Sitede beni taniyan insanlar vardir az cok. Eskiden ne kadar kilolu oldugumu iyi bilirler. 6 ayda diyet ve sporla 30 kg verdim. sonra ingiltereye gittim 2 ayda ye ic gez derken 13 kg geri aldim. Ingiltereden geldigimde 113 kg olmustum ki tekrar dur dedim duruma. Suan eylul ayindan beri agir spor ve diyetle 19 kg daha verdim. 132'den 94'e indim. Oncesi sonrasi foto yaptim bi adet fark gozuksun diye. Suanda spordan once Multipower l-carnitine 1800 mg kullaniyorum. Spordan sonra ise Multipower amino mega shot kullaniyorum. hedef 8x'li kilolara dusup tekrar 92 93e cikmak. simdi diceksiniz bunu neden burdan paylasiyosunuz. Olmaz diye bisey yok. Oldu , olacak var.. Canli ornek olarak beni gorebilirsiniz..
edit : 9 kg daha zayifim sagdaki fotodan. 103'musum bu fotoyu cektirdigimde suan 94um
spor yapanlar neden nescafe içiyolar merak ettimde ?
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
セルカン+レーラ=愛
Arkadaslar bırkac ay önce GNCden l-carnitine 1000 ve tonalin cla almıştım 3 4 kutu, sanırım kullanma zamanı geldi.
L-carnitine spor yapmadan önce alınıyordu yağ yakımına yardım ediyordu sanırım, cla yemek öncesi mi alınıyordu ne ise yarıyordu?? Hatırlamıyorum biri bilgi versin hele
95 kilo gibi biryerdeyim 75-78 falan olmak istiyorum. Dugune 2 ay var 10kg ilk hedefim umarım verebilirim. Hergün 6-7 km yürüyüş yapsam mekik çeksem ekmegi azaltıp kolayı komple kesince herhalde başarabilirim. Göbek ve yüz var zaten bacak falan sorunsuzbiraz da dumbell çalıştık mı is biter inşallah
![]()
aynen oyle abi. sagolasin destegin icin. bende tek sorun mesela atiyorum 1 tane baklava yedim 2 ay diyet kaciyoro yuzden yaklasik 6 7 aydir tatliyi kestim. yesemde diyetisyenin soyledigi harici yemiyorum. sukur kontrol altina alabildim uzun zamandir. darisi zayiflamaya calisanlara
![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Onat geçen hafta şaşmazda 2 büyük pizza yedik, bu hafta Ersan abi ısmarlıycak bakalım ne yedirirse bence KFC kova şart![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)