User Tag List

Sayfa 33/326 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
6190 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alın bakim şhov

Uploaded with ImageShack.us

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi senin migde ne alemde ? Kas durumu yani
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin migde ne alemde ? Kas durumu yani
    banamı dedin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu temizledim. Açtım. Go go. Melihin her fotoya attığı ayrı mesaj için de sorry yani yapacak bişey yok adam hem kas hemde post kasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vg konusunda olabildiğince ittihatlı yazdım ve kavgadan uzak durmak için elimden geleni yaptım.

olgar abi hakkında düşündüklerimi yüzüne söyledim. içimden geçenleri biliyor. yüzü burda illaki okuyacaktır alperin yazdıklarından hiç haz etmedim. hilminin de suratına söyledim la ne fenasın diye. ama 2 side bel altı vurdukları için ters gelmedi. ama burada delikanlılıktan konuşuluyorsa stp selçuk bana senin vücudun bi boka benzemiyor derken o delikanlılar neredeydi. kim alınıyorsa alınsın üstüne. ben normalde yüz yüze o lafları duysam çok farklı olurdu tanıyanlar bilirler neler olacağını ama forumdur olur öyle şeyler dedim efendice sustum. başka bir konu açtım ve haklı olmama rağmen banlandım. hakaret yedim tek kelime konuşulmadı. neredeydiniz delikanlılaaarrr ???? delikanlılık allahın oğlu gelse geri vites yapmamaktır. kimse delikanlılık kafası yaşamasın. yaşıyorsa da dönüp sorsunlar kendilerine, haksızlıklar yapılırken biz neredeydik diye.

ben banlandığımda göki, senna semih ve yearone serkan abi ilgilendiler sağolsunlar.

bir diğer yandan gökinin 2 yüzlülüğünden bahsedilmiş. göki benim abimdir. kraldır, paşadır, reistir. adamın hammaddesidir. neden mi ? 2 kere telefonda konuştm. bastım istanbula gittim. aradım. geldi. işten çıktı ki çok ağır bir işte çalışıyor. talibi olduğumuz arabaya ki benim için de değil yerlere yatarak arabaya baktı. akşamın 10 unda. karınımızı doyurdu 1 tl ödetmedi. aradı halimi hatrımı sordu. göki benim için ayrıdır yani. gökiye a diyene ben küfrederim. onun adamlığına laf söylecek şekle sahip kimse yok ona göre herkes ayık olsun. bu arada lafım olgar abiye değil. adam kırıldım demiş sadece düzgünce dile getirmiş.

roid mevzusuna gelince, vg konusu bile fazla olan bir sitede roid olması zaten uç bir durumdu. ama bu durumda kimse maddi bir çıkar gözetmeden bilgi paylaştı. kimse roidten para kazanmadı. sdece tecrübe paylaşıldı. onlarca roid forumu varken tr de sadece bize uyarı gelmesi çok abzürt bir durum ama geldi deniyorsa gelmiştir. kurcalamam üstünü, altını.

umarım bu yeni konu kavgasız, gürültüsüz, bol bilgi ile geçer ve paylaşımlarımızın bir önemi olur.hayırlı olsun

lütfen editlenmesin msjım.

onat altınok
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar abi demiş ya arkamdan konuşuluyor diye. bunun sebebi modlardır abi. açık net. herkes önüne geleni banlayıp, sebepsiz ceza verip, siteden uzaklaştırılınca, insanlarda illaki kritiğini yapıyorlar kendi aralarında. eğer birgün adil olunursa emin ol kimse kimsenin arkasından konuşmaz.

sadece eleştirildiği için banlananlar var tanıdığım. hayata bakışını seversin, sevmezsin o ayrı bir konu ama eleştirdi diye banlamak yanlış olur. işte o zamanda böyle insanlar susar susar sonra patlama noktasına gelir.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artik, ramiz nickli arkadasimizin actigi konu temizlendiyse oradan devam edilse ve polemik olmadan okusak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semprimena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artik, ramiz nickli arkadasimizin actigi konu temizlendiyse oradan devam edilse ve polemik olmadan okusak...
    abi sanmıyorum o konu geri gelmez.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar eski konu 1000+ sayfa. O geri gelemez çünkü tek tek incelemek 6 ay sürer.

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sporda s*dik yarışı herzaman olmuştur. Bende bu işi uzun zamandır yapıyorum. Kimseyle kendimi karşılaştırma dahi yapmam yorum yapmam yorumda yaptırtmam çünkü konu hep sıkıntılı noktalara geliyor. Konu eğer tartışma boyutuna gelirse sağlık için yapıyorum deyip salonda uzaklaşıyorum direk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar eski konu 1000+ sayfa. O geri gelemez çünkü tek tek incelemek 6 ay sürer.
    Sıkıntı, o konuda son 10, 15 sayfada vardi. Ancak kilitlenen konudada yazmistim. Kisisel polemiklere girilmesine musaade etmeyiniz. Siz dahil, onceki konulara dahli olan uyelere bu sozum,,, forumun en uzun soluklu iki, uc konusundan biridir bu topic. Birakiniz okuyup paylasalim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scott Herman Fitness - Articles By Author

Okumak isterseniz, bizim salondan beraber çalıştıgım bi arkadaşım. İleride inşallah çok daha güzel yerlere gelicek eminim.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onat'ım kardeşimsin eyvallah düşüncelerin için

2 yüzlü diyen kelalper. Ben o bebe nin sitede bu tarz yazılarını çok gördüm hava civa dan olusuyor o yüzden tınnnnn o gitsin 18-21 yaş grubuna gider yapsın forumda..

Selametle herkese muhabbet edip post atan göki yi cümle alem s.ksin
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu mümkünse sidik yarıştırma değil de, gerçekten bilgilendirme olarak devam etse güzel olacak benim gibi tecrübesiz, spora yeni başlamış, dumble ı bile acaba nasıl tutulur diye düşünen insanlara tutorial videoları falan çekilse çok güzel olur.. Ben gerçekten kim kaç kg basıyor memesi kaç cm bacağı kaç metre merak etmiyorum.. başlayalı 1 ay oldu, konu öyle bir ilginç yerlere geldi ki fotosnu çekip programımın koymaya çekiniyorum.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu mümkünse sidik yarıştırma değil de, gerçekten bilgilendirme olarak devam etse güzel olacak benim gibi tecrübesiz, spora yeni başlamış, dumble ı bile acaba nasıl tutulur diye düşünen insanlara tutorial videoları falan çekilse çok güzel olur.. Ben gerçekten kim kaç kg basıyor memesi kaç cm bacağı kaç metre merak etmiyorum.. başlayalı 1 ay oldu, konu öyle bir ilginç yerlere geldi ki fotosnu çekip programımın koymaya çekiniyorum.
    bu konuda ben dahil birçok kişi kilo alma veya verme konusunda, kür konusunda, supplement konusunda, idman bilgileri konusnda birçok abimiz ve kardeşimizi bilgilendirdik. rahatça ne istiyorsan paylaş. emin ol bilenler elinden geleni yapar
    schumi
    dr.46
    iron tyson

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 yıldır bu işin içindeyim ve 10 yıldır aralıksız vg yapıyorum çok şükür. Çok cahilce işi bilmezlerin yorumlarını okudum, kavgadan uzak durmaya ve yardımcı olmaya çalıştım. Böyle de olmaya çalışacağım.

Bu işi yaşam tarzınız haline getirin kimseye b*k atmayın yardımcı olun. En azından ben öyle yapmaya çalıştım.

Umarım kavgasız gürültüsüz devam eder.

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinci ayımın son haftası, toplamda 5 kilo aldım.
    Kilo kaybının önüne şuan için tahin pekmez gainerımla geçtiğimi düşünüyorum
    Bu da torso fotoğrafı olsun: 1.85/70kg

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu baştan aşağı okudum sayılır.sorunum genelde sorulanların aksine bir sorunum var.1.87 boyum ve 72 kilom var.daha önce 2 ay spor yaptım.gerek hocaların ilgisizliği ve yalnız olmam nedeniyle sıkılıp bıraktım.programsız calısma sonucu kanatlar ve gögüs harici diger yerlerde pek gelişme farkedemedim.

şimdi tekrar başlamak istiyorum ve kendime programımı kendim yazmak istiyorum.bununla ilgili yardımcı olacak " program , yemek listesi , suplement " önerilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)