lan göki kız olsam ve orglardan hoşlansam ilk sana verirdim:D
maşallah kardeşime hayvan gibisin:D
lan göki kız olsam ve orglardan hoşlansam ilk sana verirdim:D
maşallah kardeşime hayvan gibisin:D
Konuya cok dahil değilim ama hergün okuyorum bugün yazmak geldi içimden. MP Assault içtim yerimde duramıyorum yarım saate spora gidiyorum :) Göğüs Arka kol gircem bugün herkese kolaylıklar gelsin
3 gün gitmedik hemen hamlamışız yahu. Ön kol hafif kıvrımlı olan bar ile 17.5 kg 3x12 yaparken sadece son sette tıkanıyordum şimdi 15 kilo ile 2. sette tıkanmaya başlıyorum sol elime falan bir uyuşukluk giriyor barın tırtıklı yerleri yüzünden :D 3 günlük tatil beni 1.5 hafta geri attı. Biraz hamlarım diyordum da bu kadarını beklemiyordum.
Tesekkurler onat abi.. Valla haklisin sansliyim simdiye kadar hic kardiyo yapmadim ama yaglanma gibi bir sorunum yok cok sukur..
Hacim icin elimden geleni yapiyorum artik dedigim gibi iyice inada bindi hem yemege hem antrenmana iyi asiliyorum.. Bi 3-4 kilo alabilsem nisan ayina kadar daha da bir sey istemem bu sezon icin..
Assault artik bende hic etki yapmiyor toplamda 3.5 kilo kadar kullandim 6 ayda simdi 1.5 olcek aliyorum antrenmandan sonra uyutmuyor bir turlu..
Kafeine alismamak icin kahveden olabildigince uzak durdum ama yine de assault zamanla etkisini kaybediyor .
Assault disinda iyi Pre-workout onerisi olan var mi?
7 aydır idman yapıyorum bu zamana kadar hiç toz kullanmamıştım muscletech nitro tech aldım ve artık dibi gözükmeyede başladı
kesinlikle farketti fakat tekrar alırken gene aynısından almayım dedim aklımda multipower %100 whey - musclpharm combat yada assault var
gaspari desen zaten çogunlugu şeker pek zengin bir karışım değil myofusion siz ne önerirdiniz ? kullanıp memnun kaldıklarını nedir ?
teşekkürler.
üstad aynen oyle onu salondakı arkadaslarımlada yasadık multipower aldı biri %100 whey birinde etykili oldu diğerinde bir işe yaramadı ayrıyetten zaten forumlardanda araştırıyorum dedogon sonuca varıyorum
phase 8 ini denemeyi düşünüyorum bu seferde ayrıyetten senin önerebileceğin zengin karışımlı whey varmı peki ? piyasadakilere göre bak mesela şunun karışımı iyi diyebilecğin ?
aklımda bir köşede kalsın o marka modelde :)
tekrar teşekkürler
tecrübeli arkdaşlarım vg de 2. ayımı devirmiş bulunuyorum salonda hocalar sıklıkla besin takviyesi almamı söylüyorlar bende biraz araştırmaya girdim ve protein tozu almaya karar verdim boyum 1.79 kilom 79..nanox varcil r2 ürününü inceledim doğal birşeyler arıyorum :) tecrübeli arkdaşlarımın önerdiği ürünleride değerlendirmek isterim nerden temin ettiğinizi de yazarsanız sevinirim :)
vg yi tam anlamıyla beslenmesini idmanını uyku düzenini oturt sonra alırsın supplement. salondaki her hoca al der sana çünkü sen bilgisizsin ve onlar senin üzerinden para kazanıyorlar, kazanıcaklar. o yüzden önce devamlılık, ideal beslenme, ardından ihtiyaç varsa supplement.
saglam bır omuz ıdmanı parcalamaya devam
teşeşkkür ederim yorumun için..benden al diye ısrar eden olmadı ama şu aşamadan itibaren besin takviyesinin gerekli olduğunu söylediler. 1 ay sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum o yüzden şimdiden doğru yer doğru ürün araştırmasına girdim çok büyük beklentilerimde yok ayrıca protein tozundan aslolan yemek yemek düzenli ve sıkı çalışmak ve dinlenmek ve.. :rolleyes:
beslenmede eksikler varsa temiz bir protein tozu alınabilir. bcaa, amino alınabilir. idman öncesi ve sonrası için pre ve post work ürünleri alınabilir.
çok daha uzun zamanlarda hiçbirşey kullanmadan spor yapanlar var. 3 ay vg yapan biri için çokda elzem değil bence supplement. he derseniz ben beslenmemdeki eksikleri kapatamıyorum o zaman alınabilir supplement. zamana takılmayın yani.
illa alıcam derseniz temiz bir protein tozu alın. içinde şeker ve yağ oranını az tutarak. başlangıç için doğru olur.
Bir saati geçen omuz idmanı olmaz, omuz zaten küçük bir kas grubudur, bir tane press, yanlara açış, öne eğilerek yanlara açış ve trapezler için de shrug yapman yeterli olur, bir saati nasıl geçiyor anlayamadım doğrusu. Muhtemelen overtraining oluyordur omuzların ve doğal olarak verim alamıyorsun.
abi çalıştığım yerde kemal yükselen adında 72 yaşında bir dede vardı. google searchte çıkıyor kendisi. efsane bir adam. yaptığı idmanları biz çıkartamıyorduk. 2 saatten az ağırlık idmanı yapmıyordu. senelerdir de bu şekilde çalışıyormuş. acaba biz overtrainingi erken mi düşünüyoruz oluruz diye.
arkadaşlar pek geri kalmış olabilirim ama crossfit nasıl bişeydir aranızda yapan eden varmı ?