500 kg bench yaparım. Hemde ellerimi kullanmadan bkz: 1gr testo
Videosunu cekip gönderim dicemde siteyi kapatırlar
500 kg bench yaparım. Hemde ellerimi kullanmadan bkz: 1gr testo
Videosunu cekip gönderim dicemde siteyi kapatırlar
Abi tatlı hiç yemem ben normalde de hiç aram yoktur zaten ayda yılda bir denk gelirse yerim... Son 2 aydır falan diyeti koyuverdim gitti, sabah kahvaltım çok iyi ama öğle ve akşam yemeklerinde sapıtıyorum... Biraz da nefsimi doyurmak için yapıyorum hazır kış aylarındayken... Program değişikliği yapacağım önümüzdeki günlerde o zaman dikkat eder hale geleceğim :)
Ne yazdım be :)
bende bugun fitnese kayit oldum bakalim ne olcak ;)
Düzenli olarak spor yapıyorum artı olarak l-carnitin kullanıyorum hoca haftada 3sefer balık yememi syledi onun yerine balık yağı kapsülü içsem aynı olurmu?
Omuzda ameliyat derecesinde yırtık olan, hatta ameliyat olan arkadaş var mı aramızda? Rotator cuff (Dönen manşet) yırtığı bodycilerde çok görülüyor araştırdığım kadarıyla. Çok da sıkıntılı bir durum. İlaçlar fizik tedaviler falan işe yaramayabiliyor çoğu zaman. Direk ameliyat diyen doktorlara da güven olmuyor. Öte yandan bardak kaldıramayacak durumda olan kişiler kuru iğne denen yöntemle tedavi olabiliyor.
Var mı başından böyle durumlar geçen arkadaşlar???
1 MARTTA motor kazası geçirdim. Omzum kolum ve kaburgam kırıldı. Muhtelif kas yırtıkları sinir ezilmeleri cabası. sağ elim zaten sitemizden takip ederseniz 2.5 yıl önce bileğimden koptu. Tüm tendom ve atardamarlarda doğal olarak gitti.
Elim yaklaşık 6-7 ayda düzeldi ağırlık çalışmaya başlamıştım. Omuz ve kol olayı fizik tedaviye gitmediğimden daha uzun sürdü. Yine başladım ve ağır çalışabiliyorum. Yaşımda az değil.
Kısacası kas yırtığı kıl tüy hepsi yalan. İnsan ya yapmak istiyordur yada yapmamak için bahane buluyordur.
Geçmişler olsun. Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler. Duymak istediklerimi yazdığınız için de ayrıca teşekkürler. Doktorlar o kadar karamsar etti ki beni sizin yazdıklarınızla moral buldum. Ben yapmak için bahane arar oldum şu an. Seneler sonra tam motivasyonum yerine gelmişken omuz problemim çıktı. Aslında birkaç senedir var. Daha önce de doktora gittim ama o da güven veremedi bana. Bir de o zamanlar yaptığım işten dolayı ağrının daha çok üstüne gitmek zorunda kaldım. Şimdi masabaşı bir iş yapıyorum ve spora geri dönmek istiyorum.
Amerikan Hastanesinde mehmet demirhan var randevu alabilirsen ona muayene ol. Omuz önemli bölge. Evlenme döneminde bende ağrıya rağmen evlenme stresiyle üstüne gittim antremanı kesmedim. Sonra gece uyku uyutmaz oldu. Gittiğimde bi kaç hareket gösterdi yapabiliomuyum diye. Daha koluma komutu verdiğim anda inledim. Mesela biri şu, kolunu bel civarında arkaya koyup vücudundan ayırmaya çalış. Çok net hatırlıorum gözümden yaş gelmişti daha kolum hareket edemeden. MR da bütün omuz kapsülümün içi ödemdi. Bana 15 gün çay bardağı bile taşımayacaksın kolun askıda kalacak dedi. Ağrı kesilsin diye de omuza arkadan koca bi kortizon iğne yaptı. Ağrı anında kesildi. E ağrı gitti idmana ne zaman döniim dedim. Döver gibi baktı.
Benim yüksek ağrılı dönem çoktan geçti. Sizin dediğiniz hareketi ve doktorun yaptırdığı bütün hareketleri yapıyorum. kolu omuz hizasından yukarı kaldırınca sıkıntı bende. Bana da iğneden falan bahsetti ama sadece ağrı geçer omuzu kullanmak istiyosan ameliyat şart falan dedi. Ben ameliyat olucak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum omzumun...
Hacı abi o hareketler neki. Benim omuz başım kırıldı. Hani en sağlam dedikleri yer varya. Eklemin içinde dönen HUMERUS. Sen ödem yaptı dion ya. Benim kırılan bölge daha kalın bağ yaptığı için kolum eklemin içine bile girmiyordu :d nasıl duygu ama :D Gerçe hala tam fonksyon değil. Her gün baya bi ısıtıom sonra çalışmaya başlıyorum. Ağrının üzerine gideceksiniz abi ben bunu gördüm.
Elim koptuğunda medial sinir ve diğer sinirlerimde koptuğundan hissiyatım dahi 1 sene gelmedi. Ama valla %60 maksimum verim alırsın dien doktoırlar bile iyileşmeye şaşırdı.
No pain no gain
sıkı bir bacak antremanı öncesi herkese merhaba :) 6. ayımıza giriş yaptık
bugün bacak günü yeni programımda lunge hareketi var fakat bu hareketle ilgili sormak istediğim birşey var 17.5 kiloyla (sağ ve sol elde) 13 sağ 13 sol limit (bacak) yaptıgım bir hareket
diz kapagındaki kıkırdak yapıya zararı cok varmıdır
Teşekkürler
3 gündür vizeler yüzünden gidemiyorum salona büyük vicdan azabı oluştu