bunu bana salondaki hocam yazdı nasıl yapacağım peki ?
aha program
http://i.imgur.com/EtucTxPl.jpg
bunu bana salondaki hocam yazdı nasıl yapacağım peki ?
aha program
http://i.imgur.com/EtucTxPl.jpg
doğuş kusura bakma bilmediğimden soruyorum ne kadardır spor yapıyorsun büyük ihtimalle yeni başladın ve hoca gelişimini karma program olarak vermiş vücut kendini toplasın diye
hocayla konuştunmu hareketleri nasıl yapacagını
ne kadar saçma yazmışsın muhalefet olmak için yazmana gerek yok
ben kendi vucudumu dinliyorum ertesi gün sırt yaptıgımı nerden çıkarttın
hangi bölge ile hangi bölgeyi çalıştıgımı yazdım ben gün gün şunu yapıyorum demedimki
sen gögüs günü triceps çalışırsan tricepsin ile kaldırcağın kg lerin yüzde 30 40 az olur
daha fazla agır çalışabilmek varken neden daha hafifi ile çalışayım ?
sendeki mantık tam bir fitnesscı mantığı idman çıkışıda zumbaya katıl sen :)
sıra sıra yazdığını düşünmüştüm onun için yazdım. sorun yok öyleyse. ki yapsan da sorun değil açıkcası isteyen istediği gibi çalışır.
göğüs triceps e gelirsek diyelim ki %30 az basıyorum(ki değil) sorun ne? amaç skor yapmak mı kasları yormak mı?
7 kere mr. olympia ronnie coleman da fitness yapıyormuş demekki.
amaç muhalefet olmak değil. isteyen göğüs-triceps, isteyen göğüs-biceps, isteyen biceps-triceps çalışır. ama back le biceps aynı gün çalışılmaz derseniz yanlış olur bu.
gittim google a "chest and triceps same day" yazdım çıkan ilk linki atıyorum;
Chest/Biceps or Chest/Triceps - Bodybuilding.com Forums
800 kişi oy kullanmış %58 i göğüs-triceps, back-biceps demiş. kimse de çıkıp göğüsle triceps veya göğüs biceps aynı gün girilmez dememiş. ben böyle yapıyorum ben böyle yapıyorum demiş.
anlatmak istediğimi anlatmışımdır umarım. saygılar.
Yani kesin dogru yok ankettende gorukdugu uzere. Kasi bitirmek isteyen faha cok ayni gun. Guc kazanmak isteyen ayni gungogus biceps girer.ikisinde denemk lazim
Kesinlikle kişinin yapısına bağlı.
Ben daha önce Göğüs - Triceps olan idman yapıyordum. Ve bakıyorum ya ne kilo çıkıyor nede adam akıllı triceps basıyorum.
Dün burda sordum tekrar dedim adam akıllı program yazayım.
Göğüs - biceps ile başladım ve sanki daha iyi hissediyorum bugün belki programı değiştirdiğimden yada gerçekten böyle benim için uygun bu dedim.
Güzel egzersiz .Önemli olan alternatif hareketlerle çalışmak zaten.
dumbel incline fly ı sehpada mı ?yoksa 45C sehpada mı yapıyorsunuz?
benim program bu ayki:
Day a1-Göğüs &a2 pazu &sadece calf
Day b1-Omuz & b2-karın
Day c1-kanat/sırt &c2-arka kol &sadece calf
Day d1-bacak & karın
Eğer göğüs-triceps uyguluyorsanız. Tricepsi hareketlerini 3er setten yapın. 4er set çok fazla gelip overtraning olabilirsiniz
Metİn boy kaÇ senİn?
bu yaşta bu eziyet allah akıl fikir versin
Benim aklıma takılan birşey var;
Bu supplement olayında protein tozu almakmı mantıklı yoksa whey'mi? İkiside protein ama hangisi daha yararlı olur? Öncelikli amacım kaslanmak, kilom normal seviyede. Bizim salon protein'i 4 liradan satıyor. AVM'de GNC'nin mağazası var bugün fiyat bakacağım ordan whey için. Hangisi daha mantıklı olur? (Ekonomik ve yarar açısından?)
abılerım dun bana arkadasım proteın cıkolatası getırdı bırtane yedım tadı fln guzel neyse aksam ıcındekı karısıma okuyayım dedım bugun son kullanma tarıhının son gunuymus elımde de 10 a yakın var tanesıde normalde 12 tl tuketsem bır sorun olurmu acaba? urun su
https://cloudinary-a.akamaihd.net/sp...95_gr_2393.gif