, normalde 2 menu yerdım. 1 menuyu bıtıremedım bile, ve karın agrısı yaptı. ıyıce usandırdı. uzun sure yemeyınce karın arısı yapıyo o tarz fast foodlar. ben 1 buyuk boy dominos + 1 buyuk boy dominosun yarısını yerdim, boyle bi açtım..
öyle öyle şu an 104'den, 83.8 kg ye düşmüş durumdayım. fakat benim hızlı kilo vermem de, genlerimde hiç şişmanlık geni olmaması, dogustan zayıf kiloda biri olmamda katkılı diye dusunuyorum.. Şimdiler de midem öyle kücüldü ki, gunde 1-1,5 öğün ince yemek anca yiyorum..
şu an gobegım tamamen gitti gibi ama alt tarafa dogru uzanan ince bi sivrilik var, sanırım o da asırı alkolden kaynalanıyor..
bu arada elektronik tartı ile sureklı tartıldıgım ıcın not duseyim,: GERCEK Kilonuz: sabahları uyanıp, tuvalete cıktıktan sonra, tamamen cıplak halde tartıldıgınız kilodur.. Cunku ustunuzdeki en ufak pıjama ile 1200 GR kadar agırlık yapabiliyor. mesela, ben şu an dışarı çıkar vaziyette giyinip, evde saglam bi yemek yiyeyim, rahat, 4-4,5 KG farkeder, bu demek degil kiben 87-88 kg yim, yani....